pissed26
Üye
malesef olmuyorWifisiz yapılmıyormu güncellemeeeeeeee
malesef olmuyorWifisiz yapılmıyormu güncellemeeeeeeee
Arkaslarbilen biri banaşu güncellemeyi nasıl yapacağımı resili olarak anlat bilirmi msj atsın lumia620 kullanıyorum. Durumu telden takip ediyorum ingilizce bilmiyorum appsdutio ve pru ingilzcede. Yardın ederseniz çok makbule. Gecer.
Püf Noktası - WP8.1 Geliştirici Ön İzleme Sürümü Özellikler ve Yükleme - MaxiCep burda yazanları tek tek uygulaAloooooooo yardım dedikkkkk
Acil yardım lütfen telim l925 önce kısa bi güncelleme yaptı tel yeniden başladı fakat gerçek güncellemeye wifi bağlantısı istiyor, wifi yl mobil şebeke üzerinden nsl yapacam
Wifisiz yapılmıyormu güncellemeeeeeeee
Tamı Tamına 379MB.Wifi olmadan yapamazsınız.
Çünkü güncellemenin boyutu yaklaşık 380 MB.
Veri ayarları izin vermez.
Cortana yo nasıl yükliyeceğiz ? Ben güncelleme yaptım.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bi de mağza nasıl duzelcek
Sen Benim Soruyu Bi Ssle Cevaplayaydın Bi .Cortana'yı aktif etmek için bkz.
İpucu - Windows Phone 8.1'de Cortana'yı Aktif Etme(video) - MaxiCep
Özet: Bölgeyi ABD yap yeniden başlat. Açılınca dili İngilizce-ABD yap tekrar yeniden başlat.
Uygulamalar içinde Cortana'yı göreceksin.
Mağaza düzelmek üzere. Birazdan tamamen rahatlar.
.Tamam dır kardeşim hallettim şimdi sorun sistemdeymiş Teşekkürleryanlış bilgilendirmek gibi olmasın ama benim bildiğim kadarıyla kalıcılık ile ilgili Bi konu var sırf gdr3 için yaptıysan bloke edilmiş olabilir fakat yanılma ihtimalim oldukça yüksek hesabının doğru olduğunu kontrol et en son ihtimal yeni bir Microsoft hesabıyla denemeni tavsiye ederim![]()
Ekranı kilitlerken 1,2 saniye sonra ses geliyor sizde öyle mi![]()
Mağazada bir sorun yok.sorun güncellerken telefon Nokia hesabını siliyor.tekrardan Nokia hesabına girip oturum açın ve mağazaya girin duzelecektir.
Arkadaşlar ben battery senseyi bulamadım nerde bu