Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar ben battery senseyi bulamadım nerde bu

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Güncelleme yüklenemese anlıycam da indirilemiyor . Ne server mış kendine gelemedi 11 oldu saat :)

tgoksen1

Üye
Arkadaşlar lock screen çalışmıyor ne olacak onun yerine başka uygulama varmı

Heimdalll

Heimdalll

Üye
büyüteç tuşuna basınca internet açılmadan önce yükleniyor diye bekliyor ama Explorer simgesine tıklayınca hemen açılıyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Oyunların xbox oyun klasorunun dışına çkması kotu olmş çok kalabalık duruyo yandaki liste menu

Ayrı olduğu zaman uygulama listesiyle Xbox arasında mekik dokuyoruz.
Bitişik olduğu zaman da çok kalabalık duruyor.

Aslında Oyunlar kısmı için uygulama listesinde bir kez daha yana çekme olayı getirselerdi hoş olurdu.

• Beğen
Tepkiler: emz ve q0nzalez
pissed26

pissed26

Üye
şarjda iken yüklesem sorun olurmu

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Acil yardım lütfen telim l925 önce kısa bi güncelleme yaptı tel yeniden başladı fakat gerçek güncellemeye wifi bağlantısı istiyor, wifi yl mobil şebeke üzerinden nsl yapacam
wifi şart diye biliyorum nedense yüksek verilerde tel hücresel veriye güvenmiyor.

sercan78

sercan78

Üye
Aloooooooo yardım dedikkkkk

meg1ddo

meg1ddo

Üye
lumia 925 i pc ye bağlayamıyorum otomatik driverı yükleyemiyor win7? aynı sorunu yaşayan varmı 925 sahipleri?

alaca61

Üye
Arkaslarbilen biri banaşu güncellemeyi nasıl yapacağımı resili olarak anlat bilirmi msj atsın lumia620 kullanıyorum. Durumu telden takip ediyorum ingilizce bilmiyorum appsdutio ve pru ingilzcede. Yardın ederseniz çok makbule. Gecer.

sercan78

sercan78

Üye
Wifisiz yapılmıyormu güncellemeeeeeeee

Üst Alt