bende de uzun sürdü bekle biraz dahaarkadaşlar benim tel çarkların olduğu yerde takıldı kaldı 20 dk oldu beyaz çizgi hala aynı yerde çizginin durumu 2 milim felan bu konu hakkında bilgi verebilirmisiniz neden böyle yada uzunmu sürüyor ?
ayarlardan bir türlü bulamadım 3g yi açmayı @TurboCall
Evet İndir O Göstercek Yol Sananereden face indireceğiz face ve twitter uygulamam var bu başkamı
mağazada uygulamaları göstermiyor
maalsef olmuyoradamsın hacı ben de bunu arıyordum
Kardeş gozunu seveyim bolgeyi abd yap. Dili ingilizce yap. Ne varsa ingilizce yap.cortena nerden indirecem herşey ingilizce
nası bir hata alıyosun ?maalsef olmuyor
Olması lazımarkadaşlar herşeyi İngilizce olarak yaptım ama kortena yok halen yardım edin

arkadaşlar benim tel çarkların olduğu yerde takıldı kaldı 20 dk oldu beyaz çizgi hala aynı yerde çizginin durumu 2 milim felan bu konu hakkında bilgi verebilirmisiniz neden böyle yada uzunmu sürüyor ?
kortena yı napcan senarkadaşlar herşeyi İngilizce olarak yaptım ama kortena yok halen yardım edin

arkadaşlar herşeyi İngilizce olarak yaptım ama kortena yok halen yardım edin
arkadaşlar herşeyi İngilizce olarak yaptım ama kortena yok halen yardım edin
ben de bildirim+eylemler içinde sadece hotmail mağaza mesajlaşma ve telefon var. diğer uygulamalar gözükmüyor doğal olarak bildirim merkezine de bildirimleri gelmiyor.
türkçe dil gelene kadar değilsinHerhalde cortanayı merak etmeyen tek kişi benim![]()