biraz saçma olacak ama ben tam olarak biliyorum nedir bu OTGFinalde gelsin razıyım![]()

biraz saçma olacak ama ben tam olarak biliyorum nedir bu OTG![]()
Google bu durumlar içinde var.biraz saçma olacak ama ben tam olarak biliyorum nedir bu OTG![]()
Ya ben anlatamıyorum ya da sizin algınızda bir sorun var. Elimde şu anda Xperia Z1 var ve Şebeke üzerinden görüntülü görüşme yok. Ayrıca bir çok 2000TL üstü Android Cihazda da Otg yok. Evet bahsedilen özellikleri ben de N8'imde kullanmıştım. Ama N8'de olmayan bir çok şey de yeni cihazlarda var kıyaslama normal olmamış yani.
İyiymiş teşekkürlerOTG desteği sayesinde, telefon kullanıcıları USB üzerinden diğer cihazlara hızlıca bağlanabiliyor.
Bir kablo vasıtasıyla bağlanan telefonu ana platform olarak kullanabiliyor ve OTG kablosunu, istediğiniz cihazla bağlıyorsunuz. Saniyeler içerisinde telefon ekranında, bağlanan cihazın dökümanları listeleniyor. Flash bellekler, SD card okuyucular, kameralar,taşınabilr hard-diskler hatta diğer telefonlar OTG aracılığıyla bağlanabiliyor.
Bilgi paylaşımı dışında takacağınız mouse ya da klavye ile de işlerinizi kolaylaştırabiliyorsunuz.

+10Abi sonuna kadar hak veriyorum. O dönemde Nokia liderdi ve tekti. Ancak O rüyalar bitti ve Nokia'nın tekliği de gitti. Artık ms de var bir çok rakibi bar. O her bir yanından patlat veren kıytırık symbian da bitti. Uyduruktan iki uygulaması içim hoplardık. Onların ram sıkıntısından takıldığı durmadan attığı günleri unutmayın. Siz n8 kullanıcılarının hepsi gelsin. Hepinize soruyorum. Ne çabuk unuttunuz o arama ekranındaki takılmaları, saçma salak dokunmatik donmasını, durduk yere kıytırık bir uygulama açarken telefonun donmasını? Bir sistemi siz kaç yıl öncesiyle kıyaslayamazsınız. O olsaydı bu olsaydı diyemezsiniz. Geçmiş artık bitti. Nokia eğer bir o uyduruk symbianla bir halt becerebilseydi zaten şu an batma eşiğine gelinip dw ms tarafından satın alınamazdı. Sakın bunları unutmayın. Bir sistemi siz 10 yılı aşkın kullanabiliryorsanız, arada bir güncelleyip sunabiliyorsanız ömrü dolmuştur. Güncellemelerle daha ötesi olmaz. Çağa yetişebilmek adına yenilenmek gerekir. Zamanının fenomeni olabilir symbian ama geçti gitti.bir menüyü kaç saniyede açtığını da hatırlayın. Ekran döndürmenin ne kadar sürdüğünü! Sakın bunları unutmayın. Ama Nokia ölü bir sistemi diriltmeye çalışıyordu. Sonuç olarak başaramadı. Bunu onlar bile kabullenmişken sizler kabul etmiyorsanız bilemeyeceğim. Ana şu an bir lumia 930 symbian s3^ ile gelse donup şu devirde çok az kişi yüzüne bakar. Yenilenme döneminde bunlara katlanacaksınız. Eğer bu tür eksikler ve gelişmeler olmazsa zaten symbian gibi siz de bitmiş olursunuz. Android de ios da durmadan yenileniyor ve her seride alt yapıyı değiştiriyor. Ana symbian daha fazla değişemezdi ve soba gelmişti. Sistemi kökünde değiştirdiler meego çıktı ama artık çok geçti. Bakın eğer şu an Nokia tek olsa ve meego çıksaydı lumialar en çok satan telefon olurdu. Ne yazık ki bu durumda Nokia geç akıllandı ve sonuç olarak n9 la bu işi bıraktı. Ama ne yalan söyleyeyim eğer şu an n9 gibi telefon çıkarsa tedirginlik çekmeden alırım ama ÇIKMAYACAK. Ayrıca tüm lumia serisi de bu n9 dan doğmadır. Bunları bilenler bilir. Bu yüzden artık WP'yi bu UYDURUK SİSTEMLERLE KIYASLAMAYIN!!!
Telgrafla gonderildi.

Bizler sıradan bir markanın sıradan bir cihazını almadık,hep ilkleri yapmış bir telefon devi ve dünyanın en büyük yazılım firmasının üretttiği cihazları hatırı sayılır bir para vererek aldık.otg olayını olsun,görüntülü görüşme olayını olsun yada dosya yöneticisi olayını olsun cihazlarımızda istemek şımarıklık olmasa gerek.Ya ben anlatamıyorum ya da sizin algınızda bir sorun var. Elimde şu anda Xperia Z1 var ve Şebeke üzerinden görüntülü görüşme yok. Ayrıca bir çok 2000TL üstü Android Cihazda da Otg yok. Evet bahsedilen özellikleri ben de N8'imde kullanmıştım. Ama N8'de olmayan bir çok şey de yeni cihazlarda var kıyaslama normal olmamış yani.
eyvallah kardeşim güzel ve bence doğru bir yazı olmuş hepsini zevkle okudum...hala Nokia ile Samsung'u Sony'yi, Androidle Windows Phone'u kıyaslamak, ne bileyim çok saçma geliyor.. insanlar zevklerine göre, isteklerine göre hareket eder, çoğu telefonda kullandığımız şeyler çok çok lüks şeyler değil mi zaten ? Gelmiş burda yok satarım bu telefonu, yok symbian yüklü olsaydı yok android yok şu yok bu, burada en küçük belki de benimdir bunu kabul ederim. Diğer forumları bilmem ama Windows Phone forumunda da %80-%90'ımız yetişkin aklı başında insanlarız. Yapmayın Allah aşkına böyle şeyler. Neden en ufak bir konuda her iki taraftan birisi alttan almak istemiyor da karşı çıkma yolunu seçiyor? en son yorum attığımda belki de 100 küsürlü sayfalardı, bakıyorum her akşam acayip acayip muhabbetler, değişik değişik mesajlar, yorumlar. Valla çoğu zaman diyecek bir şey bulamıyorum. İyi yorumlar yok mu ? kesinikle var. Bunların hepsi sızıntı olmak zorunda da değil. Çok güzel görüşler var beğensek de beğenmesek de. Tamam gerginiz belki hayatımızın %1'i bazı arkadaşlar için de %99'u olan telefon konusunda önemli bir güncelleme bekliyoruz. Erken gelse, tamam iyi güzel olur tabi ki, ama eninde sonunda gelecek bu bir gerçek. Bak adam tweetinde tarih de vermiş. 14 Nisan demiş. Ne gerek var kasmaya bu kadar. Bekleyeceğiz, sabırsızlanacağız tamam. "keşke bu akşam gelse" haklısın keşke gelse, sen buraya yazınca da gelecek zaten anında. Microsoft yöneticileri "Yahu bu adam bu akşam istiyor bu akşam mı versek ne yapsak?" diye konuşacaklar kendi aralarında. Bakın burada büyüklerime, yani çoğunuza saygısızlık etmek istemem ama gerçekten yöneticilerimizin halinden anlamaya çalışın. Adamlar emek vermiş bu kadar, bugüne gelmiş bu forum. Güzelce haberimizi de alıyoruz ? Gerçekten bakıyorum adamlar saygısızlık etmemek için sürekli uyarıları bile rica halinde yapıyor. Diğeri gelmiş "keşke symbian yüklü olsaydı". Yapmayın yazıktır günahtır diyorum. Tamam sustum efendim fazla konuştum kendi adıma. Saygısızlık yaptıysam hatamı mazur görün küçüktür diyin. Ancak biraz da dikkat edelim, benim gibi güncelleme bekleyen tüm arkadaşlara da kolay gelsin diyorum![]()
ikindiyarın gelecekte ne zaman ???? sabah öğle akşam ???![]()
![]()
![]()

Bilgisayar desteklemiyor demek istiyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şöyle bi hata alıyorum hyper-V kurdum genede sorun devam edıyor napmam gerek acaba
ikindi ne zaman oluyordu ?ikindi![]()
öğleyle akşam arasıBilgisayar desteklemiyor demek istiyor.
ikindi ne zaman oluyordu ?

Bilgisayar desteklemiyor demek istiyor.
ikindi ne zaman oluyordu ?