Bildirimler geç geliyor. :hmmm
0MG90 Üye mürteza16' Alıntı: Etiket bildirimi gelmiyor. Genişletmek için tıkla ... Evet banada gelmiyor.
İhtiyar007 Üye mürteza16' Alıntı: Etiket bildirimi gelmiyor. Genişletmek için tıkla ... Bana geliyor. İhtiyar007' Alıntı: Bildirimler geç geliyor. Genişletmek için tıkla ... Düzeldi.
mürteza16' Alıntı: Etiket bildirimi gelmiyor. Genişletmek için tıkla ... Bana geliyor. İhtiyar007' Alıntı: Bildirimler geç geliyor. Genişletmek için tıkla ... Düzeldi.
mürteza16 Üye _YldzEneS_' Alıntı: banada etiket bildirimi gelmiyo@mürteza16 Genişletmek için tıkla ... Gelmedi.
İhtiyar007 Üye Gerçi çok önemli değil ama badanın b'si büyük olsa iyi olur gibi. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Gerçi çok önemli değil ama badanın b'si büyük olsa iyi olur gibi. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İhtiyar007 Üye -qarapapaq-' Alıntı: @İhtiyar007 Genişletmek için tıkla ... İlk harfi büyük yazılır demedim büyük olsa iyi olur gibi dedim.
-qarapapaq-' Alıntı: @İhtiyar007 Genişletmek için tıkla ... İlk harfi büyük yazılır demedim büyük olsa iyi olur gibi dedim.
İhtiyar007 Üye ANIL' Alıntı: "iPhone" gibi düşünün o yüzden "bada" küçük harf ile yer alıyor. Genişletmek için tıkla ... İhtiyar007' Alıntı: İlk harfi büyük yazılır demedim büyük olsa iyi olur gibi dedim. Genişletmek için tıkla ...
ANIL' Alıntı: "iPhone" gibi düşünün o yüzden "bada" küçük harf ile yer alıyor. Genişletmek için tıkla ... İhtiyar007' Alıntı: İlk harfi büyük yazılır demedim büyük olsa iyi olur gibi dedim. Genişletmek için tıkla ...
Ozan Admin Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: Gerçi çok önemli değil ama badanın b'si büyük olsa iyi olur gibi. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bada ufak yazılıyor orjinalda çünkü . iOS un yazımı gibi tıpkı. Onda da ilk harf ufak sonrası büyük. 0MG90' Alıntı: Android iOS Windows Phone yazdığımızda neden forumdaki genel konular etiketleniyor yazıya? Genişletmek için tıkla ... Böyle olması daha mantıklı bir süre izleyecegim.
İhtiyar007' Alıntı: Gerçi çok önemli değil ama badanın b'si büyük olsa iyi olur gibi. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bada ufak yazılıyor orjinalda çünkü . iOS un yazımı gibi tıpkı. Onda da ilk harf ufak sonrası büyük. 0MG90' Alıntı: Android iOS Windows Phone yazdığımızda neden forumdaki genel konular etiketleniyor yazıya? Genişletmek için tıkla ... Böyle olması daha mantıklı bir süre izleyecegim.