evet opera mobil ve mini ile sayfa yükleniyor fakat sürekli sayfa yüklemiş olmasına rağmen dönüyorNasıl oluyor tarif eder misin veya ekran görüntüsü ? Mobilde mi ?
Masaüstü sürümde oluyor. Mobil sürümde olmuyor.evet opera mobil ve mini ile sayfa yükleniyor fakat sürekli sayfa yüklemiş olmasına rağmen dönüyor
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

şu 1 güne kadar masaüstü görünümünde de olmuyor du sıkıntı yoktuMasaüstü sürümde oluyor. Mobil sürümde olmuyor.![]()
Pc ile mi?Site bazen çok yavaşlıyor. Cevapla diyorum 2 saat bekliyorum. Diğer siteler hızlı ama benden kaynaklı değil. 503 hatası çıktı az önce.

Evet.Pc ile mi?![]()
Chrome. Az önce temizledim bilgisayarı-tarayıcıları Ccleaner ile bakayım yine yavaşlayacak mı.Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?
pc de zaten sorun yok opera mobil veya mini ile masaüstü görünümünü denersen bana hak vermiş olacaksınsite bende hiç yavaş değil DNS ayarlarını değiştirince accayip derecede yavaşlamıştı sonra otomatik yaptım geçti
n8im çöktü sandım o ne yavaşlıktırpc de zaten sorun yok opera mobil veya mini ile masaüstü görünümünü denersen bana hak vermiş olacaksın
n95te sorun çıkmadı ilginç ama n8de çıktı Allah Allahteşekkürler şimdi düzeldiTekrar deneyin bakalım bir.

Tamam kayıt sayfasına ve profil düzenleme alanlarında yazıyorum.@Ozan
Telefon bölümüne telefon numarası yazan vatandaşlar için oraya telefon numarası değil, telefon modeli yazmaları gerektiğini anlatan yazıyı biraz daha büyük, kalın, dikkat çekici bir şekilde yapmanızı tavsiye ederim. İyi günler dilerim.