Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Nasıl oluyor tarif eder misin veya ekran görüntüsü ? Mobilde mi ?

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

asigsasi

asigsasi

Üye
Nasıl oluyor tarif eder misin veya ekran görüntüsü ? Mobilde mi ?
evet opera mobil ve mini ile sayfa yükleniyor fakat sürekli sayfa yüklemiş olmasına rağmen dönüyor

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
mürteza16

mürteza16

Üye
evet opera mobil ve mini ile sayfa yükleniyor fakat sürekli sayfa yüklemiş olmasına rağmen dönüyor

Masaüstü sürümde oluyor. Mobil sürümde olmuyor. :oke:

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Site bazen çok yavaşlıyor. Cevapla diyorum 2 saat bekliyorum. Diğer siteler hızlı ama benden kaynaklı değil. 503 hatası çıktı az önce.

asigsasi

asigsasi

Üye
@Ozan bey bu sorun ne zaman düzelir acaba :hmmm

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
site bende hiç yavaş değil DNS ayarlarını değiştirince accayip derecede yavaşlamıştı sonra otomatik yaptım geçti

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
site bende hiç yavaş değil DNS ayarlarını değiştirince accayip derecede yavaşlamıştı sonra otomatik yaptım geçti
pc de zaten sorun yok opera mobil veya mini ile masaüstü görünümünü denersen bana hak vermiş olacaksın

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
pc de zaten sorun yok opera mobil veya mini ile masaüstü görünümünü denersen bana hak vermiş olacaksın
n8im çöktü sandım o ne yavaşlıktır :hmmmn95te sorun çıkmadı ilginç ama n8de çıktı Allah Allah

• Beğen
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Tekrar deneyin bakalım bir.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve asigsasi

ErenMSC

Üye
Bildirim gelince Tittle da [ (1) Maxicep.Com - Mobil.. ] gibisinden bilgilendirme olsa iyi olurdu :)

Invoke

Invoke

Üye
@Ozan

Telefon bölümüne telefon numarası yazan vatandaşlar için oraya telefon numarası değil, telefon modeli yazmaları gerektiğini anlatan yazıyı biraz daha büyük, kalın, dikkat çekici bir şekilde yapmanızı tavsiye ederim. İyi günler dilerim.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
@Ozan

Telefon bölümüne telefon numarası yazan vatandaşlar için oraya telefon numarası değil, telefon modeli yazmaları gerektiğini anlatan yazıyı biraz daha büyük, kalın, dikkat çekici bir şekilde yapmanızı tavsiye ederim. İyi günler dilerim.
Tamam kayıt sayfasına ve profil düzenleme alanlarında yazıyorum.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

Üst Alt