Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
İstediğim bazı şeyler var. @Ozan bir bakarsanız sevinirim.

1.Konu kilitlendiğinde gelen bildirimde ".... kitlendi" diye yazıyor. TDK'ye göre "kilitlendi." olması gerekir.

2.Samsung Nexus S - Nexus 5 CM11 - MaxiCep Bu konunun ön ekinin Nexus 5 olması gerekir, seçeneklerde yok. Önceden de rica etmiştim, görmemişsiniz sanırım.
1. Konu tamam ancak 2.hususta nexus 5 ayrica mi eklenecek ön eklere?

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Invoke ve İhtiyar007
Invoke

Invoke

Üye
Profil sayfasında "takip ettikleri", "takipçiler" , "profili gezenler" yazıları bir iki gün önce koyu sarı olmuştu. Deneme yapıyorsunuz sanmıştım ama sanırım kalıcı. Yazılar okunmuyor da söylemek istedim. :D @Ozan

yaren_dede

yaren_dede

Üye
@Ozan resimler x olarak gözüküyor duzelme olasılıgı varmı?

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Profil sayfasında "takip ettikleri", "takipçiler" , "profili gezenler" yazıları bir iki gün önce koyu sarı olmuştu. Deneme yapıyorsunuz sanmıştım ama sanırım kalıcı. Yazılar okunmuyor da söylemek istedim. :D @Ozan
Duzeltildi

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
@Ozan resimler x olarak gözüküyor duzelme olasılıgı varmı?
Resmin url si bozuk oldugundan olabilir yeni proxy sisteminde bu sekilde oluyor ancak 1 gun sonra tekrar kontrol ediliyor eger o an kirik degilse gosterilir durumda oluyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Resmin url si bozuk oldugundan olabilir yeni proxy sisteminde bu sekilde oluyor ancak 1 gun sonra tekrar kontrol ediliyor eger o an kirik degilse gosterilir durumda oluyor

önceden görünenlerde görünmüyor özellikle google playdeki resim url lerimesela tapatalktan bakınca gorunuyor ama normal tarayıcıda x olarak görunuyorresmin url si

@Ozan sitedeki bazı linklere tıklayınca "invalid url" yazıyor ama link saglam kopyalayıp googleda acılabiliyor

örnekse konularda arkadaşların verdiği linkler

Youtube'ye erişim engellendi 27.03.2014 - MaxiCep

Hideninja VPN Pro v1.2 Türkçe - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
suleymaneser

suleymaneser

Üye
Opera Mini 8 "Hızlı Erişim" bölümüne maxicep'i ekleyince Logo yerine XenForo geliyor ama pek önemli değil sadece dikkatimi çekti :)

NEXUS

NEXUS

Üye
Masaüstünde Resimler Gözükmüyor Ancak Tapatalk'da Gözüküyor. Neden Böyle ?

NEXUS

NEXUS

Üye
önceden görünenlerde görünmüyor özellikle google playdeki resim url lerimesela tapatalktan bakınca gorunuyor ama normal tarayıcıda x olarak görunuyorresmin url si

@Ozan sitedeki bazı linklere tıklayınca "invalid url" yazıyor ama link saglam kopyalayıp googleda acılabiliyor

örnekse konularda arkadaşların verdiği linkler

Youtube'ye erişim engellendi 27.03.2014 - MaxiCep

Hideninja VPN Pro v1.2 Türkçe - MaxiCep
Aynı sorun bendede mevcut tam yazdım seninkini gördüm :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Masaüstünde Resimler Gözükmüyor Ancak Tapatalk'da Gözüküyor. Neden Böyle ?

ben soralı 1 hafta oldu ama cevap gelmedi hala google play resimleri x olarak görünüyor
@Ozan

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
ben soralı 1 hafta oldu ama cevap gelmedi hala google play resimleri x olarak görünüyor
@Ozan
Az önce paylaştığım konuda resimler x olarak gözüktü hata yaptım sandım sonra tapatalktan baktım resim gözüküyor :hmmm

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Az önce paylaştığım konuda resimler x olarak gözüktü hata yaptım sandım sonra tapatalktan baktım resim gözüküyor :hmmm

1 haftadır böyle umarım duzeltirler çünkü google playden resim indirilmiyor mecbur url kopyalayıp konuya eklemek gerekiyor

• Beğen
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
mobildede öyle resimler x olarak gözüküyor

asigsasi

asigsasi

Üye
@Ozan site de yine sayfa yüklenme sorunu var :hmmm

Üst Alt