Tavsiye Androidde yapıp ta Lumia 925 te yapamadığımız şeyler neler

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
925 alacaktim ama malesef bulamadim ankaeada getirirmisiniz dedim getirmeyizde uzun suredir piyasada yok 32 gb dedi o yuzden 925 alma sansim yok vatanda 999 a var 1320 ama hangi rengi daha cok tutuluyo ? Hafiza karti androiddeki gibi class10 mu olmaliPeki hangi renk daha yakisiyi makimeye mert sizdekichangi renk siyah beyaz ve sari alabilirim onlar varmis

Invoke

Invoke

Üye
Hacı biz de siyah var, arka kapak değişebiliyor zaten renk bir tek o kapakta, sonrasında kapak alıp renk değiştirme ihtimalin var. :D

meg1ddo

meg1ddo

Üye
renkli telefonlarin rengine gore alici kitlesi olabiliyor sariyi biri severken baska biri sevmeyebilir, siyah daha genis bir kitleye hitap edebilir renklilere gore o yuzden siyah almani tavsiye ederim, hem kirlenmez kolay kolay asinma ve cizikleri de daha az belli eder digerlerine gore.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Siyah iyidir o zaman peki birde jelatin ve hafiza karti onerirmisiniz vatandan tel dahil hepsinin toplami max 1100 olsun

meg1ddo

meg1ddo

Üye
en pahalı jelatin 10 tl olsun, kırılmaz diyosan 30 tl civarı ama şahsen jelatin kullanmıyorum ekranın çizileceğini bilsem bile, 1000 kusur tl verip ekrana dokunamamak içime sinmiyor. Class 6 da yetecektir sana ama class 10 lar da artık çok pahalı değil, butçeni gecmeyecek şekilde class 10 bulursun, sandiskin 32GB class10 u 50-60 tl civarıydı hepsiburada da.

ferit.61

ferit.61

Üye
Bir tavsiye olarak da Lexar marka hafıza kartı alma denk gelirse.
Lumia 820 kullandığım zaman sıkıntı yaratmıştı, yurtdışında da bunla ilgili sıkıntılardan bahsedenler vardı.
WP8 her hafıza kartı ile uyumlu değil, sıkıntı olabiliyor. 8.1 ile belki bu da kalkar ortadan. Bildiklerim Sandisk, Toshiba ve Team markalarda sıkıntı yok.
32 GB lık Team vardı bende class4 tıkır tıkır çalışıyordu, ama en az class 6 alman daha hayırlı olur ki class 10 alman en iyisi olur :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Öncelikle Windows Phone 8.1'den itibaren SD karta oyun uygulama,kurma desteği geliyor. Fakat bunun bir ayrıntısı var. Sd kartınızdaki,minimum Class 6 olmalı. Tavsiye edilen ve maksimum performans için Class 10. Ben Toshiba öneririm.ayrıca Lumia 1320 5.8GB boş hafızasına geliyor.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
beyler bu sabah an itibari ile vatana gittim 1320 yi inceledik babam cok buyuk ekranı kırarsın kucuk bişey al diye deyince adam nexus 5 cıkardı babamda konustu falan diy nexus 5 aldı kusuruma bakmayın konu kapanabilir

leeshore

leeshore

Üye
:birak:. hayırlısı olsun :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
beyler bu sabah an itibari ile vatana gittim 1320 yi inceledik babam cok buyuk ekranı kırarsın kucuk bişey al diye deyince adam nexus 5 cıkardı babamda konustu falan diy nexus 5 aldı kusuruma bakmayın konu kapanabilir

ekranı büyük kırarsın mı ? Çok saçma

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle konu :locked2: