Nokia 5700 Yardım Edebilirmisiniz ??

Sponsorlu Bağlantılar

wOseRa

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5700 Yardım Edebilirmisiniz ??
ÖncelikLe merhabalar .. ben 2 Hafta önce Nokia 5700 Xpressmusic Siyah bir telefon aldım tüm özelliklerinden memnundum ama!!! birden altını döndürünce kamera açılmaz oldu ve dönen kısmından itibaren (aşşağısı) tuşları basmaz oldu 1 , 2 , 3 ... işte numara tuşlarına basınca tuşlar çalısmıyor sonra Telefonu kapatım açıyorum çalısıyor tuşlar ama altını döndürünce foto çekmek isteyince kamera açılmıyo ve tuşlar yine çalışmamaya başlıyor :( Of yaa çok üzülüyom arkadaşlar nedir sorun sizce lütfen yardımlarınızı esirgemeyin acaba diyorum altını bilmeden birisi çok büktügünden mi olmustur Kvk garantili servise mi götürsem kac günde yaparlar çok sürermi? :( simdiden çok teşekkür ederim .. :(:(

Nazy

Nazy

Üye
Teknik Bir Sorun, Fiziksel bir Darbe ile zarar görmüş olabilir.
Teknik Servis Harici İşlem Yapmanız Cihazınıza Zarar verebilir.
Bence Cihazı Yeni Aldıysanız Garantisi Olduğunu Umuyorum.
Cihazınızı Yetkili Servisine Götürmenizi Tavsiye Ediyorum.

wOseRa

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim nazy dayı servise götürdüm adamlar incelediler ve aldılar telefonu bi kağıt verdiler yazıyodu Flash yanmıyo tuşlar basmıyo ama kameranın açılmadıgını yazmamıslar söylememe rağmen unuttularmı acaba flash denerken onunda bozuk oldugunu anlarmı şirket? kac günde gelir peki çok sürermi :(

Nazy

Nazy

Üye
Onu Zaten Size Geri Vermeden Önce Kalite Kontrol Testine Sokacaklardır....
Size Cihazı Sorunsuz Çalışır Bir Şekilde Vereceklerdir.
Eğer 15 iş gününü aşarsa size geçici olarak yeni bir cihaz vermek zorundalar.
Bu yüzden 15 iş gününü geçirmeyeceklerdir.

alemburda

alemburda

Üye
hiç ugraşma bakırköydeki KVK servisine götür ortalama servis 3 gün en hızlı orası tamir ediyor. Benim max. 1 hafta sürdü. ama ilk verdiğimde 3 gün sürdü zaten size verilen forumun arkasında yazıyor 3 gün diye :oke:

wOseRa

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim telefonum yapıldı Hepinizden Tşkler Sayenizde :))

ortioktay

ortioktay

Üye
5700 müzik çaları kapanıyomu yoksa kapanmıyomu arkadaşlar bi yardım lüfen

masumruk

masumruk

Üye
müzik çalardan kasıt müzik menüsünün açıldıkdan sonra kapanmaması ise böyle bir yazılımsal sorunu var. şöyle ki;

Müzik menüsünü açarım. müzik dinlerim ve kapatmak isterim. closed veya çıkış gibi bir seçeneği yok. Ana pencereye dönüp menü tuşuna uzun bastığımda arka tarafta çalıştığını görürüm.

Müziği kapatmanın bir yolunu buldum. Aslında bu bir yazılım açığı :) oda şöyle;

Bir müzik açarım ve çalma ekranında iken ekolayzer menusune girerim ve ekolayzer ı elle ayarlama kısmında iken sol soft key ile gelen menuden çıkış seçerim.

Sonuç: Müzik menüsü tamamen kapanır. Oysaki sadece ekolayzer kapanmalıydı :))

ortioktay

ortioktay

Üye
çok Teşekkür Ederim Valla Kıl Olmuştum Müzik Dinlemiyordum Allah Razı Olsun

alemburda

alemburda

Üye
bakırköydeki şubesinin 3 gün içinde halettiğini biliyorum.VE BU SORUN 5700 LARDA BU ARA ÇOK GÖRÜNMEYE BAŞLADI. :sn:

gsmelih

gsmelih

Üye
arkadaslar 5200 5300 ve 5700 almayın bunları alacagınıza samsung d900i yada sonyericsson alın daha iyi:sn:

masumruk

masumruk

Üye
arkadaslar 5200 5300 ve 5700 almayın bunları alacagınıza samsung d900i yada sonyericsson alın daha iyi:sn:
iyi hoş güzel diyorsunda arkadaşım, birde bunun sebebini söylesen. neden almamak lazım ve neden d900i ;)

ArAp-YMN

ArAp-YMN

Üye
Tersine zorladın demi ? :ss

--------------- Ekleme ---------------

ama ben memnunum 5700'dan .. ? .. !

YouSHa

Üye
müzik çalardan kasıt müzik menüsünün açıldıkdan sonra kapanmaması ise böyle bir yazılımsal sorunu var. şöyle ki;

Müzik menüsünü açarım. müzik dinlerim ve kapatmak isterim. closed veya çıkış gibi bir seçeneği yok. Ana pencereye dönüp menü tuşuna uzun bastığımda arka tarafta çalıştığını görürüm.

Müziği kapatmanın bir yolunu buldum. Aslında bu bir yazılım açığı :) oda şöyle;

Bir müzik açarım ve çalma ekranında iken ekolayzer menusune girerim ve ekolayzer ı elle ayarlama kısmında iken sol soft *** ile gelen menuden çıkış seçerim.

Sonuç: Müzik menüsü tamamen kapanır. Oysaki sadece ekolayzer kapanmalıydı :))

Çok teşekkür ederim :)

ceoy54

Üye
bendede aynısı oldu telefonu yere attım duzeldı ama altı donen kısmının ıcınde bı kablo var o cıkmıs olabılır bende muzık tuslarını cıkardım orda bı kablo var onla bıraz oyna duzelıyo ama dıkkat et koparma

mami24

mami24

Üye
problemiminin hallolduğuna sevindim ama bende öyle altı bası dönen tel almasaydın yeni almısın bu sorun olmamalıydı bence

:oke::oke:

u_m_u_t_12

u_m_u_t_12

Üye
öncelikle 5700 almakla çok iyi bir seçim yaptığını düşünüyorum bendede 5700 var hiç pişman deilim çünkü ses kalitesi olsun resim ve video kalitesi olsun harika tabii ki böyle bir arıza çıkması büyük bir talihsizlik üzüldüm:( aaa bu arada müzik çalardan çıkma yolunu denedim gercekten işe yarıyor tşkrlr buda bizim 5700 grubumuzun linki katılmak isteyen arkadaşlar linki tıklayarak üyeliğini gerçekleştire bilirler.:D:Dhttp://www.maxicep.com/gruplar/nokia-5700-xpress-kullanicilari-118/ iyi forumlar;)

alilim

Üye
Slm bişey soracam 5700 ahize yanındaki mavi ışığı nasıl etkinleştireceğiz yardım plss

kaan0

kaan0

Üye
yeni bir konu aç kardeş işini burdan görme olasılığın düşük...

canercan1

Üye
5700 müzik çaları kapanıyomu yoksa kapanmıyomu arkadaşlar bi yardım lüfen
masumruk arkadaşımın yazdığını dikkate alırsan telefonun sistemine zarar vermiş olursun bende de 5700 xm var ben kolayını bultum jbak taskman(konularda var)bu programı indir. orda çalışan bütün uygulamalar gözüküyor programı açıp müzik çaların üzerindeyken c tuşuna bas evet de kapandı işte:oke: kendimden biliyorum:sn:

Üst Alt