Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
cuma akşamı uyku hapı içip pazartesi akşam güncelleme geldiğinide uyanmak istiyorum :( :( :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows için Microsoft'un üzerinde çalıştığı interaktif live tile demosu

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve beats
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Bende varım gelir ancak biraz gecikmeli olarak gelir

posta güvercini ile gönderildi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
demosu

kamuraN021

kamuraN021

Üye
:Dkankam bugün teleservice den geldi ekran değişmiş bide Bi güncelleme geldi ne güncellemesi oluyor 8.0.10521.155;

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ya Nokia her maps güzel kolay ulaşım her yeri buluyor ama bir önceki nesil yürümede daha başarılıydı örn yürümede sokak adları ile ve düz çizgi gösteriyor du nasıl gidersen git kestirmeden engellerin üzerinden atla çizgiyle gösteriyor gitmek kolay oluyor du şimdi bunun yürüme versiyorunda araba yolundan götürüyor kaç kere geri dönüş yaptım mesaj attım

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
arkadaş bıkmadınız mı aynı soruyu sormaktan..sayfalarca açıklaması yapıldı bunun..

8.0.10521.155; preview for developers uygulaması için yapılan bir hata düzeltme güncellemesidir.. wp8.1 preview ile alakası yoktur

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
beats

beats

Üye

Uygulamalı anlatım. :)

beats

beats

Üye
.

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
Bu interaktf tile olayı ram harcar ve win8 in rami fazla kullanmama artısına eksi bir iş olmaz mı? Ama yapılmalı tabi :) bizede gelirmi diye düşünüyorum da gelmemesi için bir sebep yok. Ne zamanki ramler az batarya yer ekranlar daha az enerji harcar o zaman gelir :) telefonda bataryayı somurebilir

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin
kamuraN021

kamuraN021

Üye
arkadaş bıkmadınız mı aynı soruyu sormaktan..sayfalarca açıklaması yapıldı bunun..

8.0.10521.155; preview for developers uygulaması için yapılan bir hata düzeltme güncellemesidir.. wp8.1 preview ile alakası yoktur
telefonum servisten yeni geldi ve:sır:

dakamon

dakamon

Üye
Ali kemal abi bizde samsungun tv si var. Bu tv de Wireless ağı oluşturup laptopla bağlantı kur kurdurabiliyorum ama aynı ağı telefonum görmüyor bu yüzden bağlantı kuramıyorum aralarında. Bu sorun 8.1 ile giderilir mi? Şimdi birileri çıkıpta akıl vermeye kalkmasın yok ikisini de aynı Wireless ağına bağla falan diye onları zaten biliyoruz benim merak ettiğim tv nin oluşturduğu ağı laptop görürken telefon neden görmüyor?

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ali kemal abi bizde samsungun tv si var. Bu tv de Wireless ağı oluşturup laptopla bağlantı kur kurdurabiliyorum ama aynı ağı telefonum görmüyor bu yüzden bağlantı kuramıyorum aralarında. Bu sorun 8.1 ile giderilir mi? Şimdi birileri çıkıpta akıl vermeye kalkmasın yok ikisini de aynı Wireless ağına bağla falan diye onları zaten biliyoruz benim merak ettiğim tv nin oluşturduğu ağı laptop görürken telefon neden görmüyor?

yazının sonunu okumasam aynı söylediğini yazardım, bende de samsung tv var ancak onun üzerinden ağ hiç kurmadım evde olsam şuan hemen deneyip bilgi vermek isterdim bende olucak mı diye ancak ünideyim maalesef, bu arada normalde ben pc den ağ açtığımda telden bağlanabiliyorum yani moderm dışında cihazlara, sorunun tam cevabı olmadı ama, haftaya eve gittiğimde deneme yaparım

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ErenMSC

Üye
Pazartesi :ehe

Bay H

Bay H

Üye
Windows Phone 8.1 Mağaza Genel Görünüm (Derecelendirme ve Benzer Uygulamalar Artık Daha Hızlı Gibi)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve bulutsuzgece
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Windows Phone 8.1 Mağaza Genel Görünüm (Derecelendirme ve Benzer Uygulamalar Artık Daha Hızlı Gibi)

Videolar açılmıyor?

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Fırtına öncesi sessizlik var forumda :)

Üst Alt