dediğini tek tek yaptım Preview for developer bende yoktu indirdim MS hesabımı girdim resetledim tarih saat zaten otomatikdi güncellemeyi kontrol ettim güncel diyorbu sürüm güncellemenin telefonunuza gelmiş olması gerekiyor. Eğer gelmediyse tarih/saat otomatik yapıp mobil veriyi açın telefonunuza soft reset atın. Daha sonra Preview For Developer uygulamasını açıp aktif edildiğinden emin olun. Ve tekrar güncelleme kontrolü yapın.
Yazılımınız güncel sürüm yapı numarasında değilse yine de güncellemeyi alabilirsiniz fakat güncelleme oldukça uzun sürecektir.
Bu Preview For Developer kurduktan sonra o gelen ufak güncellemeyi kurdum uygulamayı telefondan kaldırsak yine güncelleme gelir mi ?
Elbette gelir. Gelmez diyenler sakızına iddiaya girelim mi?![]()
)Hocam sen gelir diyorsan sorun yokGelmez diyenler sakızına iddiaya girelim mi?![]()

Bak arkadaşımız ne diyor, uygulamayı kaldırınca güncelleme gelir mi diye soruyor! Elbette tam sürüm gelir. Ama beta gelmez.Olur Ama Gelmez Sonuçta Programı Silince Kalkıyor :)
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Sakızımı alayım. 
Uygulamayı kaldırınca ön izleme sürümlerinden faydalanamıyorsun maalesef. Yani wp8.1 beta güncellemesini yükleyemezsin.Hocam sen gelir diyorsan sorun yok![]()

programı kaldır sonra tekrar yükle eğer tekrar yüklediğinde enable olarak gözükürse gelir ama yeniden aktif etmen gerekirse gelmiyo demektirHocam sen gelir diyorsan sorun yok![]()

Bak arkadaşımız ne diyor, uygulamayı kaldırınca güncelleme gelir mi diye soruyor! Elbette tam sürüm gelir. Ama beta gelmez.Sakızımı alayım.
Uygulamayı kaldırınca geliştirici önizleme seçeneğinden faydalanamiyorsun maalesef. Yani wp8.1 beta güncellemesini yükleyemezsin.![]()
)early mi demişti joenisan içinde early dedi ortasına denk geldi inşallah haftanın da ortasına çarşamba-perşembeye falan kalmaz
![]()
Kaldırdım ve tekrar kurdum evet enable olarak açılıyor uygulamaprogramı kaldır sonra tekrar yükle eğer tekrar yüklediğinde enable olarak gözükürse gelir ama yeniden aktif etmen gerekirse gelmiyo demektir![]()

o zaman gelir bence denemek lazımKaldırdım ve tekrar kurdum evet enable olarak açılıyor uygulama![]()