Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Güncelleme geldiği an buralar dutluğa dönüşecek anlaşılan. :) herkes heyecanlı

Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bu sürüm güncellemenin telefonunuza gelmiş olması gerekiyor. Eğer gelmediyse tarih/saat otomatik yapıp mobil veriyi açın telefonunuza soft reset atın. Daha sonra Preview For Developer uygulamasını açıp aktif edildiğinden emin olun. Ve tekrar güncelleme kontrolü yapın.

Yazılımınız güncel sürüm yapı numarasında değilse yine de güncellemeyi alabilirsiniz fakat güncelleme oldukça uzun sürecektir.
dediğini tek tek yaptım Preview for developer bende yoktu indirdim MS hesabımı girdim resetledim tarih saat zaten otomatikdi güncellemeyi kontrol ettim güncel diyor

skynet

Üye
Bu Preview For Developer kurduktan sonra o gelen ufak güncellemeyi kurdum uygulamayı telefondan kaldırsak yine güncelleme gelir mi ?

Ali_KRKY

Üye
Hayır gelmez sanırım çünkü gdr3 de bana gelmemişti

lumia 920 ile gönderdi

• Beğen
Tepkiler: skynet
TurboCall

TurboCall

Üye
Bu Preview For Developer kurduktan sonra o gelen ufak güncellemeyi kurdum uygulamayı telefondan kaldırsak yine güncelleme gelir mi ?

hyr

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Gelmez diyenler sakızına iddiaya girelim mi? :)

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Olur Ama Gelmez Sonuçta Programı Silince Kalkıyor ::))

Bak arkadaşımız ne diyor, uygulamayı kaldırınca güncelleme gelir mi diye soruyor! Elbette tam sürüm gelir. Ama beta gelmez. :no: Sakızımı alayım. :)

Hocam sen gelir diyorsan sorun yok :)
Uygulamayı kaldırınca ön izleme sürümlerinden faydalanamıyorsun maalesef. Yani wp8.1 beta güncellemesini yükleyemezsin. :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: emz ve skynet
OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
gelmiyor arkadaşlar..programı değil silmek deaktif edince bile cihaz sıradan kullanıcı cihazı oluyor;)

csH

csH

Üye
Hocam sen gelir diyorsan sorun yok :)
programı kaldır sonra tekrar yükle eğer tekrar yüklediğinde enable olarak gözükürse gelir ama yeniden aktif etmen gerekirse gelmiyo demektir :)

capkino06

Üye
O değilde Joe hafta başı deyince bir durgunluk geldi :)

TurboCall

TurboCall

Üye
Bak arkadaşımız ne diyor, uygulamayı kaldırınca güncelleme gelir mi diye soruyor! Elbette tam sürüm gelir. Ama beta gelmez. :no: Sakızımı alayım. :)

Uygulamayı kaldırınca geliştirici önizleme seçeneğinden faydalanamiyorsun maalesef. Yani wp8.1 beta güncellemesini yükleyemezsin. :)

offfff yaww kandırdım şakası oldu bu.
Hakkımı İstiyorum ::))

csH

csH

Üye
early mi demişti joe :) nisan içinde early dedi ortasına denk geldi inşallah haftanın da ortasına çarşamba-perşembeye falan kalmaz :)

• Beğen
Tepkiler: hookword
TurboCall

TurboCall

Üye
early mi demişti joe :) nisan içinde early dedi ortasına denk geldi inşallah haftanın da ortasına çarşamba-perşembeye falan kalmaz :)

Hayır 14 Ü Kesin Tom Warren Doğru Diyor.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Aslında Joe amcanın twitine göre pazar gelme ihtimalide var onlara göre hafta başı pazar olduğu için

Lumia 925 ile gönderildi.

skynet

Üye
programı kaldır sonra tekrar yükle eğer tekrar yüklediğinde enable olarak gözükürse gelir ama yeniden aktif etmen gerekirse gelmiyo demektir :)
Kaldırdım ve tekrar kurdum evet enable olarak açılıyor uygulama :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bu ufak uygulama dediğiniz olsun yada olmasın Wp 8,1 sorunsuz gelirmi gelmezmi

zbahadir

Üye
Önce Nisan ayının ilk çeyreği dediler. Sonra ilk yarısı dediler olmadı şimdi bakalım Nisan ayının ikinci yarısının ilk haftası deniliyor. MS yalanlarından kim ölmüş ki. :)

Üst Alt