sinan430
Üye
bu güncelleme hiç gelmedi bana, bi sorun çıkarmı
banada hiç gelmedi
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
bu güncelleme hiç gelmedi bana, bi sorun çıkarmı
bakalım tutacak mı ustaAsıl fav'a atılacak yorumu ben yapmışım dün öğle saatlerinde:
haftaya okulumu yıkıyorlar yenisi için. Dualarınızı hafta sonu için bekliyorum 8.1 konusundamiracast tam olarak neydi?Lumia 1520/930/Icon'a WP8.1 güncellemesiyle gelecek olan Miracast özelliğine, Lumia 1020/925/920'nin donanımının yeterli olmasına rağmen WP8.1 güncellemesiyle olmasa da daha sonra eklenebileceği söyleniyor.
Burada da Adreno 225 GPU'nun Miracast kazanımından bahsetmiş.
Konusu:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
"Adreno 225 GPU for Graphics Processing" başlığı altındaki yazıda.
görüntüyü kablosuz olarak tv vb. cihazlara aktarmaya yarıyor.bu işi yapan başka uygulamalar da var ama orjinal uygulama gibi olmaz tabimiracast tam olarak neydi?

Mesela miracast uyumlu bir ekrana telefondaki ekranı direk paylaşıyorsun anlık telefon ekranını o bağlantı kurduğun ekrana gönderiyorsun. Kabaca böyle bir şey.miracast tam olarak neydi?
Hımmm sanırım tam benim dediğim gibi değilmişgörüntüyü kablosuz olarak tv vb. cihazlara aktarmaya yarıyor.bu işi yapan başka uygulamalar da var ama orjinal uygulama gibi olmaz tabi![]()
Bende forumdan okuduğum kadarıyla biliyorumHımmm sanırım tam benim dediğim gibi değilmiş![]()
daha önceki sayfalarda bu konu konuşulmuştu ordan hatırlıyorum
bu mobildeki mesaji iki kez paylaşma işi deli ediyor insanı bazen 
dakamon bi video paylaşmış.orda Bayağı hızlı görünüyo ama kullanma şansımız Olmadı henüzPeki beamer'dan hızlımı ?

Beamer internet hızına görede programın hızı değişebiliyor.Çünkü benim bildiğim resimleri telefondan bilgisayara göndermek için internet gerekli yanlış bilmiyorsamPeki beamer'dan hızlımı ?
Beamer biraz vasat ya bunun yanında. Miracast bu işin babası diyebiliriz
Şöyle diyebiliriz şimdi önce beamer a gönderiyorsun sunucuya yani sunucudan da senin bilgisayarına geliyor. İnternetin yavaşsa oda yavaş ama miracastte aracı yok direk aldığını atıyorsun bluetoth gibiBeamer internet hızına görede programın hızı değişebiliyor.Çünkü benim bildiğim resimleri telefondan bilgisayara göndermek için internet gerekli yanlış bilmiyorsam
Hani joe belfiore çıktı telefonu kurcalarken bizde ekrandan izliyorduk ya aynen o şekil olacak. Ama oralarda kabloyla aktarım yapılıyordu bence Miracast i tanıtma açısından bence o tanıtımı kablosuz yapsalardı çok güzel olurdu 
bizdeki akıl ms'te olsaydı daha neler yaparlardı amaHani joe belfiore çıktı telefonu kurcalarken bizde ekrandan izliyorduk ya aynen o şekil olacak. Ama oralarda kabloyla aktarım yapılıyordu bence Miracast i tanıtma açısından bence o tanıtımı kablosuz yapsalardı çok güzel olurdu![]()

Yarın sınavım olmasaydı bende yatardımArkadaşlar en iyisi uyumak. Hiç olmazsa aradan bi 8 saati çabucak çıkarırım![]()
ben bu gece 4 saat kadar uyumayı düşünüyorum
Bu haftasonu memlekete gidicem orada haftasonları bi anda geçiyor sonra pazartesi gelince hemen kontrollerimi yapcam güncelleme
Ama tahminimce güncellemeyi bizim saate göre gece falan verirler 10 11 12 civarlarında orada öğlen saatlerine denk geliyor. Ama bide oranın saatine göre akşam saatine verirlerse 15 haziranın ilk saatlerinde de gelebilir.ben şimdiden uyku ilacını alıyorum 14 Nisana kadar kalkmayacak kalktığımda güzel şeyler görmek duymak istemiyorum