Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
bu güncellemeyi yapmadan wp8.1 dev-preview'i yukleyemezsin. Küçük bir güncelleme bu.
Bende geliştirici olarak kayıtlıyım ama bana böyle bir güncelleme gelmedi? Ne yani şimdi preview sürümü unu yükleyemeyecek miyiz :)

dakamon

dakamon

Üye
hakkında kısmında ürün yazılımı dğzeltme numarası 3051.40000.1347 mi? İs sürümü de 8.0.10521.155 mi?820 mimden bir foto paylaşayımda biraz kafanız dağılsın bari :)

• Beğen
Tepkiler: skynet, Rock Ve Roll ve emz
Rainesto

Rainesto

Üye
Güncelleme gelse de rahat Bi uyku çeksek :P

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Bu günüde atlatsak devamı gelir bence :D :D

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
Heimdalll

Heimdalll

Üye
bende ürün düzeltme numarası 3056.40000.1404.0002, Bi sorun olur mu?

yunusiyunus

Üye
güncelleme gelse de uyumayız ki busefer ne yeni diye telefonu kurcala dur yani :)

Dejavuex

Dejavuex

Üye
bi gelsinnnnn bi gelsinnnnnnn uyumamaya razıyım vallahi :Dşu halimizi MS görse bırak denemeyi bize tam sürümü direkt verir var ya ahahahahahja :D :D :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İs sürümü 8.0.10521.155 olanlar bugünlerde gelen küçük güncellemeyi almıyorlar. Windows Phone 8.1 Dev-Preview için bir sorun oluşturmayacak.

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll, Serhan, alasulumurat ve 3 diğerleri
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İs sürümü 8.0.10521.155 olanlar bugünlerde gelen küçük güncellemeyi almıyorlar. Windows Phone 8.1 Dev-Preview için bir sorun oluşturmayacak.
kafam karıştı bu numaraları görünce
İS 8.0.10517,150 Bu durumda bana güncelleme gelmeyecekmi yada ne yapmam gerekiyor bir açıklama yaparmısın nokia basın sözcüsü olarak abi sen olmasan haberimiz olmayacak

dakamon

dakamon

Üye
İS 8.0.10517,150 Bu durumda bana güncelleme gelmeyecekmi yada ne yapmam gerekiyor bir açıklama yaparmısın nokia basın sözcüsü olarak abi sen olmasan haberimiz olmayacak

Alacaksın güncellemeyi 8.1 i ama o ufak bir güncelleme varmış onu almamışsın demek oluyor bu. Ama sorun teşkil etmiyormuş 8.1 i alacaksın pazartesi :)

Tost Makinası ile gönderildi.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
preview developer e kaydolmana rağmen bu sonu 155 le biten güncelleme gelmediyse benim tahminime göre yine de 8.1 beta yı alırsın sıkıntı etme bence kardeş.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Alacaksın güncellemeyi 8.1 i ama o ufak bir güncelleme varmış onu almamışsın demek oluyor bu. Ama sorun teşkil etmiyormuş 8.1 i alacaksın pazartesi :)

Okan o ufak dediğin güncellemeyi alsak iyi olurmu nasıl alacağız almazsak bir şey fark edermi

dakamon

dakamon

Üye
Okan o ufak dediğin güncellemeyi alsak iyi olurmu nasıl alacağız almazsak bir şey fark edermi

Ya o ufak güncelleme blackten sonra gelmiş açıkçası balck ten sonra telefon sapıtmıştı biraz ama o güncelleme geldikten sonra toparladı. Eğer şu an gözle görülür bir sıkıntı yoksa çok önemli değil. Böyle 10 15 mb bir şeydi diye hatırlıyorum :)

sekajmer

sekajmer

Üye
Meğerse Microsoft, Küçük ( Micro ) ve Yumuşak(Soft) Mış :D

• Beğen
Tepkiler: emz, PureFood, skynet ve 2 diğerleri
KenanK

KenanK

Üye

Buda Bu Sabah Microsoft Türkiye ile geçen konuşmamız. son soruma cvp da şimdi geldi. bize bildirilen net bir tarih yok diyorlar.

Son düzenleme:
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
hakkında kısmında ürün yazılımı dğzeltme numarası 3051.40000.1347 mi? İs sürümü de 8.0.10521.155 mi?820 mimden bir foto paylaşayımda biraz kafanız dağılsın bari :)
ürün yazılımı 1349 diğeri yazdığın gibi aynı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu sürüm güncellemenin telefonunuza gelmiş olması gerekiyor. Eğer gelmediyse tarih/saat otomatik yapıp mobil veriyi açın telefonunuza soft reset atın. Daha sonra Preview For Developer uygulamasını açıp aktif edildiğinden emin olun. Ve tekrar güncelleme kontrolü yapın.

Yazılımınız güncel sürüm yapı numarasında değilse yine de güncellemeyi alabilirsiniz fakat güncelleme oldukça uzun sürecektir.

Üst Alt