ThunderblastX
Üye
Bende geliştirici olarak kayıtlıyım ama bana böyle bir güncelleme gelmedi? Ne yani şimdi preview sürümü unu yükleyemeyecek miyizbu güncellemeyi yapmadan wp8.1 dev-preview'i yukleyemezsin. Küçük bir güncelleme bu.

Bende geliştirici olarak kayıtlıyım ama bana böyle bir güncelleme gelmedi? Ne yani şimdi preview sürümü unu yükleyemeyecek miyizbu güncellemeyi yapmadan wp8.1 dev-preview'i yukleyemezsin. Küçük bir güncelleme bu.

Bende de aynı neden sorun olsun ki ?bende ürün düzeltme numarası 3056.40000.1404.0002, Bi sorun olur mu?
kafam karıştı bu numaraları görünceİs sürümü 8.0.10521.155 olanlar bugünlerde gelen küçük güncellemeyi almıyorlar. Windows Phone 8.1 Dev-Preview için bir sorun oluşturmayacak.
kafam karıştı bu numaraları görünce
İS 8.0.10517,150 Bu durumda bana güncelleme gelmeyecekmi yada ne yapmam gerekiyor bir açıklama yaparmısın nokia basın sözcüsü olarak abi sen olmasan haberimiz olmayacak

preview developer e kaydolmana rağmen bu sonu 155 le biten güncelleme gelmediyse benim tahminime göre yine de 8.1 beta yı alırsın sıkıntı etme bence kardeş.kafam karıştı bu numaraları görünce
İS 8.0.10517,150 Bu durumda bana güncelleme gelmeyecekmi yada ne yapmam gerekiyor bir açıklama yaparmısın nokia basın sözcüsü olarak abi sen olmasan haberimiz olmayacak
Okan o ufak dediğin güncellemeyi alsak iyi olurmu nasıl alacağız almazsak bir şey fark edermiAlacaksın güncellemeyi 8.1 i ama o ufak bir güncelleme varmış onu almamışsın demek oluyor bu. Ama sorun teşkil etmiyormuş 8.1 i alacaksın pazartesi
Tost Makinası ile gönderildi.
Okan o ufak dediğin güncellemeyi alsak iyi olurmu nasıl alacağız almazsak bir şey fark edermi
ürün yazılımı 1349 diğeri yazdığın gibi aynıhakkında kısmında ürün yazılımı dğzeltme numarası 3051.40000.1347 mi? İs sürümü de 8.0.10521.155 mi?820 mimden bir foto paylaşayımda biraz kafanız dağılsın bari
bu sürüm güncellemenin telefonunuza gelmiş olması gerekiyor. Eğer gelmediyse tarih/saat otomatik yapıp mobil veriyi açın telefonunuza soft reset atın. Daha sonra Preview For Developer uygulamasını açıp aktif edildiğinden emin olun. Ve tekrar güncelleme kontrolü yapın.kafam karıştı bu numaraları görünce
yepyeni güncelleme alacaksın zaten sistem sıfırlanacak ona da gerek kalmazOkan o ufak dediğin güncellemeyi alsak iyi olurmu nasıl alacağız almazsak bir şey fark edermi
Tamamdırİs sürümü 8.0.10521.155 olanlar bugünlerde gelen küçük güncellemeyi almıyorlar. Windows Phone 8.1 Dev-Preview için bir sorun oluşturmayacak.