Tavsiye Androidde yapıp ta Lumia 925 te yapamadığımız şeyler neler

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
birde 3 kolon olayı var 925 e uc kolon gelmeyecekmis sanırım bu bi eksikmi 1320 ye göre

capkino06

Üye
birde 3 kolon olayı var 925 e uc kolon gelmeyecekmis sanırım bu bi eksikmi 1320 ye göre

hepsine gelecek diyorlar. Ne kadar çok özellik o kadar çok para ;)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
ha o zaman 925 te alacak gerc, kucuk kalır belki ama deneriz secme sansımız olursa guzel olur

seçmeli olacak 2 kolon veya 3 kolon olarak kullanabileceksin

Hesap makinesi ile gönderildi

NEXUS

NEXUS

Üye
yani hocam ben bugun bir TİM bayisine gittim 925 almayı dusunuyorum dedim bosver 925 i alma nokia nokia ya garezim yok ama 1500 liralık makine yapıyor zil sesini ayarlardan degistiremiorsun internetten bişey acamıyosun bişey esteklemiyo dedi 925 te yapamadıgımız neler var yazarmısınız aklınıza gelenleri
adam seni kandırmış gibi geldi.
android(nexus) ve lumia aynı stabillikte diyebiliriz. baştan söylüyorum
windows phone'nin eksikleri çok büyük fakat windows phone 8.1 ile akıllı telefon özellikleri ekleniyor.
bildirim çubuğu şuanda yok ama gelecek 8.1 ile
zil sesi hakkında fikrim yok ama gelecek
cortana gelecek
yani windows phone'de android'de çok iyi sistemler ancak fanboylar kendi kullandığı sistemini yukarı çıkarmak için android'i karalıyor. :) wp8'de androiddeki gibi root , rom flan yükleyebessin , kişileştirmesi yok aynı şekilde bunlar iostata yok (root var jailbreak) , yani iki sistemde gayet güzel sistemler kim ne derse desin ikiside gayet güzel sistemler :) yani android alacaksan nexus al nexus almayacaksan tercihin lumia olsun :oke: lumia'ların tek eksiği mağaza bence ama o da gelişiyor :)
2. El almak istemiyorum hocam ve nexus5 ede param yetmiyo nexus4 te 925ten kotu sanirim
nexus 4 kötümü ben kullanıyorum ve gayet hızlı , stabil , ve gayet akıcı bu konuda yanlışınız var kamerasıda yeteri kadar iyi çekmekte
Çöp gibi bir uygulama mağazası yok mesela wp nin. :good:

ve daha da dolu var , mağaza flappy bird kaynıyor farkındaysanız burada play store'yi kötülemeye hakkınız yok :oke:

ErenMSC

Üye
Kısaca özetlemek istersek;
Oyun,Kişileştirme vs : Android
Stabil+Sosyal vs : Windows Phone

Türe

Türe

Üye
:ah sanirsin ki hicbir sistemde sahte uyg. Yok. Daha viruslu uyg. İle sahte uyg. Ayirimi yapamiyorsunuz.

Wp ye de bir zahmet girmesin. O kadar kapali sisteme girerse cok buyuk bir hata olur zaten. İos dahil.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Orda sahte yazıyor virüslü değil okumayı öğren ve birde windows phone 8 de kaç tane sahte uygulama çıktı bugüne kadar :oke:

• Beğen
Tepkiler: Türe
NEXUS

NEXUS

Üye
Tamam abi tamam kızma yeter Nexus 1. :)
Sen nexus kullandın da mı konuşuyorsun işiniz gücünüz androidi karalamak yok neymiş android stabil değilmiş , nexus 4 kullanıyorum ve gayet stabil ve en ufak kasma dahil yok ama maalesef sizin gibiler anlamıyor

ErenMSC

Üye
Sen nexus kullandın da mı konuşuyorsun işiniz gücünüz androidi karalamak yok neymiş android stabil değilmiş , nexus 4 kullanıyorum ve gayet stabil ve en ufak kasma dahil yok ama maalesef sizin gibiler anlamıyor
Yahu tamam Nexus stabil :oke:

• Beğen
Tepkiler: goktas19

ErenMSC

Üye
Senin gibi kullanmayanlar anlamaz :oke: herkese iyi aksamlar
Canım benim Ben android derken sadece Nexusda olan androidi demedim genel android den bahsettim Samsungun çoğu cihazı android ve kasıyor. Sen nie kendi telefonun üzerine o kadar alındın onu anlamadım :hmmm

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Hiç Kendinize Soruyormusunuz ? 1520'te çalışan sistemin aynısı 520'de Nasıl Çalışıyor Şuanda Dünyada En Stabil Sistem Wp'dir
Adamlar En Düşük Telefona Göre Sistem Yapıyorlar 520'de bile donmayan sistem 925'te niye donsun ayrıca s3 ile 925i sakın ha karşılaştırmayın s3'ün günümüz karşılıgı 625'tir.
Androidde bile s4'te çalışan sistem Galaxy ace'de çalışmıyor ama 1520'de bile çalışan sistem 520'de çalışıyor
Şimdi Kimse Çıkıpta bana demesin wp kötü yapmayın gözünüzü seveyim :cool

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve capkino06

ErenMSC

Üye
Hiç Kendinize Soruyormusunuz ? 1520'te çalışan sistemin aynısı 520'de Nasıl Çalışıyor Şuanda Dünyada En Stabil Sistem Wp'dir
Adamlar En Düşük Telefona Göre Sistem Yapıyorlar 520'de bile donmayan sistem 925'te niye donsun ayrıca s3 ile 925i sakın ha karşılaştırmayın s3'ün günümüz karşılıgı 625'tir.
Androidde bile s4'te çalışan sistem Galaxy ace'de çalışmıyor ama 1520'de bile çalışan sistem 520'de çalışıyor
Gelde anlat bunlara :(

NEXUS

NEXUS

Üye
Canım benim Ben android derken sadece Nexusda olan androidi demedim genel android den bahsettim Samsungun çoğu cihazı android ve kasıyor. Sen nie kendi telefonun üzerine o kadar alındın onu anlamadım :hmmm
Genelinin kasma sebebi geliştirici o konuda haklısın maalesef ama Sony ve HTC'ninde telefonları kasmamakta :oke: ama en iyisi tabikide saf androidli nexus'dur :oke: neyse konu dağılmasın

NEXUS

NEXUS

Üye
Wp8 kimse kötü diyemez ama aynı zamanda android e de demeye hakkı yok nexusun ilk çıkan telefonu bile şuanda gayet stabil ve hızlı , Samsung konusunda %100 haklısın

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Wp8 kimse kötü diyemez ama aynı zamanda android e de demeye hakkı yok nexusun ilk çıkan telefonu bile şuanda gayet stabil ve hızlı , Samsung konusunda %100 haklısın

Kardeş Nexus'u savunuyorsun güzel bi telefon diger andoidlere göre daha stabil ama 925 gibi bi tasarım harikası telefonla karşılaştırılacak bir telefon deyil. özelliklede Nexus 4 deyil. Anlatabiliyormuyum. Android al diyorsun [nexus] ama o telefona verilen destegin belirli bir süre sonra kesilecegi gerçegini degiştirmez. Bu arkadaş çok uzun süre destegi kesilmeyecek bir telefon arıyor :cool

• Beğen
Tepkiler: barannn79