birde 3 kolon olayı var 925 e uc kolon gelmeyecekmis sanırım bu bi eksikmi 1320 ye göre
birde 3 kolon olayı var 925 e uc kolon gelmeyecekmis sanırım bu bi eksikmi 1320 ye göre
ha o zaman 925 te alacak gerc, kucuk kalır belki ama deneriz secme sansımız olursa guzel olurhepsine 3 kolon gelecek rahat ol
Hesap makinesi ile gönderildi
ha o zaman 925 te alacak gerc, kucuk kalır belki ama deneriz secme sansımız olursa guzel olur
adam seni kandırmış gibi geldi.yani hocam ben bugun bir TİM bayisine gittim 925 almayı dusunuyorum dedim bosver 925 i alma nokia nokia ya garezim yok ama 1500 liralık makine yapıyor zil sesini ayarlardan degistiremiorsun internetten bişey acamıyosun bişey esteklemiyo dedi 925 te yapamadıgımız neler var yazarmısınız aklınıza gelenleri
wp8'de androiddeki gibi root , rom flan yükleyebessin , kişileştirmesi yok aynı şekilde bunlar iostata yok (root var jailbreak) , yani iki sistemde gayet güzel sistemler kim ne derse desin ikiside gayet güzel sistemler
yani android alacaksan nexus al nexus almayacaksan tercihin lumia olsun
lumia'ların tek eksiği mağaza bence ama o da gelişiyor
nexus 4 kötümü ben kullanıyorum ve gayet hızlı , stabil , ve gayet akıcı bu konuda yanlışınız var kamerasıda yeteri kadar iyi çekmekte2. El almak istemiyorum hocam ve nexus5 ede param yetmiyo nexus4 te 925ten kotu sanirim
Çöp gibi bir uygulama mağazası yok mesela wp nin.![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sanirsin ki hicbir sistemde sahte uyg. Yok. Daha viruslu uyg. İle sahte uyg. Ayirimi yapamiyorsunuz.O stabilite sosyal vs... Nexuslarda mevcutKısaca özetlemek istersek;
Oyun,Kişileştirme vs : Android
Stabil+Sosyal vs : Windows Phone

Tamam abi tamam kızma yeter Nexus 1.O stabilite sosyal vs... Nexuslarda mevcut![]()

Orda sahte yazıyor virüslü değil okumayı öğren ve birde windows phone 8 de kaç tane sahte uygulama çıktı bugüne kadarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sen nexus kullandın da mı konuşuyorsun işiniz gücünüz androidi karalamak yok neymiş android stabil değilmiş , nexus 4 kullanıyorum ve gayet stabil ve en ufak kasma dahil yok ama maalesef sizin gibiler anlamıyorTamam abi tamam kızma yeter Nexus 1.![]()
Yahu tamam Nexus stabilSen nexus kullandın da mı konuşuyorsun işiniz gücünüz androidi karalamak yok neymiş android stabil değilmiş , nexus 4 kullanıyorum ve gayet stabil ve en ufak kasma dahil yok ama maalesef sizin gibiler anlamıyor

Senin gibi kullanmayanlar anlamazYahu tamam Nexus stabil![]()
herkese iyi aksamlarCanım benim Ben android derken sadece Nexusda olan androidi demedim genel android den bahsettim Samsungun çoğu cihazı android ve kasıyor. Sen nie kendi telefonun üzerine o kadar alındın onu anlamadımSenin gibi kullanmayanlar anlamazherkese iyi aksamlar

Gelde anlat bunlaraHiç Kendinize Soruyormusunuz ? 1520'te çalışan sistemin aynısı 520'de Nasıl Çalışıyor Şuanda Dünyada En Stabil Sistem Wp'dir
Adamlar En Düşük Telefona Göre Sistem Yapıyorlar 520'de bile donmayan sistem 925'te niye donsun ayrıca s3 ile 925i sakın ha karşılaştırmayın s3'ün günümüz karşılıgı 625'tir.
Androidde bile s4'te çalışan sistem Galaxy ace'de çalışmıyor ama 1520'de bile çalışan sistem 520'de çalışıyor
Şimdi Kimse Çıkıpta bana demesin wp kötü yapmayın gözünüzü seveyim![]()

Genelinin kasma sebebi geliştirici o konuda haklısın maalesef ama Sony ve HTC'ninde telefonları kasmamaktaCanım benim Ben android derken sadece Nexusda olan androidi demedim genel android den bahsettim Samsungun çoğu cihazı android ve kasıyor. Sen nie kendi telefonun üzerine o kadar alındın onu anlamadım![]()
ama en iyisi tabikide saf androidli nexus'dur
neyse konu dağılmasınWp8 kimse kötü diyemez ama aynı zamanda android e de demeye hakkı yok nexusun ilk çıkan telefonu bile şuanda gayet stabil ve hızlı , Samsung konusunda %100 haklısınHiç Kendinize Soruyormusunuz ? 1520'te çalışan sistemin aynısı 520'de Nasıl Çalışıyor Şuanda Dünyada En Stabil Sistem Wp'dir
Adamlar En Düşük Telefona Göre Sistem Yapıyorlar 520'de bile donmayan sistem 925'te niye donsun ayrıca s3 ile 925i sakın ha karşılaştırmayın s3'ün günümüz karşılıgı 625'tir.
Androidde bile s4'te çalışan sistem Galaxy ace'de çalışmıyor ama 1520'de bile çalışan sistem 520'de çalışıyor
Şimdi Kimse Çıkıpta bana demesin wp kötü yapmayın gözünüzü seveyim![]()
Wp8 kimse kötü diyemez ama aynı zamanda android e de demeye hakkı yok nexusun ilk çıkan telefonu bile şuanda gayet stabil ve hızlı , Samsung konusunda %100 haklısın