Telefon Tavsiyesi Nexus 4 alacaktım ama aklıma 1-2 telefon daha geldi

Sponsorlu Bağlantılar

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Bu Yazımı Okuun mu :oke:
Okudum ve nexus 4 de karar kıldım.1320 zaten çok büyük geliyordu düşündümde cebe falan da sığmaz toplu taşıma araçlarında falanda görmemiş derler adama 6 inç phablet ile

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

NEXUS

NEXUS

Üye
Okudum ve nexus 4 de karar kıldım.1320 zaten çok büyük geliyordu düşündümde cebe falan da sığmaz toplu taşıma araçlarında falanda görmemiş derler adama 6 inç phablet ile
:D , alacağın fiyata en iyi seçimin olmuş :)

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Nexus tan başkası yalan hele s4 mini ile karşılaştırmak hakarettir erkan canlılığı nexus ta da iyidir fakat beğenmezseniz custom kernel yükleyerek renk ayarlarıyla oynayabilirsiniz

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Nexus tan başkası yalan hele s4 mini ile karşılaştırmak hakarettir erkan canlılığı nexus ta da iyidir fakat beğenmezseniz custom kernel yükleyerek renk ayarlarıyla oynayabilirsiniz
ben renkleriyle hiç oynamadım aldığımdan beri hatta custom rom kurduktan sonrada :D

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Bende oynamadım renkler gayet güzel ama beğenmeyenler kernel ile hertürlü ince ayarı çekebilirler

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
NEXUS

NEXUS

Üye
ama subway surfers kasiyor :zzz: samsung :zzz: cm de denedim hiç kasmadı
pardon ben nexus 4 dediğini sanmıştım gta konusunda :D
Subway Surfers Kasıyor Nasıl Oluyorsa samsung'ta (nexus 4'te kasmıyor) :D , Nexus 4 de hiçbir oyunun kastığına denk gelmedim :pro:

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Kamera konusunda aralarında en iyisi Lumia 1320 diye biliyorum.
Oyun konusunda en iyisi Nexus 4.
Renklerde de sanırım S4 mini iyidir.
Ben sana Nexus 4'ü öneririm. S4 mini ve Lumia 1320 oyun konusunda zayıflar.

Bunu kim dedi? Lumia 1320 oyun konusunda gayet iyi. Videolari izle.

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
ikiside kasmaz , nexus 4 te lumia 1320'de kasmanz :oke:
Ama ekranı çok büyük olduğundan nexus 4 için para biriktirmeye devam edeceğim sanırım.Aslında 5 de isterdim de çok aşırı geliyor bana o telefon nexus 4 bana yeter gibi.

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Ama ekranı çok büyük olduğundan nexus 4 için para biriktirmeye devam edeceğim sanırım.Aslında 5 de isterdim de çok aşırı geliyor bana o telefon nexus 4 bana yeter gibi.
nexus 5 in fiyatı 1400 şuanda :) , nexus 4'te çıktığında öleydi nexus 6 çıkarsa nexus 5 düşer ama o çıkmadan düşmesi zor :) , nexus 6'da anca kasımda :)not: nexus 4 seni idare etmeyi bırak gerçekten kailteli telefon öle dandik bir telefon değil :oke:

0MG90

0MG90

Üye
1300'e de var Nexus 5.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Ben oyunları yüklerken "acaba kasar mı?" diye düşünmek istemiyorum buna uygun mu L1320?
Tabi ki uygun. Tek sorunu ekrani cok buyuk ve hafizasi dusuk. Fakat 8.1 ile hafiza kartina uygulama kurma gelmis. Her neyse hangisi kafana yatarsa al. İkisi de pisman etmez. Fakat Lumia 1320'de aldigin batarya performansini Nexus 4'te alamazsin. Bunu goz onunde bulundur. Batarya gercekten onemli.

r6565

r6565

Üye
nexus 4 iyi tercihde bulmak zor telofonu piyasada yok

Invoke

Invoke

Üye
S4 miniyi geç, nexus 4 daha iyi. :D 1320 farklı bir platformun cihazı, ona karşı nexus 4 iyi demek biraz yanlış olur. 1320 iyi cihaz, bence. 4 ün 1320ye, 1320nin de 4 e göre üstünlükleri var. 6" film izlemek, oyun oynamak çok zevkli oluyor. Bunu da ekleyeyim. :D

Ek: Ben N4 alacağıma 1320 alırdım ya, net.

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111

Üst Alt