lolaman
Üye
Okudum ve nexus 4 de karar kıldım.1320 zaten çok büyük geliyordu düşündümde cebe falan da sığmaz toplu taşıma araçlarında falanda görmemiş derler adama 6 inç phablet ileBu Yazımı Okuun mu![]()
Okudum ve nexus 4 de karar kıldım.1320 zaten çok büyük geliyordu düşündümde cebe falan da sığmaz toplu taşıma araçlarında falanda görmemiş derler adama 6 inç phablet ileBu Yazımı Okuun mu![]()
Okudum ve nexus 4 de karar kıldım.1320 zaten çok büyük geliyordu düşündümde cebe falan da sığmaz toplu taşıma araçlarında falanda görmemiş derler adama 6 inç phablet ile
, alacağın fiyata en iyi seçimin olmuş 
ben renkleriyle hiç oynamadım aldığımdan beri hatta custom rom kurduktan sonradaNexus tan başkası yalan hele s4 mini ile karşılaştırmak hakarettir erkan canlılığı nexus ta da iyidir fakat beğenmezseniz custom kernel yükleyerek renk ayarlarıyla oynayabilirsiniz

aynen öle ve birde nexus cihazlara çok daha kolay bir şekilde root , rom yüklenebilirBende oynamadım renkler gayet güzel ama beğenmeyenler kernel ile hertürlü ince ayarı çekebilirler

yokbence oyun çok oynayacaksan nexus 4 al hertürlügta sa high ayarlarda oynanıyorCihazdan memnun musun?Rr3 de kasma var mı?
gta san andreas aynen hiç kasmıyor ben denemiştimyokbence oyun çok oynayacaksan nexus 4 al hertürlügta sa high ayarlarda oynanıyor

ama subway surfers kasiyorgta san andreas aynen hiç kasmıyor ben denemiştim![]()
samsung
cm de denedim hiç kasmadıpardon ben nexus 4 dediğini sanmıştım gta konusundaama subway surfers kasiyorsamsung
cm de denedim hiç kasmadı

, Nexus 4 de hiçbir oyunun kastığına denk gelmedim 
Kamera konusunda aralarında en iyisi Lumia 1320 diye biliyorum.
Oyun konusunda en iyisi Nexus 4.
Renklerde de sanırım S4 mini iyidir.
Ben sana Nexus 4'ü öneririm. S4 mini ve Lumia 1320 oyun konusunda zayıflar.
Ben oyunları yüklerken "acaba kasar mı?" diye düşünmek istemiyorum buna uygun mu L1320?Bunu kim dedi? Lumia 1320 oyun konusunda gayet iyi. Videolari izle.
ikiside kasmaz , nexus 4 te lumia 1320'de kasmanzBen oyunları yüklerken "acaba kasar mı?" diye düşünmek istemiyorum buna uygun mu L1320?

Ama ekranı çok büyük olduğundan nexus 4 için para biriktirmeye devam edeceğim sanırım.Aslında 5 de isterdim de çok aşırı geliyor bana o telefon nexus 4 bana yeter gibi.ikiside kasmaz , nexus 4 te lumia 1320'de kasmanz![]()
nexus 5 in fiyatı 1400 şuandaAma ekranı çok büyük olduğundan nexus 4 için para biriktirmeye devam edeceğim sanırım.Aslında 5 de isterdim de çok aşırı geliyor bana o telefon nexus 4 bana yeter gibi.
, nexus 4'te çıktığında öleydi nexus 6 çıkarsa nexus 5 düşer ama o çıkmadan düşmesi zor
, nexus 6'da anca kasımda
not: nexus 4 seni idare etmeyi bırak gerçekten kailteli telefon öle dandik bir telefon değil 
Tabi ki uygun. Tek sorunu ekrani cok buyuk ve hafizasi dusuk. Fakat 8.1 ile hafiza kartina uygulama kurma gelmis. Her neyse hangisi kafana yatarsa al. İkisi de pisman etmez. Fakat Lumia 1320'de aldigin batarya performansini Nexus 4'te alamazsin. Bunu goz onunde bulundur. Batarya gercekten onemli.Ben oyunları yüklerken "acaba kasar mı?" diye düşünmek istemiyorum buna uygun mu L1320?
Teknosada hala satılmaktanexus 4 iyi tercihde bulmak zor telofonu piyasada yok