Note2 anca sigiyor cebe 1320 abartıL1320 ile değişik bi deneyim yaşamak istiyorum sanırım l1320 yi alacağım ama taşımakta zorluk çekerim diye korkuyorum.
oyunlarda ara ara takılıyor diyorlardı alacaktım note2 aldımAslında S4 Mini bana güzel göründü neden istemediniz.Gerek boyutu gerek kamerası ve tasarımı bana hoş geldi.Oyun performansı falan mı kötü?
söyle söyliyim asphalt 8 son grafik güç tasarrufunda hiç kasmiyor ama subway kasiyor ancak bu sorunlar cm de yokAslında S4 Mini bana güzel göründü neden istemediniz.Gerek boyutu gerek kamerası ve tasarımı bana hoş geldi.Oyun performansı falan mı kötü?
s4 mini'yi baştan ele bende nexus 4 ü alırken s4 mini ile karşılaştırmıştım s4 mini alıcaktım nexus 4'den haberim yok , nexus 4 almamamı söledi abim ve bende nexus 4 ü araştırıp daha iyi olduğunu öğrendim yani kısaca s4 mini'yi baştan çıkar.Arkadaşlar uzun zaman önce nexus 4 alacağıma dair konu açmıştım.Nexus 4 alacaktım.Fakat aklıma s4 mini ve nokia lumia 1320 geldi.Bu 3 telefonu 1-Kamera,Oyun 2-Ekrandaki renkler 3-Tasarım

(fakat 1320'deki gibi tam arayüzü alamasanda nexus 4'ün mağazsında wp8 launcher'lar mevcut
)

Cihazdan memnun musun?Rr3 de kasma var mı?söyle söyliyim asphalt 8 son grafik güç tasarrufunda hiç kasmiyor ama subway kasiyor ancak bu sorunlar cm de yok
Ekrandaki renkler derken renklerin canlılığını kast ettim.Mesela siyahlar simsiyah maviler tam mavi kırmızılarda tam kırmızı olacak yani baktıkça bakasım gelsinbu arada tasarım yazısını görmemiştim , tasarım konusunda ikiside gayet güzeldirekrandaki renkler derken onu pek anlamadım
, oyun konusunda nexus 4 de iyi lumia 1320'de iyidir
![]()

o konuda seçtiğin üç cihazda güzelEkrandaki renkler derken renklerin canlılığını kast ettim.Mesela siyahlar simsiyah maviler tam mavi kırmızılarda tam kırmızı olacak yani baktıkça bakasım gelsin![]()

s3 alma güncelleme gelmiyor , artı iyicene kasmaya başladı ki s4 bile kasıyor üşün s3'ü özellikleri düşük , kamerasıda 8 mp o sıralarda diye biliyorum. s3 alma pişman olursun , ya nokia lumia 1320 yada nexus 4 bu üç cihaz arasındanS3'e güncelleme gelmiyor diye biliyorum

Bu Yazımı Okuun mus4 mini'yi baştan ele bende nexus 4 ü alırken s4 mini ile karşılaştırmıştım s4 mini alıcaktım nexus 4'den haberim yok , nexus 4 almamamı söledi abim ve bende nexus 4 ü araştırıp daha iyi olduğunu öğrendim yani kısaca s4 mini'yi baştan çıkar.
Şimdi Seçeceğin iki telefonda aralarında güzeller.
İkisindede Güncelleme Sıkıntısı Yok
Kamera'yı tam bilmiyorum ama lumia 1320 kamera konusunda iyi denmiyor.
Kamera Konusunda ikiside büyk ihtimalle aynıdır.
Mağaza Konusunda Nexus 4 önde , Fakat wp store'de gelişiyor
lumia 1320 daha büyük ekranlıdır , fakat benim için 5 inç ten sonrası büyük geliyor (bu kişiseldir.)
arayüz konusunda kişiden kişiye değişir , birine göre nexus 4 birine göre lumia 1320(fakat 1320'deki gibi tam arayüzü alamasanda nexus 4'ün mağazsında wp8 launcher'lar mevcut
)
kişileştirme konusunda tartışmasız nexus 4
telefonu custom romlarla daha da özelleştirebilirsin ya da launcher'larla menü ve uygulama çekmecesi düzenlenebilirr
lumia 1320'nin pili hakkında fikrim yok fakat nexus 4'ün bataryası gayet iyi dayanmakta
nexus 4'deki ses problemide 4.4.2'de düzeltilmiştir
stabilite , hız ve oyun konusunda ikiside eşittir. (çünkü saf android'li ve stabilite konusunda en öndedir (android'de)) , lumia'da aynı şekilde.
bana sorasan nexus 4 almanı tavsiye ederim![]()
ben 1,5 sene biriktirip nexus 4 aldımNexus 4 için para biriktirmeye devam o zaman![]()
ve biriktirdiğime gerçekten değdi
, aslında biraz daha ekleme yapabilirsen nexus 5 alabilirsin ama daha çok biriktirrmen gerekli