------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

best tiger

Üye
Arkadaşlar xda da hassan rom var kullanan arkadaş varsa görüşlerini belirtebilir mi

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap

Eray1910

Üye
Root ile ne yapabilirim gorselligi ne gibi seyler yaparak gelistirebilirim beyler

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Root ile ne yapabilirim gorselligi ne gibi seyler yaparak gelistirebilirim beyler

ne yapmak istediğine bağlı root ile telefonu bastan aşağı modifiye edebilirsiniz tabi bir takım şeyler için CWM recovery gerekiyor.

Eray1910

Üye
Gorsellik olsun istiyorum yani launcher felan gibi ama normal s4 un disina cikmak istiyorum

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
LiDroid rom çok guzelmis yakinda konusunu acicam

best tiger

Üye
LiDroid rom çok guzelmis yakinda konusunu acicam
Aynen kardeş 2 gündür kullanıyorum çok iyi. Hassan romu omega romu denedim hiç biri lidroid romda ki kullanım deneyimini sunmadı özellikle görsellik açısında.
Miui romun andoid sürümü 4.2.2 mi arkadaşlar 4.4.4 de yazıyor neyin nesidir. Kitkat sürümüyse onuda tecrübe etmek istiyorum bilgisi olan arkadaş android sürümünü bana söyleyebilir mi.

The Shadow

The Shadow

Üye
Aynen kardeş 2 gündür kullanıyorum çok iyi. Hassan romu omega romu denedim hiç biri lidroid romda ki kullanım deneyimini sunmadı özellikle görsellik açısında.
Miui romun andoid sürümü 4.2.2 mi arkadaşlar 4.4.4 de yazıyor neyin nesidir. Kitkat sürümüyse onuda tecrübe etmek istiyorum bilgisi olan arkadaş android sürümünü bana söyleyebilir mi.
Miui surumu 4.4.4 - Android surumu 4.2.2

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
ben lidroid romda birkaç bug be hata tespit ettim. wanam veya omegaya geri döneceğim çünkü lidroid full debloat yapmamış sisten uygulamalarınu basmış rami sömürüyor

best tiger

Üye
Galaxy S5 accuweather widgetini kullanan var mı xda da ki tümünü denedim yanlış yükledim galiba hiç birini çalıştırmadım. Kullanan varsa indirme linki nasıl kuracagim yönde yardımcı olabilir mi. Not: Lidroid rom kullanıyorum

buavbenim

Üye
Elimde ana bant sürümü I9500XXUEMJ8 olan ülke kodu acr olan bir S4 var fakat hala kit kat guncellemesi gelmedi. Bu konuda bir bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi ?

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
eskbxl

eskbxl

Üye
Elimde ana bant sürümü I9500XXUEMJ8 olan ülke kodu acr olan bir S4 var fakat hala kit kat guncellemesi gelmedi. Bu konuda bir bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi ?
daha guncelleme gelmemis size burdan takip edebilirsiniz

EBRU34

EBRU34

Üye

Benim kullandigim rom özcanrom S5 STyle

Üst Alt