avast
Üye
bana oyle soylemisti ali kemal abiacıkcası zil sesi degistirememenin onemi yok ama uygulamaları guncelleyememek biraz sorunBeyaz olanın 32GB modeli yok mu?
bana oyle soylemisti ali kemal abiacıkcası zil sesi degistirememenin onemi yok ama uygulamaları guncelleyememek biraz sorunBeyaz olanın 32GB modeli yok mu?
calısan programlar nasıl kapanacak
ya hocam andriod ozgurlik deniliyodad sahsen kendi fikrim ben alınca garantiye kıyıp rootlayamıyorumbeyaz 32 gb yok sadece siyah. androidde de tamam özgürlük falan ama 20 25 gün öncesine kadar note 3 kullanıyordum nette gezinirken bi anda chrome veya tarayıcı neyse durduruldu deyip atıyor programdan oyun oynarken bazen oyundan atıyor vs bende 5s aldım onra gayet stabil tek sorunum ekranın küçük olması 8.1 geldikten sonra lumia 1520 almayı planlıyorum önce de 920 kullandım wp de en az ios kadar stabil

Hocm ben virus vaf demedim ki bende kullaniyorum asus gabletimden yaziyorum@avast Pardon bunlar hangi virüs acaba ? Bana 3 yıldır ne yaptımsa uğramadılar da.

Kişiler karıştıHocm ben virus vaf demedim ki bende kullaniyorum asus gabletimden yaziyorum![]()

Sorun yokKişiler karıştı![]()
:1099 tlm var bunun yerine ne alabilirimkievet wp nin tarayıcısı bile yetersiz adam haklı , belki yeni güncelleme ile düzelir ama düzelmesini beklemek istemiyorsan git android al.
Buradakiler devamlı övmüşler ama wp8 yarım yamalak birişletim sistemidir.
Ben olsam wp8 e o kadar para yatırmazdım , kipada l920 750 liraya satılıyorken git onu al. Bari çok fazla para vermemiş olursun , pişman olursanda içine fazla oturmaz : )1099 tlm var bunun yerine ne alabilirimki
2. El almak istemiyorum hocam ve nexus5 ede param yetmiyo nexus4 te 925ten kotu sanirimBen olsam wp8 e o kadar para yatırmazdım , kipada l920 750 liraya satılıyorken git onu al. Bari çok fazla para vermemiş olursun , pişman olursanda içine fazla oturmaz : )
Android olsun dersen 2. el htc one al veya lg g2 al.
LG g2 al öyleyse başka telefonlara bakma.2. El almak istemiyorum hocam ve nexus5 ede param yetmiyo nexus4 te 925ten kotu sanirim
8.1 Bile gelse fazla birşey değişmeyecek Nokia veya MS'yi kötülemiyorum ama bu kadar berbat bir işletim sistemi mi yapılır.
Zil sesi sistemde yüklü değil değiştirilemiyor.
Kamera Modları yok, en yavaş kamera(Android S3 HDR 10 resim çekerken biz 2-3 Resim çekiyoruz)
Tema desen berbat kişisel kavramı yok telefonda(Androidde istediğin tasarımı yüklersin yaparsın)
Müzik Listesi oluşturma berbat diğer sistemlerde hatta tuşlu telefonlarda daha iyi.
İnternette dolaşacaksan Flash videoları falan oynatamıyorsun ve birde desteklemediği video türleri çok.
PDF vb. dosyaları desteklemiyor(S3te sistemde yüklü direk indir aç burada uygulama indirmen gerek)
Wi fi direct,yakın alan paylaşımı gibi şeyler çok uzak hatta en eski paylaşım seçeneğimiz Bluetooth bile berbat.(Bluetooth seçenekleri yok)
Uygulama sorunu az da olsa çözüldü ama hala diğer sistemlerden çok gerideyiz(örnek:candy crush,top eleven,dr driving vb. oyunlar yok)
Ses,hareket,işaret gibi komut atamaları yok.
ve daha birçok şey hepsini yazacak kadar işsiz değilimİyi forumlar.
ben 920 kullanıyorum. Zil sesi sistemde yuklu değil değiştirilemiyor demiş. Ben 10saniyede nokianın uygulamasıyla istediğim muziği zil sesi yapabiliyorum. Kamera modları yok demiş. Modlar bakımındn neyi kasıt etti bilmiyorum ama kameraya diyecek laf yok emin ol. Modlar olarak ele alırsakda refocus , blink , photosynth, cinemagrap gibi ve daha bir suru lens ozelliği var. Tema ozelliğinde haklı telefonun kendi belirlediği renkler dışına çıkamıyorsun bir kaç program dışında. Skinery adında bir uygulama var o tarz uygulamalarla tileleri istediğin tarzda yapabilirsin. Ama oda 8.1de ortadan kalkıyo dha çeşitleniyo tema. Tileler için arkaplan resimi falan geliyo. İnternet tarayıcısından flashlı videolara bakamazsn ama gunumuze bakarsakda artık html5 kullanılıyor. Ve artık bir çok site bunu kullanıyor. Zaten bildiğim kadarıyla adobe flash desteğini kesti telefonlar için. Html 5de destek veriyor. Bazı flash kullanan sitelerde video izliyemezsn ama ben şu ana kadar çok sıkntı yaşamadm film konusunda falan çunku biyer flash ise diğer 2-3 yerde html5 var zaten oralardan,izleyebiliyorsun. Pdf desteklemiyor demiş nasıl desteklemez bilmiyorum,ben,her pdf dosyamı çok rahat bir,şeklde açıyorum adobe pdf uygulamasyla ki bunun yannda telefonda direk pc ile uyumlu çalışan office uygulamaları var word exel powerpoint vs. Bunlarda extra olarak soyliyebilirim. Wifi direct ve bluetooth için dediklerini anlamadm tam olarak. Çoğu,uygulama dediği gibi,geldi tam olaral eksiksiz demeskde çoğu populer uygulama geldi mağazaya. O soylediği oyunlar gelirmi bilmem oyle oyun aramayan,biriysen mağazadaki oyunlar yeter emin ol. Ses komut atamalarıda 8.1de cortona,ile geliyor heralde
bu arada 925 in 32Gblığı vodafonede var ve siyah diye biliyorum ben. Beyaz duymadm hiç çunku reklamlarında bile siyah diyordu.8.1 Bile gelse fazla birşey değişmeyecek Nokia veya MS'yi kötülemiyorum ama bu kadar berbat bir işletim sistemi mi yapılır.
Zil sesi sistemde yüklü değil değiştirilemiyor.
Kamera Modları yok, en yavaş kamera(Android S3 HDR 10 resim çekerken biz 2-3 Resim çekiyoruz)
Tema desen berbat kişisel kavramı yok telefonda(Androidde istediğin tasarımı yüklersin yaparsın)
Müzik Listesi oluşturma berbat diğer sistemlerde hatta tuşlu telefonlarda daha iyi.
İnternette dolaşacaksan Flash videoları falan oynatamıyorsun ve birde desteklemediği video türleri çok.
PDF vb. dosyaları desteklemiyor(S3te sistemde yüklü direk indir aç burada uygulama indirmen gerek)
Wi fi direct,yakın alan paylaşımı gibi şeyler çok uzak hatta en eski paylaşım seçeneğimiz Bluetooth bile berbat.(Bluetooth seçenekleri yok)
Uygulama sorunu az da olsa çözüldü ama hala diğer sistemlerden çok gerideyiz(örnek:candy crush,top eleven,dr driving vb. oyunlar yok)
Ses,hareket,işaret gibi komut atamaları yok.
ve daha birçok şey hepsini yazacak kadar işsiz değilimİyi forumlar.

ama eğer senin için internetten video izlemek çok önemliyse alma derim. çünkü sıkıntılı biraz. 8.1 ile düzeldiği söyleniyor (Youtube videoları kesinlikle düzeldi ancak diğerlerinden emin değiliz) sıkıntılar şunlar ki
1) videoyu alttaki bardan tutup kaydırarak ileri saramıyorsun
2) videodan çıkıp girdiğin anda video başa dönüyor. (mesaj geldi okudun geri dondun hop video başa dönmüş)
3) bazen videoyu izlerken takılıyor (2 saatlik film yarım saat izlemişin yuklebmeneye başlamış) ve tekrar baştan açıp ileri almak için ok işeretine 50 60 kere basman gerekecek.
ancak dediğim gibi 8.1 ile düzeleceğini düşünüyoruz. ve 8.1 büyük umut bağladı herkes.
bir diğer avantajı da herkeste olmaması, güzel görüntüsü, farklılık.orjinallil, dikkat çekme,yeni ufuklar flan flan..![]()