Tavsiye Androidde yapıp ta Lumia 925 te yapamadığımız şeyler neler

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
yani bunun dısında internette falan androidde yapabildigim herseyi acabilirmiyim yani ie yi pc de bile kullan madıgım icin :D nasıl biirde mesela hangi video formatlarını destekliyo 1080 p video atssam kasarmı ?
daha kastıramadım teli utanmasam blueray film atıcam da yer kalmadı öle 3 5 gb yer kaldı alette arkadaş yaw :)

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Java script gelmeyecek mi derken ? Wpnın tarayıcısı zaten Java scripti destekliyor ne demek istediniz?
ha ben desteklemiyo sanıyodum o zaman tarayıcı androıdle esdeger ?
daha kastıramadım teli utanmasam blueray film atıcam da yer kalmadı öle 3 5 gb yer kaldı alette arkadaş yaw :)
:D bende 32 almak istiyorum 925 alırsm ama arada diyorumki sd kard destegi icn 1320 mi alsam ?? gerci alsam 16 lık hafızza kartı takıcam :d

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
:D bende 32 almak istiyorum 925 alırsm ama arada diyorumki sd kard destegi icn 1320 mi alsam ?? gerci alsam 16 lık hafızza kartı takıcam :d
büyük ekran tercihinse 1320 almalısın yok kamerası iyi olsun dersen 925 32 lik olandan tabi 16 videolara yetişmiyor :)

metrix355

metrix355

Üye
tarayıcı eş değer tabi ki html5 desteği bile var video dediğiniz olay sadece flas playerda yatıyor ki mağzada flas Player için 3.parti yazılımlar var galiba ama ücrete tabi tabiki. Wp tarayıcı ile flas Player olmayan videoları izleyebiliyorsunuz.

giray38

giray38

Üye
1320 alıp da pişman olma yanlış hatırlamıyorsam 512 mb ram vardı o cihazda. Ben de yazın 1520 ye zıplamayı düşünüyorum kısmetse çok cezbedici duruyor cihaz ya

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
1320 alıp da pişman olma yanlış hatırlamıyorsam 512 mb ram vardı o cihazda. Ben de yazın 1520 ye zıplamayı düşünüyorum kısmetse çok cezbedici duruyor cihaz ya
yok hocam tekrar bakın 1 gb ram adreno 305 snapdragon 400 1.7 cift cekirdek ama 6 ınc cok buyuk ve kamerada almısken iyi olsun biraz resim cekmeyi severim :D

sinan430

sinan430

Üye

1320 de 1gb var diye biliyorum ben

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Android Kadar Geniş Kapsamlı Olmasada Ben Windows Phone'uda Sevmiyor Değilim Şimdi Birde 8.1 Geldi Durun Bakalım Neler Olucak

kursat99

kursat99

Üye
Bence IE10 hız olarak, stabillik olarak Chrome'un veya Android tarayıcısının önünde. Şu an için küçük sorunlardan biri bence telefonun desteklemediği bir dosyayı IE nin indirmemesi. Bunun için UC Browser gibi alternatiflerde var. Ama bu sorun WP8.1 ile düzeltilecek yanılmıyorsam.

TurboCall

TurboCall

Üye
yani bunun dısında internette falan androidde yapabildigim herseyi acabilirmiyim yani ie yi pc de bile kullan madıgım icin :D nasıl biirde mesela hangi video formatlarını destekliyo 1080 p video atssam kasarmı ?
Her siteden video izleyemezsiniz ama kasma olmaz.

giray38

giray38

Üye
1320 de 1gb var diye biliyorum ben

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
yanlış hatırlıyorum o zaman kusuruma bakmayın kvk store de incelerken 1520 ile beraber inceledim de kendisini benim için 1520 ön plandaydı o sıra :ehe

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
butcem 1100 ama vodafondaki kız hiç bişey bilmiyo 32 gb mı 1099 dedim evet dedi peki beyaz 32 varmı dedim soyle alacagın zama ngetirtiriz dedi benim bildigim sadece siyah 32 ??

tanyyy

Üye
Android tabletim var yüzüne bakmıyorum. Lumiaların hiç bir eksiği yok android'in tek beğendiğim yönü videoların çoğunu oynatıyor.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
bu oynatmıyomu yai icine atsak format mı cevirmek gerek ?

serverfun912

serverfun912

Üye
8.1 Bile gelse fazla birşey değişmeyecek Nokia veya MS'yi kötülemiyorum ama bu kadar berbat bir işletim sistemi mi yapılır.
Zil sesi sistemde yüklü değil değiştirilemiyor.
Kamera Modları yok, en yavaş kamera(Android S3 HDR 10 resim çekerken biz 2-3 Resim çekiyoruz)
Tema desen berbat kişisel kavramı yok telefonda(Androidde istediğin tasarımı yüklersin yaparsın)
Müzik Listesi oluşturma berbat diğer sistemlerde hatta tuşlu telefonlarda daha iyi.
İnternette dolaşacaksan Flash videoları falan oynatamıyorsun ve birde desteklemediği video türleri çok.
PDF vb. dosyaları desteklemiyor(S3te sistemde yüklü direk indir aç burada uygulama indirmen gerek)
Wi fi direct,yakın alan paylaşımı gibi şeyler çok uzak hatta en eski paylaşım seçeneğimiz Bluetooth bile berbat.(Bluetooth seçenekleri yok)
Uygulama sorunu az da olsa çözüldü ama hala diğer sistemlerden çok gerideyiz(örnek:candy crush,top eleven,dr driving vb. oyunlar yok)
Ses,hareket,işaret gibi komut atamaları yok.
ve daha birçok şey hepsini yazacak kadar işsiz değilim :)İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
sekajmer

sekajmer

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
8.1 Bile gelse fazla birşey değişmeyecek Nokia veya MS'yi kötülemiyorum ama bu kadar berbat bir işletim sistemi mi yapılır.
Kamera Modları yok, en yavaş kamera(Android S3 HDR 10 resim çekerken biz 2-3 Resim çekiyoruz)
Tema desen berbat kişisel kavramı yok telefonda(Androidde istediğin tasarımı yüklersin yaparsın)
Müzik Listesi oluşturma berbat diğer sistemlerde hatta tuşlu telefonlarda daha iyi.
İnternette dolaşacaksan Flash videoları falan oynatamıyorsun ve birde desteklemediği video türleri çok.
PDF vb. dosyaları desteklemiyor(S3te sistemde yüklü direk indir aç burada uygulama indirmen gerek)
Wi fi direct,yakın alan paylaşımı gibi şeyler çok uzak hatta en eski paylaşım seçeneğimiz Bluetooth bile berbat.(Bluetooth seçenekleri yok)
Uygulama sorunu az da olsa çözüldü ama hala diğer sistemlerden çok gerideyiz(örnek:candy crush,top eleven,dr driving vb. oyunlar yok)

yazdıklarınızın hepsi kişisel tercihler sizin kriterlerinizden çok konuyu açanın ki daha önde -,-

SheFy

SheFy

Üye
Yazdıkların birbirleriyle çelişiyor. Ms bu kadar berbat işletim sistemi mi yapılır diyorsun. Mağazada gelmeyen uygulamayla kötülüyorsun. Ufak tefek kısıtlamaları büyükmüş gibi anlatıyorsun(%90 nı 8.1 ile bitti) Kamera uygulamasını kötülemişsin.. Ee yuh be arkadaşım. Nokia camera gibi uygumama mı var?

• Beğen
Tepkiler: ON9
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Yazdıkların birbirleriyle çelişiyor. Ms bu kadar berbat işletim sistemi mi yapılır diyorsun. Mağazada gelmeyen uygulamayla kötülüyorsun. Ufak tefek kısıtlamaları büyükmüş gibi anlatıyorsun(%90 nı 8.1 ile bitti) Kamera uygulamasını kötülemişsin.. Ee yuh be arkadaşım. Nokia camera gibi uygumama mı var?
hocam amma giydirmis valla asırı sempatik bakıyordum korktum bian :D neler demis oylevodafone dan alacagım cihazı 32 lik sadce siyah diye biliyorum ben kadına sordum beyaz varmı 32 diyee var sen alacaıgn zaman soyle getiririz diger subelerden falan dedi nasıl beyaz 32 olabilirki kadın 16 lıgı getirecek sonrada 16 lıkmıs kusura bakmayın elimizde yok bunu alın falan mı diyecek anlayamadım

Son düzenleme:
SheFy

SheFy

Üye
Beyaz olanın 32GB modeli yok mu?