Bilgisayar toplama

Sponsorlu Bağlantılar

Baki Dellal

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar toplama

ben bunları topladım nasıl uyumlumu eksik varmı yardım ederseniz sevinirim veya tavsiyeniz olursada memnun olurum bütçe 1400 tl monitör dahil yardım lütfen.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hocam size şunu söyleym paranızı çöpe atarsınız alacağınız sistem şu olmalı gigabyte 970 çip setli am3+ anakart 250 tl civarı fx6300 işlemci 309 lira 4+4 gb kingston 1600 mhz ram hd7770 ekran kartı diğerlerini siz belirlersiniz

Yönetici tarafından düzenlendi:

yusuf1998x

Üye
burası da forum sitesi başka sitelerin reklamına yapmayın. Burdada çok çok bilgili arkadaşlar var. O işlemci olmamış yerine fx6300 gerekir 6300 e de uygun bir anakart bulman lazım ekran kartıda düşük gelir 7850 senin için ideal. Ram lerde cl9 değerli olanları tercih et . Öncelikle sen bilgisayarı ne amaçla kullanıcağına yaz bi ona göre tavsiyeler verelin

Baki Dellal

Üye
    Konu Sahibi
Daha çok oyun için toplamaya çalışıyorum yardım edersen sevinirim bana tam bi toplarmısın vatandan oyunlarda vs ... sorun çıkarmıyacak fps srunu olmayacak monitör dahil en fazla 1500 tl olacak şekilde yardım edermisiniz.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

1517 TL

Baki Dellal

Üye
    Konu Sahibi
Çok saol yardımın için monitör içinde tavsiyede bulunurmusun

The Benefit

The Benefit

Üye
2 ms olan bir monitör tercih etmeye çalış. Hdmi girişli. Ama pahalı gelirse 5 ms olanlardan alırsın. Vga'lı.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
The Benefit

The Benefit

Üye
Vga monitöre artık para vermeye değmez..
DVI yada HDMI almak gerekir
Öyle ama 1500'e de zor çıkıyor arkadaş. Şimdi bunun üzerine ne kadar ekleyebilecek ki? İdarelikten alabilir bence.

yusuf1998x

Üye
almışken bir kere almak lazım :)