Benim beklentim geliştirmem gereken bir uygulama için 8.1 SDK'nın sunulması. Yoksa işletim sistemimin 8.1 olmasının benim için şu an bir esprisi yok. Üzerinde kullandığım uygulamalar 8.1 gerektirmiyor.
gel bi sarılalımSabah kalktığımda ilk işlerden bir tanesi güncelleme kontrol ve maxicep oluyor.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
gel bi sarılalım

Olur
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Gelebilir ne ya xD Zaten hafta sonu ayın 14üHafta sonu geliştiricilere gelebilir diye bir yazı var hadi hayırlısı)
Ya gelecek ya gelecekSen ne diyorsan ben inanırım abi.Bugün 7si 5 gün bırakcam herşeyi 12sinde gelir eminim o zaman güncellerizBüyük ihtimalle 12 Nisan. Bence acele etme 10 Nisan’dan itibaren kontrolleri sıkılaştırın. Microsoft'tan gelen işaretler ve teamüller bu tarihleri gösteriyor.

Android' de entegre değil. mesela sen Facebook uygulaması kurmazsan ayarlar'da Facebook hesabın gözükmeyecek. Android' de böyle. Facebook uygulamasını kurarsan. Kişilerini Facebook uygulaması eşitleyecek, paylaşımlarını onunla yapacaksın.Ben şu facebook olayını anlamadım. Hem sistemden rehberden felan kalkıyor 8.1 de deniyor hemde daha sisteme daha entegre facebook olacağını söyleniyor. Daha entegre facebook gelecekse niye kaldırılıyor? Biri açıklayabilir mi? Kimiside tamamen sistemden ayrı bir facebook blue adında bir uygulama olacak diyor. :S![]()