Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ben farklı duyumlar aldım ama kesinleşmeden bişey diyemem.

Daha erken gelirse bir şey diyemem.
Ama ilk yarının fotofinişi 15 Nisan.

En geç o tarihe kadar vereceklerdir Belfiore'nin söyledikleri doğruysa...
Yarından itibaren 15'ine kadar Ayarlar>Telefon Güncellemesi>Güncellemeleri denetle butonunu aşındırmaya başlayalım :eller:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve fraps34
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Daha erken gelirse bir şey diyemem.
Ama ilk yarının fotofinişi 15 Nisan.

En geç o tarihe kadar vereceklerdir Belfiore'nin söyledikleri doğruysa...
Yarından itibaren 15'ine kadar Ayarlar>Telefon Güncellemesi>Güncellemeleri denetle butonunu aşındırmaya başlayalım :eller:
Büyük ihtimalle 12 Nisan. Bence acele etme 10 Nisan’dan itibaren kontrolleri sıkılaştırın. Microsoft'tan gelen işaretler ve teamüller bu tarihleri gösteriyor.

habbuj

habbuj

Üye
Lumia 925e wp8.1 mi yoksa lumia cyan mı gelecek sizce ?

...decode...

...decode...

Üye
Lumia 925e wp8.1 mi yoksa lumia cyan mı gelecek sizce ?
şu anki dev-pre sürümünde sadece wp8.1 olacak, lumia cyan firmwaresi olmayacak. Lumia Cyan'la Nokia, Lumia cihazlara özel bir şeyler ekleyip WP8.1 ile birlikte o sürümü verecektir. Cihaz ayrımı olmayacak o yönden.

nix

nix

Üye
her ikiside gelirse bomba olur

zbahadir

Üye
MS belirtilen zamanından önce bir şey verdiği duyulmamıştır. Olursa bu ilk olacak.

İngilizce de ay birimi aynı saat biriminde olduğu gibi 4 parçadan oluşur. Her parça part diye adlandırılır. Bir bütünün yarısı ise saat biriminde olduğu gibi half olarak adlandırılır.

Bu durumda bugün yayınlanması gerekiyor. Tam bir zaman verilmemesinin nedeni paket ile ilgil,i bazı kuşkular olduğunu gösteriyor optimizasyon veya unutulan bazı özellikler vs olabilir.

Konferanslarda sorulan sorular geliştiricilerde yeni fikirler oluşturur ya da unutulan bir özelliği gözden geçirilmesi şeklinde de olabilir. Böyle bir kaç not alındıysa Mayıs ayının ilk günlerine sarkabilir ama bu zayıf bir ihtimal gibi duruyor.

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Bence en geç bu hafta yayınlanır diye düşünüyorum

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu arada WP8.1'le birlikte;

1. Uygulama bellek limitinde iyileştirmeler olacak

2. Arka planda çalışan uygulama sayısı bakımından 512 MB Ram'li cihazlar rahatlayacak, 1GB Ram'li cihazlarda neredeyse hiç sıkıntı olmayacak.

3. Artık mağazadan güncelleme yaparken, uygulamaların sadece güncellenen kısmı yüklenecek, güncelleme sırasında bütün uygulamayı yada oyunu indirme olayı kalkıyor.

4. Push bildirimler/mesajlarla ilgili bazı düzenlemeler geliyor.

@papakudioflu
3. Artık mağazadan güncelleme yaparken, uygulamaların sadece güncellenen kısmı yüklenecek, güncelleme sırasında bütün uygulamayı yada oyunu indirme olayı kalkıyor bu bi dewrim : )
Joe Belfiore yine kafaları karıştırmayı başardı. "first part of April" Nisanın ilk parçasında demek. Böyle bir terim yok. "first half of April"dese o zaman Nisanın ilk yarısı demek olacak ki 15 Nisan'dan önce gelecek demektir. nisan ayının kaç parçaya bölümler ki ilk parçasında gelecek demiş. :hmmm

Edit: şöyle de bir durum var tabiki. En kötü ihtimalle Nisan ayının iki parça olarak bölseler bile bir haftaya kadar kesin gelmiş olacak. İnşallah 3-4 parçaya bölmüşledir Nisan ayını. :ehe
abi 4 e giden kardeşim var ms sayesınde butun ayları en ince detayına kadar örendi yok boyle birşey :D

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

yunusiyunus

Üye
nokia cyan olayı girerse yine güncelleme sarkmasın malum blackte de önce ms güncellemesini htc almıştı da biz epey bir zaman sonra almıştık bu da öyle mi olcak yoksa değişti mi :?

byibo

byibo

Üye
nokia cyan olayı girerse yine güncelleme sarkmasın malum blackte de önce ms güncellemesini htc almıştı da biz epey bir zaman sonra almıştık bu da öyle mi olcak yoksa değişti mi :?
yine öyle olur tahminim

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
abi part kelimesini de half anlamında kullanmış olamaz mı ya da ne bileyim o anlık cevaplarken part kelimesini de kullanmış da olabilir.
Belki Swype klavye öyle düzeltmiştir :D

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin
sekajmer

sekajmer

Üye
bu akşam uyusam, 14 nisanda uyansam :hmmm veeee :oley

bu arada kesin 15 Nisan olsa beklemesi kolay ama Amber güncellemesinde olduğu gibi şu gün bu gün demeseler.

İnanır mısınız 15 Nisanda güncelleyeceğimizi bir an olsun düşünmedim çünkü amber bizi öldürdü. nisanda gelirse benim için sürpriz olur. İnanmıyorum MS'ye ve sızdıranlara. İnş haklılardır.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Üst Alt