Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
Sabah kalktığımda ilk işlerden bir tanesi güncelleme kontrol ve maxicep oluyor.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve emz

zbahadir

Üye
Benim beklentim geliştirmem gereken bir uygulama için 8.1 SDK'nın sunulması. Yoksa işletim sistemimin 8.1 olmasının benim için şu an bir esprisi yok. Üzerinde kullandığım uygulamalar 8.1 gerektirmiyor.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Benim beklentim geliştirmem gereken bir uygulama için 8.1 SDK'nın sunulması. Yoksa işletim sistemimin 8.1 olmasının benim için şu an bir esprisi yok. Üzerinde kullandığım uygulamalar 8.1 gerektirmiyor.

Sdk sunulmadımı zaten ?

Damacanayla gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bakalım ne zaman gelecek merakla bekliyorum ve sistem nasıl olacak cortana ile anlaşabilecekmiyiz tarzancada olsa:kop:
bizim kanımız ona ısınırmı bilemem ama onunki bize ısınma ee olmayan şey nasıl ısınsın bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: emz, sekajmer ve TurboCall
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Gelince ilk işim naber kanka diycem

Damacanayla gönderildi.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Hafta sonu geliştiricilere gelebilir diye bir yazı var hadi hayırlısı :))

sekajmer

sekajmer

Üye
Hadi herkes güncellemeyi yükledikten sonra ilk yapacağı şeyi söylesin.
Ben ; Bildirim çubuğu bozulana kadar aşağı yukarı sürükleyeceğim

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, marslin, emz ve 2 diğerleri
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bildirim merkezinde bildirim biriktircem :d

Damacanayla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
yasirtaha

yasirtaha

Üye
resmen konuda ingilizce ve matematik dersleri başlamış durumda
kimi hesap yapıyor kimi de twitlerdeki kelime kalıplarını inceliyor

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, ON9 ve ogzhnoTr
TurboCall

TurboCall

Üye
Sabır.

TurboCall

TurboCall

Üye
Where are you from cortana ?
I'm uzay

TurboCall

TurboCall

Üye
Bu arada belki yarın gelebilir çunku yarın update 1 dağıtılıcak resmi olarak.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Büyük ihtimalle 12 Nisan. Bence acele etme 10 Nisan’dan itibaren kontrolleri sıkılaştırın. Microsoft'tan gelen işaretler ve teamüller bu tarihleri gösteriyor.
Sen ne diyorsan ben inanırım abi.Bugün 7si 5 gün bırakcam herşeyi 12sinde gelir eminim o zaman güncelleriz :D

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

capkino06

Üye
Ben şu facebook olayını anlamadım. Hem sistemden rehberden felan kalkıyor 8.1 de deniyor hemde daha sisteme daha entegre facebook olacağını söyleniyor. Daha entegre facebook gelecekse niye kaldırılıyor? Biri açıklayabilir mi? Kimiside tamamen sistemden ayrı bir facebook blue adında bir uygulama olacak diyor. :S :)

sekajmer

sekajmer

Üye
Ben şu facebook olayını anlamadım. Hem sistemden rehberden felan kalkıyor 8.1 de deniyor hemde daha sisteme daha entegre facebook olacağını söyleniyor. Daha entegre facebook gelecekse niye kaldırılıyor? Biri açıklayabilir mi? Kimiside tamamen sistemden ayrı bir facebook blue adında bir uygulama olacak diyor. :S :)
Android' de entegre değil. mesela sen Facebook uygulaması kurmazsan ayarlar'da Facebook hesabın gözükmeyecek. Android' de böyle. Facebook uygulamasını kurarsan. Kişilerini Facebook uygulaması eşitleyecek, paylaşımlarını onunla yapacaksın.

NOT: Eğer ki Microsoft, Windows Phone 8 İlk çıktığında entegre Facebook Sohbet yapmasa idi, halimiz harap olacaktı. Düşünsenize mesajlarda Facebook Sohbet olmayacaktı, Messenger zaten yoktu. sadece tarayıcı üzerinden girilecekti.

TurboCall

TurboCall

Üye
Microsoft tarafından şuan facebook blue uygulamasını bekliyorlar haberini sölemiştik.

Not bu yazı erik çekirdeği ile yazıldı :)

Üst Alt