Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emz, Akhtoher, drangela61 ve 2 diğerleri
Tacettinn

Tacettinn

Üye
Merhaba arkadaşlar. Hafıza kartına uygulama kurma özelliğinin geleceği gerçekliğini koruyor mu?

PureFood

PureFood

Üye
NEO M1 Super-Slim
5" HD (1280*720) çözünürlükte ekran,
1.3GHz MTK MT6582 dört çekirdekli işlemci,
1GB RAM ve 8GB ROM,
13-megapixel Sony kamera,
2000 mAh batarya ile gelecek.
"Normalde çoğu MediaTek akıllı telefon Android işletim sistemi ön yüklü, belki de NEO müşterilerine MediaTek işlemci üzerinde Windows Phone sistemi kurmak için ilk deneyimini verecektir." denilmiş.

Burda beni en çok çeken....:) Microsoft Qualcomm dışında işlemcilere destek vermezken, WP lisansını da ücretsiz hale getirmişken yaygınlaşmak adına bazı ülke ya da bölgelerde buna izin verir mi ? Böyle cihazlar da Dual-Boot özelliği kazanır mı (8gb ROM la nasıl olur artık :)) ? Yoksa fazla ütopik bir haber mi olmuş ?
Yahu şart mı dual-boot denen şey.. İstemiyoruz tek Windows Phone olsun.

beats

beats

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Joe Belfiore yine kafaları karıştırmayı başardı. "first part of April" Nisanın ilk parçasında demek. Böyle bir terim yok. "first half of April"dese o zaman Nisanın ilk yarısı demek olacak ki 15 Nisan'dan önce gelecek demektir. nisan ayının kaç parçaya bölümler ki ilk parçasında gelecek demiş. :hmmm

Edit: şöyle de bir durum var tabiki. En kötü ihtimalle Nisan ayının iki parça olarak bölseler bile bir haftaya kadar kesin gelmiş olacak. İnşallah 3-4 parçaya bölmüşledir Nisan ayını. :ehe

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, 4MaGuS ve ...decode...

ErenMSC

Üye
Joe Belfiore yine kafaları karıştırmayı başardı. "first part of April" Nisanın ilk parçasında demek. Böyle bir terim yok. "first half of April"dese o zaman Nisanın ilk yarısı demek olacak ki 15 Nisan'dan önce gelecek demektir. nisan ayının kaç parçaya bölümler ki ilk parçasında gelecek demiş. :hmmm
Nisanın 15'ini geçmesinde :)

...decode...

...decode...

Üye

Edit: şöyle de bir durum var tabiki. En kötü ihtimalle Nisan ayının iki parça olarak bölseler bile bir haftaya kadar kesin gelmiş olacak. İnşallah 3-4 parçaya bölmüşledir Nisan ayını. :ehe
abi part kelimesini de half anlamında kullanmış olamaz mı ya da ne bileyim o anlık cevaplarken part kelimesini de kullanmış da olabilir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
abi part kelimesini de half anlamında kullanmış olamaz mı ya da ne bileyim o anlık cevaplarken part kelimesini de kullanmış da olabilir.
Ben de onu diyorum zaten. Bilerek part demişki bazı şeyler muallakta kalsın meraklı bekleyiş devam etsin.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Orada "First part" ile "First half"ın kullanımı aynı.
Yani Nisan ayının ilk yarısında gelecek diyor.

O halde 14-15 Nisan için elleri ovuşturalım :eller:

• Beğen
Tepkiler: ...decode...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Orada "First part" ile "First half"ın kullanımı aynı.
Yani Nisan ayının ilk yarısında gelecek diyor.

O halde 14-15 Nisan için elleri ovuşturalım :eller:
Ben farklı duyumlar aldım ama kesinleşmeden bişey diyemem.

Üst Alt