ErenMSC
Üye
Menüde ne varSıkıldım güncelleme beklemekten ben yemeğe çıkıyorum gelen var mı

Menüde ne varSıkıldım güncelleme beklemekten ben yemeğe çıkıyorum gelen var mı

Fotoğrafta aslında hangi tarihte geleceği belli oluyor. Gizli mesaj vermişler.
2x3: 6
6 artı 8 : 14 nisan![]()

EvetMerhaba arkadaşlar. Hafıza kartına uygulama kurma özelliğinin geleceği gerçekliğini koruyor mu?
Build de açıklandı garanti geliyor.Merhaba arkadaşlar. Hafıza kartına uygulama kurma özelliğinin geleceği gerçekliğini koruyor mu?
Yahu şart mı dual-boot denen şey.. İstemiyoruz tek Windows Phone olsun.NEO M1 Super-Slim
5" HD (1280*720) çözünürlükte ekran,
1.3GHz MTK MT6582 dört çekirdekli işlemci,
1GB RAM ve 8GB ROM,
13-megapixel Sony kamera,
2000 mAh batarya ile gelecek.
"Normalde çoğu MediaTek akıllı telefon Android işletim sistemi ön yüklü, belki de NEO müşterilerine MediaTek işlemci üzerinde Windows Phone sistemi kurmak için ilk deneyimini verecektir." denilmiş.
Burda beni en çok çeken....Microsoft Qualcomm dışında işlemcilere destek vermezken, WP lisansını da ücretsiz hale getirmişken yaygınlaşmak adına bazı ülke ya da bölgelerde buna izin verir mi ? Böyle cihazlar da Dual-Boot özelliği kazanır mı (8gb ROM la nasıl olur artık
) ? Yoksa fazla ütopik bir haber mi olmuş ?
O değil de Ali Kemal abi haberini yapmış bununYahu şart mı dual-boot denen şey.. İstemiyoruz tek Windows Phone olsun.
anasayfaya bak orada sileyim bunu da dağılmasın konu.bende 10 gibi gelir diyorum çünkü haber de nisanın ilk kısımları denilmiş10 unda verilecek diyor içimden birses keşke yanıltsa sabah gelse![]()
kaşarlı sucuklu, karışık tost + çayMenüde ne var![]()
okul hali

Nisanın 15'ini geçmesindeJoe Belfiore yine kafaları karıştırmayı başardı. "first part of April" Nisanın ilk parçasında demek. Böyle bir terim yok. "first half of April"dese o zaman Nisanın ilk yarısı demek olacak ki 15 Nisan'dan önce gelecek demektir. nisan ayının kaç parçaya bölümler ki ilk parçasında gelecek demiş.![]()

Mesajımı devamını da okuNisanın 15'ini geçmesinde![]()

abi part kelimesini de half anlamında kullanmış olamaz mı ya da ne bileyim o anlık cevaplarken part kelimesini de kullanmış da olabilir.Joe Belfiore yine kafaları karıştırmayı başardı. "first part of April" Nisanın ilk parçasında demek. Böyle bir terim yok. "first half of April"dese o zaman Nisanın ilk yarısı demek olacak ki 15 Nisan'dan önce gelecek demektir. nisan ayının kaç parçaya bölümler ki ilk parçasında gelecek demiş.
Edit: şöyle de bir durum var tabiki. En kötü ihtimalle Nisan ayının iki parça olarak bölseler bile bir haftaya kadar kesin gelmiş olacak. İnşallah 3-4 parçaya bölmüşledir Nisan ayını.![]()
Ben de onu diyorum zaten. Bilerek part demişki bazı şeyler muallakta kalsın meraklı bekleyiş devam etsin.abi part kelimesini de half anlamında kullanmış olamaz mı ya da ne bileyim o anlık cevaplarken part kelimesini de kullanmış da olabilir.
Ben farklı duyumlar aldım ama kesinleşmeden bişey diyemem.Orada "First part" ile "First half"ın kullanımı aynı.
Yani Nisan ayının ilk yarısında gelecek diyor.
O halde 14-15 Nisan için elleri ovuşturalım![]()
1 haftaya elimizdeMesajımı devamını da oku![]()

Ben farklı duyumlar aldım ama kesinleşmeden bişey diyemem.