Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

hookword

hookword

Üye
maalesef .:D..
Ama yasak diye dedim yani senin açından izin verilmiyor çünkü.

sen de beni düşünüyorsun sağ olasın. neyse forum kurallarını tartışmak bizim işimiz değil, zaten yeni uyarı geldi daha fazla dağıtmayalım

orian

orian

Üye
@turbocoreburada
Ama şu murtazi mi neydi sen söylemiştin adını, gerçekten arayüzü farklılaştırırlarsa (sağdaki bütün uygulamaların bulunduğu kısım) gerçekten arkadaşın dediği gibi 2015 ms'nin yılı olur :)

TurboCall

TurboCall

Üye
@turbocoreburada
Ama şu murtazi mi neydi sen söylemiştin adını, gerçekten arayüzü farklılaştırırlarsa (sağdaki bütün uygulamaların bulunduğu kısım) gerçekten arkadaşın dediği gibi 2015 ms'nin yılı olur :)

Hatırlamıyorum :) Ama sağ kısım yani liste kısmına sadece gruplama gelicek resim gelmiyor şuanda belki 8.2 de gelebilir.

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

Kajmer-aN

Kajmer-aN

Üye
Hatırlamıyorum :) Ama sağ kısım yani liste kısmına sadece gruplama gelicek resim gelmiyor şuanda belki 8.2 de gelebilir.

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.
Uygulama listesi gerçekten düzenlenme istiyor. Belki de Cyan güncellemesi ile olabilir.

• Beğen
Tepkiler: remzi33
TurboCall

TurboCall

Üye
Uygulama listesi gerçekten düzenlenme istiyor. Belki de Cyan güncellemesi ile olabilir.
Windows phone 8.1 de herhangi bir resim ekleme gelmiycek ama 8.2 de gelebilir 8.1 de gruplama ve sık kullanılanları üstr koyma gelicek.Kısa Ve Öz Windows Phone 8.1 Tanıtımında Tanıtılan Özellikler 3 Dakika Kaçıranlar Ve Tam Anlamak İsteyenler İzlesin.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, kaygisiz43, skynet ve 1 kişi daha
kahraman333333

kahraman333333

Üye
ayın 14 u kesinmi arkadaşlar ona göre şartlandırıcamda kendimi beklemek sıktı artık.

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
ayın 14 u kesinmi arkadaşlar ona göre şartlandırıcamda kendimi beklemek sıktı artık.

kesin değil, nisanın ilk kısımları denildi. Bakarsın gece gelir, bakarsın yarın gelir. Ayın 15ine kadar geleceği kesin diyebiliriz, yani 14unde gelecek diye bir şey yok daha erken de gelebilir

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: byibo ve Rainesto
hookword

hookword

Üye
kesin değil, nisanın ilk kısımları denildi. Bakarsın gece gelir, bakarsın yarın gelir. Ayın 15ine kadar geleceği kesin diyebiliriz, yani 14unde gelecek diye bir şey yok daha erken de gelebilir

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

tabi 15 inde gelmezse de hemen kızmamak lazım malum saat farkı. builddeki gibi

TurboCall

TurboCall

Üye
Windows phone 8.1 cortana ile değişenler....

Rainesto

Rainesto

Üye
10 unda verilecek diyor içimden birses keşke yanıltsa sabah gelse :D

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
Kajmer-aN

Kajmer-aN

Üye
Sayılı gün çabuk geçer :)

TurboCall

TurboCall

Üye
Aynen

Yönetici tarafından düzenlendi:
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Bütün dünya ön izleme sürümünü dört gözle bekliyor resmen :eller:

TurboCall

TurboCall

Üye
Ozaman alın size lumia 720 üzerinde bildirim silme hiç videolarda gözükmüyordu bildirim tıpkı androiddeki gibi çekerek siliniyor....

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve Heimdalll
Rainesto

Rainesto

Üye
Ozaman alın size lumia 720 üzerinde bildirim silme hiç videolarda gözükmüyordu bildirim tıpkı androiddeki gibi çekerek siliniyor....
620 de 8.1 görmek için meraklanıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll ve skynet
ademoz05

ademoz05

Üye
bu 720 değil yalnız

Üst Alt