Elit 3 alsınDiscovery Elite Lite'a bak derim 999 TL marka takıntın varsa hiç bulaşma :P
Batma faln yok satîldı yakında komple satilcak925 alacaksan bilgin olsun hepsiburada.com da kampanyadaydı bi ara 999 tl. Nokıa batsada kalitedir bence![]()
aynen hocam babam 1100 e bile cok pahalı 1000 liraya telefon mu olur dedi zor ikna ettim yani max 1199 falan olur o 12xx i gorunce babam almaz yaniElit Layt alınır, GM alınacak olsa. @kankka
Mağaza dışı uygulama yok denebilir, belli sayıda uygulama yükleyebilirsiniz eğer cihazı unlock ederseniz. @burak1011 Ayrıca ben zorlayıp alabiliyorsan Nexus 5 al, başka da önerim yok 925 ya da 1320 al dedim. Yani fiyat sınırının gayet farkındayım.
kur yüksek olduğu için 1299 tl birkaç aya düşer 999 tl yeElite 1299 olmasi lazm
hocam general mobile a girmekistemiyorum ya etrafım hep iphone note istesem ikinci el falanda alırım ama cok klasik artık evvde android tabletim var s le aynı donanıma sahip nerdeyse yaparım diye dusunuyorum yanlısmıyımHocam bende sp yi tavsiye edecektim ama arkadaslar baya elestirmis teli tamam tft ekran ama ben inceledim.baya guzel.bir telefondu hatta alacaktm fiyati uygun olsadi. Simdi uygun seviyede. Ama sp almak su anda gercekten dogru olmaz artk orta seviye telefonlar hep 4 cekirdek olmaya baslar. Wp a gelince evet saglam ona lafim yk ama ne kadar arkadasim aldiysa satip androide.gecti,
Cok sarj gidiyo androidde kabul ama kimse aklli telefondan 1 hafta sarj beklemesin bence. Nexus 5 al diyen arkadaslar seni dikkate almiyor pek fiyat sinirini asan tel soluyorlar. Benim tavsiyem generalin 999 tl ye cikacak ilan telefonu. Marka takintin olmsin hocam bence. Icindeki donanim gayet iyi. OptimiAsyonda ii olursa kacirma derim. Discovery alan herkes memnun. Butce sinirsiz olsa git g2 note 3 z2.al derim ama onemli.olan 1000 tl seviyesinde iyi bir tel.senin icin.Birde wp da magaza harici oyun yukleme.varmi? Ben yok diye biliyorum. Varsa ozur dilerim. Bilen arkadaslar yardimci olur zaten.
fiayat limitim 1100 hocamHTC ONE ALBende Alıcam Kalite+Ses+Performans Yeter Asalet