Tavsiye Max 1100 TL ye Önümüzdeki hafta telefon tavsiye edin acil

Sponsorlu Bağlantılar

smh60

smh60

Üye
Discovery Elite Lite'a bak derim 999 TL marka takıntın varsa hiç bulaşma :P

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Var marka takintim biraz performansla marka bi rada olmali kamera gta sanandreasi kasmamali ntermeti guzel olmali cok mesjlasirim bide

burak1011

Üye
Hocam bende sp yi tavsiye edecektim ama arkadaslar baya elestirmis teli tamam tft ekran ama ben inceledim.baya guzel.bir telefondu hatta alacaktm fiyati uygun olsadi. Simdi uygun seviyede. Ama sp almak su anda gercekten dogru olmaz artk orta seviye telefonlar hep 4 cekirdek olmaya baslar. Wp a gelince evet saglam ona lafim yk ama ne kadar arkadasim aldiysa satip androide.gecti,
Cok sarj gidiyo androidde kabul ama kimse aklli telefondan 1 hafta sarj beklemesin bence. Nexus 5 al diyen arkadaslar seni dikkate almiyor pek fiyat sinirini asan tel soluyorlar. Benim tavsiyem generalin 999 tl ye cikacak ilan telefonu. Marka takintin olmsin hocam bence. Icindeki donanim gayet iyi. OptimiAsyonda ii olursa kacirma derim. Discovery alan herkes memnun. Butce sinirsiz olsa git g2 note 3 z2.al derim ama onemli.olan 1000 tl seviyesinde iyi bir tel.senin icin.Birde wp da magaza harici oyun yukleme.varmi? Ben yok diye biliyorum. Varsa ozur dilerim. Bilen arkadaslar yardimci olur zaten.

kankka

Üye
hocam size alıcanız telefonu söylüyorum:discovery elite özellikle ses konusunda mükemmel bi tercih ama 1200 lira :)

• Beğen
Tepkiler: burak1011
Invoke

Invoke

Üye
Elit Layt alınır, GM alınacak olsa. @kankka
Mağaza dışı uygulama yok denebilir, belli sayıda uygulama yükleyebilirsiniz eğer cihazı unlock ederseniz. @burak1011 Ayrıca ben zorlayıp alabiliyorsan Nexus 5 al, başka da önerim yok 925 ya da 1320 al dedim. Yani fiyat sınırının gayet farkındayım.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun, smh60 ve burak1011
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Elit Layt alınır, GM alınacak olsa. @kankka
Mağaza dışı uygulama yok denebilir, belli sayıda uygulama yükleyebilirsiniz eğer cihazı unlock ederseniz. @burak1011 Ayrıca ben zorlayıp alabiliyorsan Nexus 5 al, başka da önerim yok 925 ya da 1320 al dedim. Yani fiyat sınırının gayet farkındayım.
aynen hocam babam 1100 e bile cok pahalı 1000 liraya telefon mu olur dedi zor ikna ettim yani max 1199 falan olur o 12xx i gorunce babam almaz yani

• Beğen
Tepkiler: Invoke

burak1011

Üye
@qarapapaq o zaman kusura bakma hocam

• Beğen
Tepkiler: Invoke
AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
bu fiyata en iyi secenek gm elite 999 tl galiba

burak1011

Üye
Elite 1299 olmasi lazm

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bende sp yi tavsiye edecektim ama arkadaslar baya elestirmis teli tamam tft ekran ama ben inceledim.baya guzel.bir telefondu hatta alacaktm fiyati uygun olsadi. Simdi uygun seviyede. Ama sp almak su anda gercekten dogru olmaz artk orta seviye telefonlar hep 4 cekirdek olmaya baslar. Wp a gelince evet saglam ona lafim yk ama ne kadar arkadasim aldiysa satip androide.gecti,
Cok sarj gidiyo androidde kabul ama kimse aklli telefondan 1 hafta sarj beklemesin bence. Nexus 5 al diyen arkadaslar seni dikkate almiyor pek fiyat sinirini asan tel soluyorlar. Benim tavsiyem generalin 999 tl ye cikacak ilan telefonu. Marka takintin olmsin hocam bence. Icindeki donanim gayet iyi. OptimiAsyonda ii olursa kacirma derim. Discovery alan herkes memnun. Butce sinirsiz olsa git g2 note 3 z2.al derim ama onemli.olan 1000 tl seviyesinde iyi bir tel.senin icin.Birde wp da magaza harici oyun yukleme.varmi? Ben yok diye biliyorum. Varsa ozur dilerim. Bilen arkadaslar yardimci olur zaten.
hocam general mobile a girmekistemiyorum ya etrafım hep iphone note istesem ikinci el falanda alırım ama cok klasik artık evvde android tabletim var s le aynı donanıma sahip nerdeyse yaparım diye dusunuyorum yanlısmıyım

berfo98

berfo98

Üye
HTC ONE AL ;) Bende Alıcam Kalite+Ses+Performans Yeter Asalet

fk555897

fk555897

Üye
Bence Lumia 925 al. Çok şık duruyor. Tek eksiği Lumia 920'de microSD olması bu telefonda olmaması. Ama 32 GB'lık versiyonda sıkıntı yaşamazsın. Kamera vs. zaten çok güzel.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
920 dede sd yokki hocam

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
920de sd yok

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Hocam simdi 925 mi yoksa android nexus4 mu

ANIL

ANIL

Admin
Bence Lumia 925'i tercih et. Android tabletin varmış zaten. WP'nin önü açık. 8.1 ile yeni gelişmeler var. Şık bir cihaz zaten. Memun kalırsın bana göre.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun

Üst Alt