İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

hookword

hookword

Üye
batarya sureleri icin ne dersiniz? yogun kullanim icin 1 ve normal kullanim icin 2 gun en azindan cikartabilir mi 925?

öyle bir performansı phabletlerden sonra anca 720 den alabilirsiniz. Nokia nın sitesinde gördüğüm bilgilere göre 930 da en az bir 720 kadar olacak batarya konusunda.
Not: 625 hakkında bilgim yok belki o cihazın performansı da iyidir.

cemil baba

cemil baba

Üye
hookword

hookword

Üye
batarya ön plandaysa 720 yi de düşünebilirsiniz.

ben de şaşırmıştım ilk başlarda sizin gibi. sonra almadan bir kez daha sevdim:alkis. İnşaALLAH alınca daha da severim.:evet:

İnşallah yakın zamanda alırsınız cihazını. Ben aslında geçici olarak almıştım cihazı ancak bir cep telefonuna bu kadar bağlanacağımı hiç tahmin etmemiştim. Evet tüm lumialar çok güzel cihazlar ama 720 başka.

monteboy

monteboy

Üye
dediginiz gibiyse kotuymus ya sanirim su clearblack olayinin yoklugu yuzunden. peki islemci veya performans anlaminda 1320 ile ayni mi?

TurboCall

TurboCall

Üye
Windows için geliştirilmiş araç konsepti

hookword

hookword

Üye
dediginiz gibiyse kotuymus ya sanirim su clearblack olayinin yoklugu yuzunden. peki islemci veya performans anlaminda 1320 ile ayni mi?

efendim 720 için sorduysanız kullanırken 925 ve 920 de sistem uygulamaları-araçları dışında açık bir fark yok ama büyük ekrana sıcak bakıyorsanız 1320 nin 1gb ram i çalıştırabileceğiniz uygulamaların sayısı ve ilerleyen dönemde uygulama desteği bazında ciddi bir fark oluşturacaktır.

monteboy

monteboy

Üye
efendim 720 için sorduysanız kullanırken 925 ve 920 de sistem uygulamaları-araçları dışında açık bir fark yok ama büyük ekrana sıcak bakıyorsanız 1320 nin 1gb ram i çalıştırabileceğiniz uygulamaların sayısı ve ilerleyen dönemde uygulama desteği bazında ciddi bir fark oluşturacaktır.
hmm anladim, 925 icin sormustum da heralde performans anlaminda yok cok tesekkur ederim cevaplar icin

Invoke

Invoke

Üye
Şimdi aklıma geldi: Adreno305 OpenGl.es 3.0 desteğiyle bir adım öne çıkabilir.
hocam wp çekiyor artık insanları, Nokia nın da desteğiyle. kimse 2000 ₺ ye 8 çekirdekli cihaz alıp kasmasını istemiyor doğal olarak.

Soru biraz sıkıntı oldu da attığım linkteki konuda, ondan söyledim. :D

hookword

hookword

Üye
Şimdi aklıma geldi: Adreno305 OpenGl.es 3.0 desteğiyle bir adım öne çıkabilir.

Soru biraz sıkıntı oldu da attığım linkteki konuda, ondan söyledim. :D

Gaza gelen Nokia fanı detected o zaman :)

Invoke

Invoke

Üye
Tanıyamadım ama dediğin gibi olsun hadi. :D

• Beğen
Tepkiler: hookword
pirenuri

pirenuri

Üye

Buna ne diyorsunuz arkadaşlar :ehe:

• Beğen
Tepkiler: PureFood