TurboCall
Üye
Bu kanıya nerden vardınız *Olacak şu tüm uygulamalar güncelleme alacak![]()
Bu kanıya nerden vardınız *Olacak şu tüm uygulamalar güncelleme alacak![]()
Olacak şu tüm uygulamalar güncelleme alacak![]()

İyi de o uygulama markette yok.![]()
Yani 8.1 den sonra xappp mı ne olacak ya. Yavaş yavaş yapımcılar buna geçecektir. Ayrıca 8.1 ile gelen yeni api desteği sayesinde uygulama yapımcıları uygulamalarını daha gelişmiş hale getirmek için zaten güncelleyeceklerdir. 8.1 den sonra güncelleme yağmuru oluşacak. E eski sistemden yeni sisteme de geçerler düşüncesindeyim. O yüzden uygulamaların hepsi güncelleme alacak diyorum. Emin olun alacaklar da.Bu kanıya nerden vardınız *
İlk olarak şunu söyleyim şuanda geliştiricilerin tüm uygulama oyunları windows phone 8.1 ile uyumlu hale getirildi.Yani 8.1 den sonra xappp mı ne olacak ya. Yavaş yavaş yapımcılar buna geçecektir. Ayrıca 8.1 ile gelen yeni api desteği sayesinde uygulama yapımcıları uygulamalarını daha gelişmiş hale getirmek için zaten güncelleyeceklerdir. 8.1 den sonra güncelleme yağmuru oluşacak. E eski sistemden yeni sisteme de geçerler düşüncesindeyim. O yüzden uygulamaların hepsi güncelleme alacak diyorum. Emin olun alacaklar da.
Getirildi ama güncelleme olarak verilmedi herhalde? 8.1 den sonra bir güncelleme yayınlarlar. Çünkü ios ta da 7 çıktıktan sonra uygulamalra güncelleme geldi ve nelerin değiştiğine bakınca ios 7 uyumluluğu yapıldı yazıyordu. Aynı şey bizde de olacak nasıl ki ses ayarları güncellendiğinde 8.1 desteği verildi yazıyordu onun gibi.İlk olarak şunu söyleyim şuanda geliştiricilerin tüm uygulama oyunları windows phone 8.1 ile uyumlu hale getirildi.
Tabi o geliştiriclere kalmış seçenek.
Black güncellemesi farklılık getirmedi mi?Getirildi ama güncelleme olarak verilmedi herhalde? 8.1 den sonra bir güncelleme yayınlarlar. Çünkü ios ta da 7 çıktıktan sonra uygulamalra güncelleme geldi ve nelerin değiştiğine bakınca ios 7 uyumluluğu yapıldı yazıyordu. Aynı şey bizde de olacak nasıl ki ses ayarları güncellendiğinde 8.1 desteği verildi yazıyordu onun gibi.
Pek bir şey getirmedi. Black wp8 deneyimine çok az da olsa katkı sağlasada asıl bomba 8.1 şimdiye kadarkiler kullanıcıları idare etsin diye verilmiş gözüyle bakabilirsiniz bu güncellemeden sonraBlack güncellemesi farklılık getirmedi mi?

Bence az. Etrafta bu kadar Android &iOS cihaz varken.Türkiyede 2 milyon kullanıcısı varmış.
Eğer büyük ekran ve batarya dersen 1320 seni götürecektir hafızayıda sıkıntı etmene gerek yok sd karta oyun uygulama kurma geliyor 925 hafiflik yönünden iyi hafıza 16 gb 920 32gb hafıza 180gram baya ağır. tercih senin.merhaba arkadaslar bazi sorularim var. lumia 925in sarji nasil gidiyor yogun kullanimda? bir de eminim defalarca sorulmustur ben de baktim okuyarak son sayfaya geldim ama, 920 ve 925 desem hangisi alinabilir? biliyorum 925 digerinin hatalarindan arindirilmis hali gibi bir sey fakat 920nin daha iyi oldugunu okumustum bir yerlerde. son olarak da 1320 aklimi cokca celiyor buyuk ekrani ve bataryasi cok iyi. ama uzun vadede dusununce alinabilcrk telefon mu emin olamadim. neyse bugun webdenalda 925i 1095tl miydi o civarlardaki fiyata bulunca aklim yine karisti size sormak istedim
yanlış biliyorsun,eğer haritayı yüklemediysen yavaş açılır.Haritayı nasıl download edersin sorusunun cevabı,harita servisine girip ülkeyi seç ve indir.internetlede çalışır ama internet hızına göre değişir hızı.mutlaka konum servisleri açık olmalıdır5800xm ile bu cihazdaki harita ayni degil. Oncelikle 5800xm'deki maps'te uydu goruntusu yoktu. Lumia920'de nokia maps internet tabanli bir harita servisidir. Haritayi telefonunuza indirmeye gerek yok zaten indirebileceginiz bir yer de yok. Harita indirme nokia drive+'da var. Şu durumda nokia maps'i actiginizda yerinizi bulamiyorsa iki nedeni vardir ya konum servisiniz acik degildir ya da internetiniz cok yavaştir. Bunun dişindaki sebepler donanim arizasi ile ilgilidir. Bunu cek etmenin yolu da nokia drive ile konum bulmayi denemektir. Eger Turkiye haritasi yukluyken nokia drive da konum bulmuyorsa cihazi faturasiyla beraber aldiginiz yere iade ederek ayipli mal kapsaminda birebir degişim isteyin kesinlikle servise gondermeyin degişim hakkiniz servis fişi dolduruldugu anda yanar.
Doğru bilgiyi verdiğiniz için teşekkürler fakat yine bir noktayı anlamışsınız. O mesaj yazıldığı tarihte Nokia Maps'ta harita indirme yoktu. Direk olarak internet bağlantısıyla çalışıyordu. Şu anda ise Maps ve Drive ortak haritayı kullanıyor.yanlış biliyorsun,eğer haritayı yüklemediysen yavaş açılır.Haritayı nasıl download edersin sorusunun cevabı,harita servisine girip ülkeyi seç ve indir.internetlede çalışır ama internet hızına göre değişir hızı.mutlaka konum servisleri açık olmalıdır
920 ile 925 arasında kaldıysanız 925 derim, 32 gb lık olanı tabi ki. hem daha hafif hemde kamerası daha iyi(bir lens fazla). kamera çok önemli değil, batarya daha önemli derseniz 1320 iyidir. arkadaşlar geçen media markt da inceledim 720 nin ekran parlaklığı diğer lumialardan daha fazla geldi bana. karşılaştıran oldu mu daha önce?merhaba arkadaslar bazi sorularim var. lumia 925in sarji nasil gidiyor yogun kullanimda? bir de eminim defalarca sorulmustur ben de baktim okuyarak son sayfaya geldim ama, 920 ve 925 desem hangisi alinabilir? biliyorum 925 digerinin hatalarindan arindirilmis hali gibi bir sey fakat 920nin daha iyi oldugunu okumustum bir yerlerde. son olarak da 1320 aklimi cokca celiyor buyuk ekrani ve bataryasi cok iyi. ama uzun vadede dusununce alinabilcrk telefon mu emin olamadim. neyse bugun webdenalda 925i 1095tl miydi o civarlardaki fiyata bulunca aklim yine karisti size sormak istedim
920 ile 925 arasında kaldıysanız 925 derim, 32 gb lık olanı tabi ki. hem daha hafif hemde kamerası daha iyi(bir lens fazla). kamera çok önemli değil, batarya daha önemli derseniz 1320 iyidir. arkadaşlar geçen media markt da inceledim 720 nin ekran parlaklığı diğer lumialardan daha fazla geldi bana. karşılaştıran oldu mu daha önce?
ben aynı şartlar altında karşılaştırdım telefonları; pil tasarrufu kapalı, yüksek parlaklık, beyaz arka plan, sarı karo rengi. bu şartlarda 720 daha parlak geldi bana. fakat çözünürlük ve netlik olarak yüksek modellerin yanında sönük kaldı tabi ki. fakat karşılaştırmayınca belli olmuyorarkadaşın 920 sinden iyi ancak tabiki de renk doygunluğunda açık ara 920 derim. 925 ile parlaklıkta kapışır gibiler ama iki ekranda o sırada siyah temada idi beyaz tema olsa 925 bence yanına yaklaştırmaz 720yi, amoledin renkleri de müthiş alüminyum kasayla da birleşince. Parası da ona göre tabi.
ben aynı şartlar altında karşılaştırdım telefonları; pil tasarrufu kapalı, yüksek parlaklık, beyaz arka plan, sarı karo rengi. bu şartlarda 720 daha parlak geldi bana. fakat çözünürlük ve netlik olarak yüksek modellerin yanında sönük kaldı tabi ki. fakat karşılaştırmayınca belli olmuyor![]()
batarya sureleri icin ne dersiniz? yogun kullanim icin 1 ve normal kullanim icin 2 gun en azindan cikartabilir mi 925?