Haber Microsoft İlk Ortak Oyununu Duyurdu!!Doodle God 2

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft İlk Ortak Oyununu Duyurdu!!Doodle God 2
Oyunlarsız dünya düşünülemez ama bu haberimiz ise gerçekten farklı bir noktaya denk geliyor gelin inceleyelim.
Windows phone 8.1 gelmesi ile beraber universal mağaza uygulamasına geçilicek yani geliştiriciler hazırladıkları yazdıkları 1 program veyatta oyunu 3 sisteme aynı anda yayınlıyabilecekler.
(XBOX ONE,WİNDOWS PHONE 8.1,VE RT)
Şuanda mağazalar daha tam olarak bu sisteme hazırlanmış olsada windows phone 8.1 gelmediği için ilk hamle microsofttan geldi oyun aynı anda 3 platforma yayınlanıcak ve 3 platformdada aynı özellikler olucak peki bu nasıl olucak derseniz oyunun kodları yani sistem tarafından aynı olucak mesela (Hello World) Yazılan Bir Kelimeyi Örnek Olarak Xbox One da Şöyle Yazılması Gerekirdi Tabi Bu Yazdılarım Gibi Yazılmıyor Sadece Örnek XXX.Hello World.XXX.
Kısacası oyun windows phone 8.1 beta gelmesi ile beraber aynı anda mağazalarda olması bekleniyor.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve RetaXter

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
senin bu oyun paylaşım haberlerine hayranım

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Yerli Yabancı Kaynakları Takip Ediyorum Hangisinde Bulursam Burada Paylaşıyorum :D

dakamon

dakamon

Üye
Bence uygulama haberleri diye bir bölüm açılsın orada paylaşılsın bunlar. Ivır zıvır şeylere konu açılmasın. Devrim yaratacak uygulamalar olur yada oyunlar o zaman yapılmalı bence. O değil önemli konular aşağılara iniyor yada diğer sayfaya kayıyor. @papakudioflu @bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: SamilGoktas
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Bence uygulama haberleri diye bir bölüm açılsın orada paylaşılsın bunlar. Ivır zıvır şeylere konu açılmasın. Devrim yaratacak uygulamalar olur yada oyunlar o zaman yapılmalı bence. O değil önemli konular aşağılara iniyor yada diğer sayfaya kayıyor. @papakudioflu @bulutsuzgece
Öyle bir bölüm var ancak arkadaşlarımızın çoğu burda olduğu için haberleri kaçırıyorlar.

Kajmer-aN

Kajmer-aN

Üye
Şu betayı bi alalımda önce.. :)

dakamon

dakamon

Üye
Öyle bir bölüm var ancak arkadaşlarımızın çoğu burda olduğu için haberleri kaçırıyorlar.
Kaçırsınlar... Yani açıkcası senin yüzünden de biz diğer konuları kaçırıyoruz. Yine de adminler bilir. Ben düşüncemi söyledim.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Kaçırsınlar... Yani açıkcası senin yüzünden de biz diğer konuları kaçırıyoruz. Yine de adminler bilir. Ben düşüncemi söyledim.
Kardeşim haber vermek suç değil 10 dakia önce ali kemal abiyle konuştum bır sıkıntı olmadığını söyledi.Kaçırsınlar diye birşeymi olur herkes buraya haber almaya giriyor...

dakamon

dakamon

Üye
Kardeşim haber vermek suç değil 10 dakia önce ali kemal abiyle konuştum bır sıkıntı olmadığını söyledi.Kaçırsınlar diye birşeymi olur herkes buraya haber almaya giriyor...
İyi tamam çalışmalarının devamını dilerim devam et :)

Emre

Üye
haber için :tşk:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Haber için teşekkürler. Üç farklı platformun aynı mağazayı kullanacağı bilgisini gösterir bir hamle. Güzel hareketler bunlar.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
age of empires geleydi mobil cihazlara iyi olacaktı android ios ve wp için Online server felan :hmmm

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
haber için :tşk:

Üst Alt