Haber Geliştiriciler artık mağaza yorumlarına cevap verebilecek!

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
androiddeki gibi bir puan verince yorumun üste kalması olmasın başka bir şey istemiyorum

byibo

byibo

Üye
çok iyi olmuş haber için teşekkürler

TurboCall

TurboCall

Üye
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
güzel bir gelisme paylaşım için :tşk:

kesasd

kesasd

Üye
Çok iyi oldu. Play Store gibi video ekleme de olsaydı tadından yenmezdi. Uygulama tanıtımı ve kullanım klavuzu niteliği taşırdı.

• Beğen
Tepkiler: byibo, Rainesto ve bulutsuzgece
ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
Çok iyi haber bu :)

The Benefit

The Benefit

Üye
Küfürlü ya da saçma kısımları silme de olursa iyi olur. Adam "bizi kandırıyorlar bunlarla... alooooo!" gibi yazılar yazmış. Komedi resmen. :)

saynesim

saynesim

Üye
arkadaşlar Windows Phone mağaza şu an çok kötü durumda yorumlarda berbat küfürler var bunu Microsoft görmüyor mu çoluk çocuk aileler bayanlar hepsi iğrenç yorumları görüyor ve okuyor

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
Baya iyi bir gelişme. Ditek mailleşmeden ziyade hızlı bir fikir alışverişi başlar buradan. Umarım face gibi olmaz malum insanların ağzı torba değil. Çıkar bir karaktersiz basar küfürü. Google play store da bir yıldız verip saçma sapan yorumlar yapıyorlar ya bizim Türkler :D Haberlere bile çıktı :D sırf yazdıkları en üstte olsun diye :D @bulutsuzgece Hayırdır avatar değişmiş kalp olmuş :D Havada aşk kokusu var.... :islik:islik

:D geçen bizim magazadada gördüm

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

m542tf

m542tf

Üye
Yakışmış Özgür abi. Vallahi uygulamayla girince konuyu açanın fotoğrafı görünüyorya, bir girdim şaşkın kaldım. Sonradan anladım fotoğrafı değiştirdiğini. Mavi mavi alışmışım kuşuna :)

Telgrafla gönderildi.
:kıskıs: mavi kuş derken

4MaGuS

4MaGuS

Üye
wp magazada kısmında sorunu microsofa bildir diye bir seçenek gelmiş şöyle bir şey

tıkalyıncada şöyle bir sayfa açılıyor

daha önceden varmıydı bu kısım, birde en alt kısımda istediğiniz zaman indirin yükleyin seçeneği var .xap olarak indire biliyoruz

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bunu dikkate alırlarsa çok iyi olur

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
wp magazada kısmında sorunu microsofa bildir diye bir seçenek gelmiş
daha önceden varmıydı bu kısım, birde en alt kısımda istediğiniz zaman indirin yükleyin seçeneği var .xap olarak indire biliyoruz

Onlar zaten vardı sanırım :hmmm

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Gameloft cevap veriyor ahahshahha

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Mağazada "Ama" yorumunu bir kere bile göremedim arkadaşlar ahahah

• Beğen
Tepkiler: skynet
teAtalay

teAtalay

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Epeydir söyleniyordu ve nihayet gerçeğe dönüşüyor. Windows Phone geliştiricileri artık kullanıcıların uygulamalara bıraktığı yorumlara tek tek doğrudan cevap verebilecekler.

Bu gelişmeyle birlikte, geliştiricilerin kullanıcılarla mağaza üzerindeki iletişimi daha da güçlenecek.

@teAtalay @kesasd @ceyhunkeklik @Osman Özer Öz

Firsttie grubu olarak kutlama yapıyoruz :). Acaba kullanıcıya bildirim gidecek mi cevaplanınca.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

skynet

Üye
Mağazada AMA neden gözükmüyor ?

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Kavga Çıkar la :D
wp magazada kısmında sorunu microsofa bildir diye bir seçenek gelmiş şöyle bir şey

tıkalyıncada şöyle bir sayfa açılıyor

Vardı Hatırlıyorum
Firsttie grubu olarak kutlama yapıyoruz :). Acaba kullanıcıya bildirim gidecek mi cevaplanınca.

Abi Sizden Şöyle Prof Oyunlar Bekliyoruz :cool

• Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt