Artık tüm geliştiriciler Google Play üzerindeki uygulama yorumlarını cevaplayabilecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Artık tüm geliştiriciler Google Play üzerindeki uygulama yorumlarını cevaplayabilecek
Günümüzde geliştiriciler ile kullanıcılar arasındaki iletişim kopukluğu büyük bir sorun. Çünkü sorunlar tam anlamıyla dile getirilemiyor, getirilsede gözden kaçabiliyor yada anlaşılamıyabiliyor.
Bu konuda ilk ciddi adımı yaz döneminde atan Google büyük ve kapsamlı geliştiricilere bu imkanı tanımıştı. Bu uygulamanın talep görmesi işe yaramış olacak ki, Google bu imkanı artık tüm geliştiricilere tanıyacak. Şu anda hizmete geçme süreci başladı, tüm geliştiricilerin hizmetten faydalanması biraz zaman alabilir.
Genel anlamda bu uygulamanın çok yararlı olduğunu söyleyebiliriz. Mobil uygulamaların gelişmesine katkı sağlayacağı kesin.

Google Play son günlerde radikal adımlar atıyor, bakalım bu adım AppStore ile mücadelesinde rekabeti arttıracak mı?

Mobilator-Maxicep.com

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Haber için teşekkürler. Gerçekten gereken birşeydi. Bu değişiklik Google Play'i çözümlerle ilgili bir destek merkezine çevirebilir.

• Beğen
Tepkiler: Mobilator
PriZm

PriZm

Üye
Google Play uygulama sayısı ve kalitesi hariç her türlü appstoredan daha iyi bence.

"Bence"
Google Play UI daha iyi

Google Play güncellemelerde sadece güncellenen datayı indiriyor(genelde max 1 mb oluyor)

• Beğen
Symbianize

Symbianize

Üye
Google Play uygulama sayısı ve kalitesi hariç her türlü appstoredan daha iyi bence.

"Bence"
Google Play UI daha iyi

Google Play güncellemelerde sadece güncellenen datayı indiriyor(genelde max 1 mb oluyor)

UI değilde güncellemede haklısın 512 kbps internetle birşey güncelleyemiyorum sevgili ayfonla

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye

UI değilde güncellemede haklısın 512 kbps internetle birşey güncelleyemiyorum sevgili ayfonla

Arkadaşımın 4'ünde birşey indirene kadar canım çıkmıştı :D basıyorum indirmeye algılamıyordu :ehe

Dostnametr

Üye
Yaklaşık 7-8 aylık haber.

Biraz günceli takip etsek :)

• Beğen
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
evet bu çok iyi olmuş gerçekten gerekli bir şey haber için teşekkürler

• Beğen
aleranol

aleranol

Üye
Ya o değil de ben de tam uygulamayı indiriyor küfür etsem olmuyor falan.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

"Bence"
Google Play UI daha iyi

Bende de bir çok uygulamada tamamını tekrar güncelliyor :S

PriZm

PriZm

Üye

sende sorun var :D güncellenirken uygulamanın play store sayfasını aç kontrol et bakalım kaç mb a geldiğinde güncelleme duracak :D bende max %10 olduğu zaman güncelleme duruyor :D

legolas29

legolas29

Üye

Hacı sen ayarlarını. Kontrol Et google play deki çünkü orda tümünü güncelle gibi birsey vardı diye hatırlıyorum... O yüzden

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Haber için teşekkürler. Gerçekten gereken birşeydi. Bu değişiklik Google Play'i çözümlerle ilgili bir destek merkezine çevirebilir.
evet bu çok iyi olmuş gerçekten gerekli bir şey haber için teşekkürler
Rica ederim :)

Yaklaşık 7-8 aylık haber.

Biraz günceli takip etsek :)
Keşke okuduklarımıza dekkatimizi verebilsek :)

Sizin dediğiniz haber:
Play Store'a eklenen bu önemli özellikten şimdilik sadece 'En İyi Geliştirici' ünvanını taşıyan geliştiriciler yararlanabilecek. Haziran sonunda düzenlenecek Google I/O 2012 konferansı veya sonrasında kullanıcı yorumlarına cevap verebilme yetisinin tüm geliştiricilere kazandırılması bekleniyor.

Benim haberimde ise bu yazıyor:
Bu konuda ilk ciddi adımı yaz döneminde atan Google büyük ve kapsamlı geliştiricilere bu imkanı tanımıştı. Bu uygulamanın talep görmesi işe yaramış olacak ki, Google bu imkanı artık tüm geliştiricilere tanıyacak. Şu anda hizmete geçme süreci başladı, tüm geliştiricilerin hizmetten faydalanması biraz zaman alabilir.

Hadi onu boşverin, ne olursa olsun ben burada kendi emeğimle bir şeyler yazmışım, kopyala-yapıştır olsa neyse, karşılığı bu mu sizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...