dakamon
Üye
evet vardı bu çok öncedenKavga Çıkar la
Vardı Hatırlıyorum
Abi Sizden Şöyle Prof Oyunlar Bekliyoruz![]()
evet vardı bu çok öncedenKavga Çıkar la
Vardı Hatırlıyorum
Kavga Çıkar la
Vardı Hatırlıyorum

Onlarda saçma sapan soruları ya da küfür içerikli olanları görmezden gelip gerçekten adamakıllı yapılmış yorumlara cevap verirler.bu kadar basit![]()
yoruma cevap verme modu Türkiye'ye gelmez herhalde ya da yasaklanırSandığın kadar basit değil hocam.100 sorudan 10 soru çıkartmak için çaba harcamak geliştiricilerin azmine tepkidir.Normal kullanıcılar varla yok arasındadır.Çakal grubu karşısında azınlık durumundayız.Tabi bunlar bir yana aylardır güncelleme hasreti çektiren geliştiriciler de söz konusu.Diyebiliriz ki umursamayanlar.Doğal olarak olumsuz bir tavır sergilemelerine şaşmamak gerek.Bunu Türkiye adına rahatlıkla söyleyebilirim.Ama Avrupa'ya kıyasla bu tür algı yaratılır mı görmek gerek.

Tüm marketlere gelicektir market aynı market öyle bir hata yapmazlar geliştiricler ayaklanır gerçi wp8.1 olunca geliştiricilerin kod desteğide artıcak geriye sadece kullanıcıların akılllı olması kalıyor.yoruma cevap verme modu Türkiye'ye gelmez herhalde ya da yasaklanır![]()
Tüm marketlere gelicektir market aynı market öyle bir hata yapmazlar geliştiricler ayaklanır gerçi wp8.1 olunca geliştiricilerin kod desteğide artıcak geriye sadece kullanıcıların akılllı olması
kalıyor.
yani olmayacak bir şeyin olması kalıyorTüm marketlere gelicektir market aynı market öyle bir hata yapmazlar geliştiricler ayaklanır gerçi wp8.1 olunca geliştiricilerin kod desteğide artıcak geriye sadece kullanıcıların akılllı olması kalıyor.
Nasıl anlamadım. ?yani olmayacak bir şeyin olması kalıyor![]()
kullanıcılar akıllı olur mu sizce ? Milletin ağzı çuval değil ki büzelim herkes istediğini yazabiliyor taraftarların takımlarının ceza yiyeceğini bilmelerine rağmen küfretmesi gibi birşey burda ceza da yokNasıl anlamadım. ?

1 Yıldız Verdim Gözüksün Dönemine En Geç 10 Gün Hazır Olun .kullanıcılar akıllı olur mu sizce ? Milletin ağzı çuval değil ki büzelim herkes istediğini yazabiliyor taraftarların takımlarının ceza yiyeceğini bilmelerine rağmen küfretmesi gibi birşey burda ceza da yok![]()
.onu değiştirip 5 yıldız verenlerin yorumları gözükse daha iyi olur1 Yıldız Verdim Gözüksün Dönemine En Geç 10 Gün Hazır Olun ..

Ozamanda 5 yıldız modası başlar ya .onu değiştirip 5 yıldız verenlerin yorumları gözükse daha iyi olur![]()
.1 yıldızdan iyidir en azından mağaza gelişirOzamanda 5 yıldız modası başlar ya ..

Bu bir güncelleme değil fakat halihazırda Amerika'da geliştiriciler mağaza yorumlarına cevap verebiliyor. Yakında ülkemiz için de aktif edilir.aynen bu güncelleme ne zaman geliyor?
ülkemizde de aktifBu bir güncelleme değil fakat halihazırda Amerika'da geliştiriciler mağaza yorumlarına cevap verebiliyor. Yakında ülkemiz için de aktif edilir.
fakat nasıl bir sistem anlamadım bütün hepsi için cevapla seçeneği yok kafasına göre bazı mesajların yanında respond gözüküyor