Akhtoher
Üye
Seni bu şekilde düşündüren sebep nedir ?ben gene de 14 nisan'dan önce geleceğini düşünüyorum..hatta 10 nisan daha doğru geliyor bana
Seni bu şekilde düşündüren sebep nedir ?ben gene de 14 nisan'dan önce geleceğini düşünüyorum..hatta 10 nisan daha doğru geliyor bana
ya emulatorde kullanıyorum bn 8.1 i şuan. iki saattir falan karıştırıyorum hevesimi aldım yanio güncelleme bekleme sıkıntısından kurtuldum
ayrıca bu cortana biraz geri zekalı gibi sanki
elli defa saati sordum anlayamadı
Amerikan aksanıyla konuşmak gerek herhalde
)
AppLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
beyler konu ne ?
Şuanda bununla ilgili tam olarak net bilgi yok muhtemelen 1 veyatta 1.5 gb olması bekleniyor.Güncellemenin boyutu kaç olucak ??
htc 8s im güncelleme nasıl yüklenecek açıkçası çok merak ediyorum Class 10 16 gb hafıza kartıda aldım bu hafta vize sınavım var kafayı güncellemeye taktımApp
Şuanda bununla ilgili tam olarak net bilgi yok muhtemelen 1 veyatta 1.5 gb olması bekleniyor.
Muhtemelen Sistem Dosyaları Değişicek Veyatta 2 Parça Halinde İnicektir.htc 8s im güncelleme nasıl yüklenecek açıkçası çok merak ediyorum Class 10 16 gb hafıza kartıda aldım bu hafta vize sınavım var kafayı güncellemeye taktım
BendeŞöyle bir bakına 1.5 gb lik ne var diye sormuyo değilim açıkcası![]()
Ama Ben bunun sadece çok büyük güncelleme verdik diye öyle yazdıklarına inanıyorum telefona indiriyorlar boş şeyleri bence 
Herhangi bir işlem yapılamayacak yapıcak işlem yok herşey yolunda kardeşim zaten beta 1.5 gb olmaz diye tahmin ediyorum....Mevcut sistemi şıkıştırma işlemi yapmış olabilirler tüm cihazlarda rahat alan yaratmak için
Kardeşim indirmem gereken dosyaları link olarak verebilir misin buradan . Bende merak ediyorum .
sana zahmet link verir misinya emulatorde kullanıyorum bn 8.1 i şuan. iki saattir falan karıştırıyorum hevesimi aldım yanio güncelleme bekleme sıkıntısından kurtuldum
ayrıca bu cortana biraz geri zekalı gibi sanki
elli defa saati sordum anlayamadı
Amerikan aksanıyla konuşmak gerek herhalde
)
sana zahmet link verir misin
hangilerini indirecegimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlinkler bu sayfada. doğrudan çevirimiçi kurulum dosyaları iniyor linklerden. internet hızınıza göre 1-1.5 saat içinde indirip kuruyor programın kendisi.
Sanırım forumda kim önce paylaşacak yarışı var. Biri bir şey yazdı mı diğeri hemen ben paylaşmıştım diyor. Arkadaşlar önce paylaşana ödül falan mı veriliyor? Varsa öyle bişi biz de koşturalımÜstte paylaşmıştım diye hatırlıyorum ama açıklama iui olmuş.
Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.