Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
windows 8.1 in 8 nisan da verilecek olması.. wp 8.1 preview de 10 nisan da olur kanaatindeyim.

• Beğen
Tepkiler: mroy ve zaakaan
zaakaan

zaakaan

Üye
Bana da 10 Nisan gibi geliyor açıkçası zaten 14 Nisan'da resmi bir açıklama değildi.

remzi33

remzi33

Üye
ya emulatorde kullanıyorum bn 8.1 i şuan. iki saattir falan karıştırıyorum hevesimi aldım yani :D o güncelleme bekleme sıkıntısından kurtuldum :D ayrıca bu cortana biraz geri zekalı gibi sanki :D elli defa saati sordum anlayamadı :D Amerikan aksanıyla konuşmak gerek herhalde :))

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
ya emulatorde kullanıyorum bn 8.1 i şuan. iki saattir falan karıştırıyorum hevesimi aldım yani :D o güncelleme bekleme sıkıntısından kurtuldum :D ayrıca bu cortana biraz geri zekalı gibi sanki :D elli defa saati sordum anlayamadı :D Amerikan aksanıyla konuşmak gerek herhalde :))

Kardeşim indirmem gereken dosyaları link olarak verebilir misin buradan . Bende merak ediyorum .

osilost

osilost

Üye
Güncellemenin boyutu kaç olucak ??

osilost

osilost

Üye
App

Şuanda bununla ilgili tam olarak net bilgi yok muhtemelen 1 veyatta 1.5 gb olması bekleniyor.
htc 8s im güncelleme nasıl yüklenecek açıkçası çok merak ediyorum Class 10 16 gb hafıza kartıda aldım bu hafta vize sınavım var kafayı güncellemeye taktım

dakamon

dakamon

Üye
Şöyle bir bakına 1.5 gb lik ne var diye sormuyo değilim açıkcası :D

TurboCall

TurboCall

Üye
htc 8s im güncelleme nasıl yüklenecek açıkçası çok merak ediyorum Class 10 16 gb hafıza kartıda aldım bu hafta vize sınavım var kafayı güncellemeye taktım
Muhtemelen Sistem Dosyaları Değişicek Veyatta 2 Parça Halinde İnicektir.
Şöyle bir bakına 1.5 gb lik ne var diye sormuyo değilim açıkcası :D
Bende :D Ama Ben bunun sadece çok büyük güncelleme verdik diye öyle yazdıklarına inanıyorum telefona indiriyorlar boş şeyleri bence :D

osilost

osilost

Üye
Mevcut sistemi şıkıştırma işlemi yapmış olabilirler tüm cihazlarda rahat alan yaratmak için

TurboCall

TurboCall

Üye
Mevcut sistemi şıkıştırma işlemi yapmış olabilirler tüm cihazlarda rahat alan yaratmak için
Herhangi bir işlem yapılamayacak yapıcak işlem yok herşey yolunda kardeşim zaten beta 1.5 gb olmaz diye tahmin ediyorum....

• Beğen
Tepkiler: osilost
Rainesto

Rainesto

Üye
sana zahmet link verir misin

remzi33

remzi33

Üye
sana zahmet link verir misin
linkler bu sayfada. doğrudan çevirimiçi kurulum dosyaları iniyor linklerden. internet hızınıza göre 1-1.5 saat içinde indirip kuruyor programın kendisi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
linkler bu sayfada. doğrudan çevirimiçi kurulum dosyaları iniyor linklerden. internet hızınıza göre 1-1.5 saat içinde indirip kuruyor programın kendisi.
hangilerini indirecegim

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Üstte paylaşmıştım diye hatırlıyorum ama açıklama iui olmuş.

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.
Sanırım forumda kim önce paylaşacak yarışı var. Biri bir şey yazdı mı diğeri hemen ben paylaşmıştım diyor. Arkadaşlar önce paylaşana ödül falan mı veriliyor? Varsa öyle bişi biz de koşturalım :):duello:

Son düzenleme:
@Safak

@Safak

Üye
baya yuklu gelmis :)

Rainesto

Rainesto

Üye
Nerde şu beta ya :D

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat

bj_kmurat

Üye
Bugün gelecek diyor içimden bir his

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt