Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
14 nisandan sonra tutar bide nisan sonu denirse yıkarım valla ms binasını falan :angry::angry::angry::angry:

• Beğen
Tepkiler: skynet ve emz

yunusiyunus

Üye
yıkmayın arkadaşlar kovun onları yerinden, biz geçiverilim neolcak

dakamon

dakamon

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Mobil Veri Açma/Kapama kısayolundan hala haber yok :zzz:

terbiyesizler. Bak görürsün yurt dışında da çok tepki görecek bunu koymadığı için. Yaptıkları harbiden çok saçma. Koskoca süper bir bina yapmışsın her şeyiyle muhteşem ama kapı koymayı unutmuşsun. Böyle bir şey yani durum.

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve emz
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kafa karıştırmak istemem ama ortada bir yanlış algı dolaşıyor. 14 Nisan'da Developer Preview sürümünün yayınlanacağı belirtilmemiş ilgili haberin kaynağında.

Microsoft Connect üzerinden üreticilerle yapılan kapalı oturum toplantısında Final RTM sürümünün 14 Nisan'da hazır olacağı belirtilmiş.

Sonuç olarak Geliştirici Ön İzleme sürümünün ne zaman yayınlanacağına dair herhangi bir bilgi paylaşılmamış. Jor Belfiore'un blog yazısında belirttiği ise geliştirici ön izleme sürümü nisan ayının ilk yarısında yani 15 Nisan'dan önce tüm dünyada aynı anda yayınlanacak.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, 4MaGuS, suyunsesi ve 1 kişi daha
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Kafa karıştırmak istemem ama ortada bir yanlış algı dolaşıyor. 14 Nisan'da Developer Preview sürümünün yayınlanacağı belirtilmemiş ilgili haberin kaynağında.

Microsoft Connect üzerinden üreticilerle yapılan kapalı oturum toplantısında Final RTM sürümünün 14 Nisan'da hazır olacağı belirtilmiş.

Sonuç olarak Geliştirici Ön İzleme sürümünün ne zaman yayınlanacağına dair herhangi bir bilgi paylaşılmamış. Jor Belfiore'un blog yazısında belirttiği ise geliştirici ön izleme sürümü nisan ayının ilk yarısında yani 15 Nisan'dan önce tüm dünyada aynı anda yayınlanacak.

yani her an olabilir..peki tom amca neden kafa karıştırıyor..bu duyumları nereden alıyorlar..

kamil5028347

kamil5028347

Üye

yani şunu diyebilir miyiz daha önce söylenen 10 Nisan geçerliliğini koruyor

Hesap makinesi ile gönderildi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yani her an olabilir..peki tom amca neden kafa karıştırıyor..bu duyumları nereden alıyorlar..
Bazı konulara hâkimlerin herkesten daha fazla fikir yürütüp tahmin ortaya koyarsınız.
yani şunu diyebilir miyiz daha önce söylenen 10 Nisan geçerliliğini koruyor

Hesap makinesi ile gönderildi
Net tarih konusunda peşin hüküm veremeyiz. 15 Nisan da olabilir 10 Nisan da,beklemekten başka çözüm yok şimdilik. Ama,en azından beklediğimiZe değeceğini bilmek de önemli bence.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve OttomaN TigeR
enessrsy

enessrsy

Üye
Lumia 930'da Glance olmadığını öğrendikten sonra bütün hevesim kaçtı, telefona da güncellemeye de. Çıktığı gibi alacağım diyordum ama kesinlikle almayacağım diyorum artık.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bu önizleme sürümünde hafıza kartına uygulama kurma gelme ihtimali var mı

• Beğen
Tepkiler: tanercoskun
Dejavuex

Dejavuex

Üye
14 nisanda olacağını 2 yerli 1 yabancı wp sayfasında okudum bende bekle bekle bekle başka yaptığımız yok :(

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Abi özellik var ise kullanacaksın. Şarj umurumda bile değil glance hep açık. Çift dokunma kullanıyorum her açmaya, sürekli xenon flaş patlatıyorum, oyun oynuyorum , film izliyorum.
2 saat önce şarjdan çektim ve Youtube'den 2 saatlik film açtım kulaklığı takıp son ses izledim. Ve film biraz önce bitti, şarjım %90 ;)
rapor ; 2 saat online film %10 şarj yedi.

Önemsediğimde; 30 dakika film izleyeyim %30 gider.
Önemsemeyin. Özellik varsa kullanın. Kullanmadığınız özelliğin ne gereği var ki ? ;)

benim teldede % 100 iken şerj baya gidiyor hiç azalmıyor. Ama %90 dan sonra su gibi içiyor :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Akhtoher

Akhtoher

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ON9, TurboCall ve ThunderblastX
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Heimdalll

eneesparlak

Üye
Ben 1020 de kullandım, şu anda 1520 kullanıyorum 2 saat ( Online ) film'e %10 gidecek batarya 1020 de 1520 de yok. Senin uykun gelmiş kardeşim :)

aynen öyle. 1020'de 2 saat film izleyip %10 şarj gidecek. Bu imkansız kardeşim :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
O değilde bazen şarjı 7 gün gidiyo diyenler oluyo bu forumda ben onu anlamıyorum 2000 mAh bataryayla hiç kullanmasan bile uçak modunda zor dayanır o kadar :D bataryaları uzaydan gelmiş herhalde onların

• Beğen
Tepkiler: emz
sekajmer

sekajmer

Üye
Ben 1020 de kullandım, şu anda 1520 kullanıyorum 2 saat ( Online ) film'e %10 gidecek batarya 1020 de 1520 de yok. Senin uykun gelmiş kardeşim :)
buna benim telefonumun dengesiz bir bataryaya sahip olduğunu da ekleyelim :) kesinlikle eminim;)

TurboCall

TurboCall

Üye
Yani ama arkadaş iddia ediyor parlaklık en alçakta bile olsa enazından 30 gider diye düşünüyorum nerde o 100999mah bataryalar :D
Yani ama arkadaş iddia ediyor parlaklık en alçakta bile olsa enazından 30 gider diye düşünüyorum nerde o 100999mah bataryalar :D

sekajmer

sekajmer

Üye
iyi de iphone 4s'te de film izlerdik . 2-2.5 saatlik filmi şebeke üzerinden izlerdik. %20 şarj giderdi.

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye

beyler konu ne ?

Üst Alt