TurboCall
Üye
iphone 5in şarjı 4 saat aktif kullanımda biterken bu değerlerin olması şaşırtıcı kardeşim.iyi de iphone 4s'te de film izlerdik . 2-2.5 saatlik filmi şebeke üzerinden izlerdik. %20 şarj giderdi.
iphone 5in şarjı 4 saat aktif kullanımda biterken bu değerlerin olması şaşırtıcı kardeşim.iyi de iphone 4s'te de film izlerdik . 2-2.5 saatlik filmi şebeke üzerinden izlerdik. %20 şarj giderdi.
Windows Phone için kod yazmadan uygulama geliştirme studio' su.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
beyler konu ne ?
buna benim telefonumun dengesiz bir bataryaya sahip olduğunu da ekleyelimkesinlikle eminim
![]()
buna benim telefonumun dengesiz bir bataryaya sahip olduğunu da ekleyelimkesinlikle eminim
![]()
bazense hemen bitiyorTerry'e ulaş senin cihazla tanıtım yapsınlar bakın şarj süremiz bu kadar uzun diye satışlarda patlama olur.

Forumda sorun mu var ? Yorumlar 2 li olamaya başladı![]()
bazense hemen bitiyorTerry'e ulaş senin cihazla tanıtım yapsınlar bakın şarj süremiz bu kadar uzun diye satışlarda patlama olur.

Forumda sorun mu var ? Yorumlar 2 li olamaya başladı![]()
Bundan sonra şikayet et butonunu kullanırım.@YkPkY sen de,böyle,yaparsanyazının Tamamı hotlink dolu. Ayrıca haberi aylar önce,biz paylaşmıştık zaten.
@capkin06 ilgin ve uyarın için teşekkürler fakat alıntı yapmak yerine mesajı şikayet etmeniz sizin de mesajını silmek zorunda kalmayız.![]()
Bugüne kadar hiç kullanmadım bakalım ilk kime nasip olacak. 
iyide link falan paylaşmadımki@YkPkY sen de,böyle,yaparsanyazının Tamamı hotlink dolu. Ayrıca haberi aylar önce,biz paylaşmıştık zaten.
@capkin06 ilgin ve uyarın için teşekkürler fakat alıntı yapmak yerine mesajı şikayet etmeniz sizin de mesajını silmek zorunda kalmayız.![]()

Aynen öyle hem alıntı haber olmuş hemde bazı kelimelerin altlarında linkler gizliydi.iyide link falan paylaşmadımki
hatam nerede anlamadım arkadaşımlinkleride mi almış hep piuuuu
![]()

bende bir defa denemiştim bende 920 var ancak yüzde 35 de sarjda iken 2 tane film izlemiştim ve hala sarjı vardı tam ne kadar kaldığını hatıralmıyorum ancak kaldığına kesin eminimaynen öyle. 1020'de 2 saat film izleyip %10 şarj gidecek. Bu imkansız kardeşim
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Windows için olan güncelleme 8 nisanda, telefon için olan güncellemenin ise önümüzdeki aylarda olacağını söylüyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar bu windows magazin facebook adresinde güncellemenin 8 nisanda açılcağını söylüyor.
Bence esas o zaman başlayacak mevzular. Telefona güncellemeyi yükledim şöyle oldu, bu vardı şimdi bulamıyorum şu niye şöyle oldu ohooooBeta olarak gelse de kurtulsak şu güncelleme macerasından![]()

Yani insanoğlu bir macera otobüsünde hep bir sonraki durakta neler olacak diye merak içindeBence esas o zaman başlayacak mevzular. Telefona güncellemeyi yükledim şöyle oldu, bu vardı şimdi bulamıyorum şu niye şöyle oldu ohoooo![]()
Yani insanoğlu bir macera otobüsünde hep bir sonraki durakta neler olacak diye merak içinde