Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
iyi de iphone 4s'te de film izlerdik . 2-2.5 saatlik filmi şebeke üzerinden izlerdik. %20 şarj giderdi.
iphone 5in şarjı 4 saat aktif kullanımda biterken bu değerlerin olması şaşırtıcı kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye

beyler konu ne ?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
buna benim telefonumun dengesiz bir bataryaya sahip olduğunu da ekleyelim :) kesinlikle eminim;)

Terry'e ulaş senin cihazla tanıtım yapsınlar bakın şarj süremiz bu kadar uzun diye satışlarda patlama olur.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve ErturkSahin
Akhtoher

Akhtoher

Üye
buna benim telefonumun dengesiz bir bataryaya sahip olduğunu da ekleyelim :) kesinlikle eminim;)

Terry'e ulaş senin cihazla tanıtım yapsınlar bakın şarj süremiz bu kadar uzun diye satışlarda patlama olur.

skynet

Üye
Forumda sorun mu var ? Yorumlar 2 li olamaya başladı :hmmm

• Beğen
Tepkiler: emz
sekajmer

sekajmer

Üye
bazense hemen bitiyor :D

evet mobil site sorunlu
bazense hemen bitiyor :D

evet mobil site sorunlu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
@YkPkY sen de,böyle,yaparsan:ah yazının Tamamı hotlink dolu. Ayrıca haberi aylar önce,biz paylaşmıştık zaten.

@capkin06 ilgin ve uyarın için teşekkürler fakat alıntı yapmak yerine mesajı şikayet etmeniz sizin de mesajını silmek zorunda kalmayız. :)

YkPkY

YkPkY

Üye
iyide link falan paylaşmadımki
hatam nerede anlamadım arkadaşım

capkino06

Üye
@YkPkY sen de,böyle,yaparsan:ah yazının Tamamı hotlink dolu. Ayrıca haberi aylar önce,biz paylaşmıştık zaten.

@capkin06 ilgin ve uyarın için teşekkürler fakat alıntı yapmak yerine mesajı şikayet etmeniz sizin de mesajını silmek zorunda kalmayız. :)
Bundan sonra şikayet et butonunu kullanırım. :) Bugüne kadar hiç kullanmadım bakalım ilk kime nasip olacak. :)

YkPkY

YkPkY

Üye

hatam nerede anlamadım arkadaşımlinkleride mi almış hep piuuuu
:islik

capkino06

Üye
hatam nerede anlamadım arkadaşımlinkleride mi almış hep piuuuu
:islik
Aynen öyle hem alıntı haber olmuş hemde bazı kelimelerin altlarında linkler gizliydi. :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
aynen öyle. 1020'de 2 saat film izleyip %10 şarj gidecek. Bu imkansız kardeşim :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
bende bir defa denemiştim bende 920 var ancak yüzde 35 de sarjda iken 2 tane film izlemiştim ve hala sarjı vardı tam ne kadar kaldığını hatıralmıyorum ancak kaldığına kesin eminim

osilost

osilost

Üye

Arkadaşlar bu windows magazin facebook adresinde güncelleme ile ilgili bilgi veriyor bir inceleyin.

ademoz05

ademoz05

Üye

Arkadaşlar bu windows magazin facebook adresinde güncellemenin 8 nisanda açılcağını söylüyor.
Windows için olan güncelleme 8 nisanda, telefon için olan güncellemenin ise önümüzdeki aylarda olacağını söylüyor.

beats

beats

Üye
Nokia SensorCore SDK ile sensörlerle pile etki oluşturmayan uygulamalar yapılabilecekmiş, en çok örneklerini sağlık ve fitness uygulamalarında görüleceği söylenmiş.

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Beta olarak gelse de kurtulsak şu güncelleme macerasından :)

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Beta olarak gelse de kurtulsak şu güncelleme macerasından :)
Bence esas o zaman başlayacak mevzular. Telefona güncellemeyi yükledim şöyle oldu, bu vardı şimdi bulamıyorum şu niye şöyle oldu ohoooo :)

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal ve emz
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bence esas o zaman başlayacak mevzular. Telefona güncellemeyi yükledim şöyle oldu, bu vardı şimdi bulamıyorum şu niye şöyle oldu ohoooo :)
Yani insanoğlu bir macera otobüsünde hep bir sonraki durakta neler olacak diye merak içinde

• Beğen
Tepkiler: PureFood, emz, TurboCall ve 2 diğerleri
TurboCall

TurboCall

Üye
Yani insanoğlu bir macera otobüsünde hep bir sonraki durakta neler olacak diye merak içinde

Konuyu çok güzel özetlemişsiniz ama gülü seven dikenine katlanır gerçi artık dikenli gül pek kalmadı nazlı kızlarımız sayesinde ama :)

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal, csH ve ErturkSahin

Üst Alt