desteğe ihtiyaç varmı ms binasını yıkmak için14 nisandan sonra tutar bide nisan sonu denirse yıkarım valla ms binasını falan![]()

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mobil Veri Açma/Kapama kısayolundan hala haber yok![]()
Kafa karıştırmak istemem ama ortada bir yanlış algı dolaşıyor. 14 Nisan'da Developer Preview sürümünün yayınlanacağı belirtilmemiş ilgili haberin kaynağında.
Microsoft Connect üzerinden üreticilerle yapılan kapalı oturum toplantısında Final RTM sürümünün 14 Nisan'da hazır olacağı belirtilmiş.
Sonuç olarak Geliştirici Ön İzleme sürümünün ne zaman yayınlanacağına dair herhangi bir bilgi paylaşılmamış. Jor Belfiore'un blog yazısında belirttiği ise geliştirici ön izleme sürümü nisan ayının ilk yarısında yani 15 Nisan'dan önce tüm dünyada aynı anda yayınlanacak.
Kafa karıştırmak istemem ama ortada bir yanlış algı dolaşıyor. 14 Nisan'da Developer Preview sürümünün yayınlanacağı belirtilmemiş ilgili haberin kaynağında.
Microsoft Connect üzerinden üreticilerle yapılan kapalı oturum toplantısında Final RTM sürümünün 14 Nisan'da hazır olacağı belirtilmiş.
Sonuç olarak Geliştirici Ön İzleme sürümünün ne zaman yayınlanacağına dair herhangi bir bilgi paylaşılmamış. Jor Belfiore'un blog yazısında belirttiği ise geliştirici ön izleme sürümü nisan ayının ilk yarısında yani 15 Nisan'dan önce tüm dünyada aynı anda yayınlanacak.
Bazı konulara hâkimlerin herkesten daha fazla fikir yürütüp tahmin ortaya koyarsınız.yani her an olabilir..peki tom amca neden kafa karıştırıyor..bu duyumları nereden alıyorlar..
Net tarih konusunda peşin hüküm veremeyiz. 15 Nisan da olabilir 10 Nisan da,beklemekten başka çözüm yok şimdilik. Ama,en azından beklediğimiZe değeceğini bilmek de önemli bence.yani şunu diyebilir miyiz daha önce söylenen 10 Nisan geçerliliğini koruyor
Hesap makinesi ile gönderildi
Abi özellik var ise kullanacaksın. Şarj umurumda bile değil glance hep açık. Çift dokunma kullanıyorum her açmaya, sürekli xenon flaş patlatıyorum, oyun oynuyorum , film izliyorum.
2 saat önce şarjdan çektim ve Youtube'den 2 saatlik film açtım kulaklığı takıp son ses izledim. Ve film biraz önce bitti, şarjım %90
rapor ; 2 saat online film %10 şarj yedi.
Önemsediğimde; 30 dakika film izleyeyim %30 gider.
Önemsemeyin. Özellik varsa kullanın. Kullanmadığınız özelliğin ne gereği var ki ?![]()

İhtimal değil. Sdk'dan sızan bilgilerde olduğu biliniyor.bu önizleme sürümünde hafıza kartına uygulama kurma gelme ihtimali var mı
Ben 1020 de kullandım, şu anda 1520 kullanıyorum 2 saat ( Online ) film'e %10 gidecek batarya 1020 de 1520 de yok. Senin uykun gelmiş kardeşim![]()

buna benim telefonumun dengesiz bir bataryaya sahip olduğunu da ekleyelimBen 1020 de kullandım, şu anda 1520 kullanıyorum 2 saat ( Online ) film'e %10 gidecek batarya 1020 de 1520 de yok. Senin uykun gelmiş kardeşim![]()
kesinlikle eminimYani ama arkadaş iddia ediyor parlaklık en alçakta bile olsa enazından 30 gider diye düşünüyorum nerde o 100999mah bataryalarBen 1020 de kullandım, şu anda 1520 kullanıyorum 2 saat ( Online ) film'e %10 gidecek batarya 1020 de 1520 de yok. Senin uykun gelmiş kardeşim![]()
Yani ama arkadaş iddia ediyor parlaklık en alçakta bile olsa enazından 30 gider diye düşünüyorum nerde o 100999mah bataryalarBen 1020 de kullandım, şu anda 1520 kullanıyorum 2 saat ( Online ) film'e %10 gidecek batarya 1020 de 1520 de yok. Senin uykun gelmiş kardeşim![]()