Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
arkadaşlar lütfen tüm arkadaşlara saygı seviyesini koruyarak yorum yapalım doğru yada yanlış bilgi paylaşılmış.. Şahsen 1520 de 5 bildirim olduğunu yeni öğrendim. Belki konu içerisinde geçmiştir ancak farkedilmeye biliyor özellikle sdk konusu aldı başını gitti şimdi hangimiz tüm sayfaları baştan sona okuyoruz..Lütfen biraz daha saygılı olalım..

Anußis

Anußis

Üye
bu control center çok iyi olacak , çünkü ayarlara sürekli girip wifi açıp kapatmak için canım çıkıyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen karşılıklı tartışmaya girmeyin.

Bir hata, bir yanlışlık veya forum kurallarına aykırı bir durum gördüğünüz zaman şikayet panelini kullanarak bildirimde bulunun.

Ben veya şikayeti gören diğer yönetici arkadaşlarımızca derhal gerekli inceleme yapılacaktır.

WP8.1'le ilgili çok fazla konu olmaması adına, bu konuyu diğeriyle birleştiriyorum.

sekajmer

sekajmer

Üye
iyi ki bu foruma üyeyim, yardımlaşma, fikir alışverişi süper maaşallah aman nazar değmesin :maxicep:

herkese teşekkürler
aslına bakılırsa ne kamerası için ne de tasarımı için 1020'yi almayı düşündüm(kaldı ki 925'in tasarımı 1020'ye göre oldukça iyi, hatta lumia serisinin en iyi tasarımına sahip telefonu) sadece RAM için 1020'ye aklım kaydı.Nedense içimden bi ses sanki 1 GB RAM'in yetmeyeceğini söylüyo. Bikaç gündür bu düşünceye kapıldım o yüzden 1020 aklıma girdi, yoksa 925'i daha yeni aldım.
o zaman kesinlikle almayın ! 925 ince hafif ve harika bir görünümü var. 1GB ram ideal.
iyi ki bu foruma üyeyim, yardımlaşma, fikir alışverişi süper maaşallah aman nazar değmesin :maxicep:

herkese teşekkürler
aslına bakılırsa ne kamerası için ne de tasarımı için 1020'yi almayı düşündüm(kaldı ki 925'in tasarımı 1020'ye göre oldukça iyi, hatta lumia serisinin en iyi tasarımına sahip telefonu) sadece RAM için 1020'ye aklım kaydı.Nedense içimden bi ses sanki 1 GB RAM'in yetmeyeceğini söylüyo. Bikaç gündür bu düşünceye kapıldım o yüzden 1020 aklıma girdi, yoksa 925'i daha yeni aldım.
o zaman kesinlikle almayın ! 925 ince hafif ve harika bir görünümü var. 1GB ram ideal.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Arkadaşlar lütfen karşılıklı tartışmaya girmeyin.

Bir hata, bir yanlışlık veya forum kurallarına aykırı bir durum gördüğünüz zaman şikayet panelini kullanarak bildirimde bulunun.

Ben veya şikayeti gören diğer yönetici arkadaşlarımızca derhal gerekli inceleme yapılacaktır.

WP8.1'le ilgili çok fazla konu olmaması adına, bu konuyu diğeriyle birleştiriyorum.
aslına bakarsanız birleştirilecek o kadar çok konu var ki nedense bir çoğu es geçilmiş ve ilk defa sizi eleştiriyorum... geçen gün bende BBM Windowsphoneye geliyor diye konu açtım ve bi açıklama bile yapmadan kilitlediniz... 220 sayfalık bir konu başlığından bahsediyoruz hangi haber kaçıncı sayfada geçti bilmiyoruz.. okumaya kalksak saatleri hatta günümüzü alır ilk sayfayı kontrol edip yoksa haber paylaşım yapıyoruz bunda sırıtılacak yada konuyu kilitleyecek sebeb göremiyorum. Lütfen en azından konu kilitleme yapıldığında sebebi belirtilsin...

• Beğen
Tepkiler: TurboCall
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
aslına bakarsanız birleştirilecek o kadar çok konu var ki nedense bir çoğu es geçilmiş ve ilk defa sizi eleştiriyorum... geçen gün bende BBM Windowsphoneye geliyor diye konu açtım ve bi açıklama bile yapmadan kilitlediniz... 220 sayfalık bir konu başlığından bahsediyoruz hangi haber kaçıncı sayfada geçti bilmiyoruz.. okumaya kalksak saatleri hatta günümüzü alır ilk sayfayı kontrol edip yoksa haber paylaşım yapıyoruz bunda sırıtılacak yada konuyu kilitleyecek sebeb göremiyorum. Lütfen en azından konu kilitleme yapıldığında sebebi belirtilsin...

Konu kilitlerken genellikle sebebini belirtiyoruz.
Kilitlerken sebebini belirtmediğimiz bir konu varsa muhtemelen o konuya mesaj yazan üyelerce zaten sebebi belirtildiği içindir.
Yine de eleştiriniz için teşekkürler.

Önümüzdeki günlerde başta WP8.1 konuları olmak üzere bazı konularla ilgili çalışma yapacağız.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, csH ve Dexter Morgan
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Konu kilitlerken genellikle sebebini belirtiyoruz.
Kilitlerken sebebini belirtmediğimiz bir konu varsa muhtemelen o konuya mesaj yazan üyelerce zaten sebebi belirtildiği içindir.
Yine de eleştiriniz için teşekkürler.

Önümüzdeki günlerde başta WP8.1 konuları olmak üzere bazı konularla ilgili çalışma yapacağız.

İyi forumlar.
Haber - BBM windows phoneye geliyor - MaxiCep

Bu konu sizin tarafınızdan kilitlendi .. konu içerisinde belirttiğim gibi konu olarak paylaşıldı ise kapatılabilir diye bende yorumum yaptım kapatılmasına saygı duyarım ancak, dediğim gibi konu başlığı olarak aynı haber söz konusu değil sadece başka konu içerisinde geçti diye kapatılması haksızlık ve özellikle şu sırıtma ifadesine bir çözüm bulun artık... manevi saygısızlıktan başka bir şeye yaramıyor (her ne kadar maxicep te adet halini alsa da )

• Beğen
Tepkiler: roadrunner2635
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Rudy wp'de resmi geliştirici olmuş :coold:

• Beğen
Tepkiler: SamilGoktas
csH

csH

Üye

Bu konu sizin tarafınızdan kilitlendi .. konu içerisinde belirttiğim gibi konu olarak paylaşıldı ise kapatılabilir diye bende yorumum yaptım kapatılmasına saygı duyarım ancak, dediğim gibi konu başlığı olarak aynı haber söz konusu değil sadece başka konu içerisinde geçti diye kapatılması haksızlık ve özellikle şu sırıtma ifadesine bir çözüm bulun artık... manevi saygısızlıktan başka bir şeye yaramıyor (her ne kadar maxicep te adet halini alsa da )
bunu özelden halletseniz

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bunu özelden halletseniz
gizli saklı yada özellik bir durum yok konu dağılmaması açısından ise haklısınız.. ancak artık bu sdk konusu sorun olmaya başladı genel olarak tüm yorumları burdan yapar olduk ( hepimiz ) ve bende biraz önce bi arkadaşımıza yapılan haksız eleştiri yüzünden bazı açıklama yapma gereği duydum hepsi bu... benim için forumdaki tüm arkadaşların paylaştığı bilgi haber değerlidir bu forum açısından da önemlidir ve o yüzden her kim olursa olsun dışlamak yerine kazanmak gerek diye düşünüyorum...

• Beğen
Tepkiler: TurboCall
eRdaL.

eRdaL.

Üye
Şöyle bir durum var Nokia kullanıcıları hep sabırlı ve sabrederken heyecanlanan kişilerdir bu yüzden hala Nokia simbian veya Windows Phone fark etmiyor sonuç Nokia :)

• Beğen
Tepkiler: emz ve cesurpolis61
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak istemiyorum ama lütfen şu konu kilitleme hususunu "kişisel olarak algılamayı" artık bir kenara bırakalım.
Herkesin konusu kilitlenebilir. Bundan doğal ne var? Yanlış anlamayın bunu doğrudan size söylemiyorum, sizin nezdinizde böyle düşünen tüm üyelerimize söylüyorum.

Haber herhangi bir şekilde sabit bir konu veya artık sabit niteliği kazanmış ana bir konu altında paylaşılmışsa, tekrar tekrar ayrı konu açmanın gereği yok.
Haberi burada ilk paylaşan üyemiz, ayrı bir konu açmak yerine mevcut veya ilgili konunun değerlendirilmesini istemiş ve haberi veya bilgiyi orada paylaşmış.
Birilerinin ilk kendisi getirmiş gibi ayrı konu açarak paylaşması o arkadaşımızın emeğine saygısızlık olmaz mı?

Her neyse,
Bu konuyla ilgili bana özelden de ulaşabilirsiniz.
Her sorunuzu seve seve cevaplayabilirim.
Ancak konuyu daha fazla bu tartışmayla meşgul ederek diğer üyelerimizin hakkını gasp etmeyelim.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: respection123 ve Bay H
emz

emz

Üye
Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak istemiyorum ama lütfen şu konu kilitleme hususunu "kişisel olarak algılamayı" artık bir kenara bırakalım.
Herkesin konusu kilitlenebilir. Bundan doğal ne var? Yanlış anlamayın bunu doğrudan size söylemiyorum, sizin nezdinizde böyle düşünen tüm üyelerimize söylüyorum.

Haber herhangi bir şekilde sabit bir konu veya artık sabit niteliği kazanmış ana bir konu altında paylaşılmışsa, tekrar tekrar ayrı konu açmanın gereği yok.
Haberi burada ilk paylaşan üyemiz, ayrı bir konu açmak yerine mevcut veya ilgili konunun değerlendirilmesini istemiş ve haberi veya bilgiyi orada paylaşmış.
Birilerinin ilk kendisi getirmiş gibi ayrı konu açarak paylaşması o arkadaşımızın emeğine saygısızlık olmaz mı?

Her neyse,
Ancak konuyu daha fazla bu tartışmayla meşgul ederek diğer üyelerimizin hakkını gasp etmeyelim.

İyi forumlar.

Özgür abi sakin olun. :) Bu aralar şu saçma sapan güncelleme sıkıntısı yüzünden tüm forum birbirine girmeye müsait. Herkes alttan almaya çalışırsa umarım sorun çözülür. Bu arada belirtmek isterim ki her fırsatta ms a veya Nokia ya laf geçiriyoruz. Eyvallah iyide satın alırken adam size destek veriyorum demiş. Sizde yatırmışsınız parayı almışsınız. Ama eksikleri biliyorsunuz. Bilmeden aldıysanız sizin hatanız zaten. Ayrıca size hiçbir firma şu zaman güncelleme vereceğim de dememiş. Sadece destekleyeceğini söylemiş. Siz burada kalkıp da onlara laf söyleme hakkına sahip değilsiniz. Ayrıca gidip başka telefon alın demiyorum ama ms Apple dan sonra en çok destek veren firmadır. Bunu görüyoruz. Tek farkı şudur ki o da adamlar o kadar çok özelliği tek bir güncellemeye sığdırmaya çalıştıklarından şu anki stabiliteyi bozmamak adına çalışıyorlar. Apple gününde verdide ne oldu? Benim babamda iphone 5 var. Bende ipad mini. Ama görüyoruz ne derece yapabildiklerini. Onlarda 7.1 diye aylardır kıvranıyor. Ki hala o 7.1 bile o kadar açığa sahip ki anlatamam! Ayrıca yazın 8 çıkaracaklar. Söyleyeyim eğer iphone 4 serisinin desteği biterse şaşmayın. Ayrıca bir kilit ekranı güvenliği için bile 1 yıl uğraştılar, biz bir yılda neler alıyoruz. Sizler wp forumunda bu sıkıntıları anlatıp görüyorsunuz da hanginiz aynı anda ios ve android forumlarına bakıyorsunuz? Biraz oraları da güncel olarak takip ederseniz bizden ne kadar çok acı çektiklerini neler uğraştıklarını anlarsınız. Onların hangi eski veya en düşük modeli bile destekleniyor? Özellikle android de samsung başımıza üç ayda bir yenisi çıkarır oldu telefonların. Ayrıca hangi eski cihazına destek veriyor? MS 520 yi bile desteklerken samsung hangi iki yıllık cihazını destekliyor? Bir Apple yapıyor bunu o da işi batırıyor. Yeni yazılımlarında eskisini aratıyor. Bunları ele alın lütfen. Önce düşünün,araştırın sonra yazın. Güncelleme bir tarihte gelemiyor diye hemen kenara atıp bitti demeyin. Dünya yada sadece sizin istediğiniz özelliklerle dönmüyor. Adamlar zaten kullanıcısı ne isterse onu ekliyor yazılıma. Bir kısa yola mobil veri koymuyor diye androidi iyi gösteremezsiniz. Adamların mobil gerisi var da ne oluyor? Wp nin 1 saniyede açtığın ayarları ( o da efektlerden. Yoksa basınca açılacak) adamlar 5 saniye bekliyor. Kullananlar bilir bunları. Az çekmiyoruz her gün bunları. O kısa yolları olmasa zaten adroid yanar. Sizden tembelliği bırakıp bir parmak hareketiyle ayarlardan yapın istediğini. Acı ama gerçekler bunlar. Hepsini göz önüne alın.

Telgrafla gönderildi.

Son düzenleme:
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye

Her neyse,

İyi forumlar.
........................:züü:..........................susmak da bir erdemliktir ve ben.. bu konuda sustum :maxicep:

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve emz
enessrsy

enessrsy

Üye
Sayfalara, videolara baktım ama uygulamanın aşağıya doğru çekilerek kapandığını gösteren bir görsel göremedim ben?

Fizan'dan gönderildi.

ON9

ON9

Üye
5" ve üzeri büyüklüğe sahip ekranlı telefonlarda Extra Kolon özelliğini kapatma olmayabilir.
O hakkı olup da kullanmak istemeyen çıkmaz sanırımÜstadım bilmenizi isterim ki gık kuşağı ne kadar uzak gibi gelse de başlangıcında ve bitişinde Hazineler vardır.
Güncelleme iyice gökkuşağına benzedi, biz yaklaştığımızı düşündükçe o bize aynı uzaklıkta görünüyor :kıskıs:

Üstadım bilmenizi isterim ki gık kuşağı ne kadar uzak gibi gelse de başlangıcında ve bitişinde Hazineler vardır.
Güncelleme iyice gökkuşağına benzedi, biz yaklaştığımızı düşündükçe o bize aynı uzaklıkta görünüyor :kıskıs:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Sayfalara, videolara baktım ama uygulamanın aşağıya doğru çekilerek kapandığını gösteren bir görsel göremedim ben?

Fizan'dan gönderildi.

ilk sayfaya eklenmişti sanırsam orada direk aşağı çekerek kapama görseli olması lazım, orda yoksa dûn paylaşın resimlere bakmak gerekiyor 5 sayfa civarı geriye giderek ben gördüm yani vardı uğraşmak istemezseniz

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt