Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
entegre facebook olacak diyorlar ama bakalım.

Tanıtımda entegre Facebook geçmedi bildiğim kadarıyla, ve cortana'ya kendi Facebook adresini sorduğunda Terry, gene elimizdeki Facebook açıldı da buldu gösterdi.

sekajmer

sekajmer

Üye
beats

beats

Üye
L920 üzerinde yeni arama arayüzü ve skype araması.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Cortana ile.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

suyunsesi

suyunsesi

Üye
lanet olası bilgisayarımın gücü SDK çalıştırmaya yetmiyor :(
Elinde profilinde gördüğüm kadar telefonun varsa gerçekten, onlardan 3 ünü satsan, SDK çalıştırabilir bir pc toplarsın bence :)

• Beğen
Tepkiler: byibo ve ArMaGeDdOn_87

respection123

Üye
Daha ne kadar beklicez seni :/

• Beğen
Tepkiler: PureFood
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
5" ve üzeri büyüklüğe sahip ekranlı telefonlarda Extra Kolon özelliğini kapatma olmayabilir.

• Beğen
Tepkiler: byibo
orian

orian

Üye
Multitasking de gündeme gelmedi. Uygulamayı aşağı doğru kaydırarak kapatma özelliği n'oldu ?

afwerker

afwerker

Üye
Kedinin ciğere baktığı gibi bizde wp 8.1 e bakıyoruz :( ne zaman verecekler acaba diye

• Beğen
Tepkiler: drangela61, skynet ve Rainesto
sekajmer

sekajmer

Üye
Elinde profilinde gördüğüm kadar telefonun varsa gerçekten, onlardan 3 ünü satsan, SDK çalıştırabilir bir pc toplarsın bence :)
düşünüyorum, düşünüyorum. Bir PC için Lumiaları vermek gelmiyor içimden :) Bilgisayarım ile yapamadığım tek şey SDK çalıştırmak :( diğer tüm işlemleri fazlası ile yapıyor
5" ve üzeri büyüklüğe sahip ekranlı telefonlarda Extra Kolon özelliğini kapatma olmayabilir.
Windows phone güncellemelerindeki üzmeyen ilk ve tek kötü haber. Bunu bir yere yazayım

csH

csH

Üye
düşünüyorum, düşünüyorum. Bir PC için Lumiaları vermek gelmiyor içimden :) Bilgisayarım ile yapamadığım tek şey SDK çalıştırmak :( diğer tüm işlemleri fazlası ile yapıyor
Windows phone güncellemelerindeki üzmeyen ilk ve tek kötü haber. Bunu bir yere yazayım
kötü haber sayılmaz ki 5" ve üzerinde 2 kolon hiç hoş durmaz ve kapatan olacağını hiç sanmıyorum

blackcemre

Üye
Ne zaman geliyor

TurboCall

TurboCall

Üye
Arkadaşlar ne zaman geleceği hakkında şuan resmi hiçbirşey yok sadece ilk kısımlarında geleceği söylendi.

Üst Alt