Olduda 14 Nisanda güncelleme verdiler diyelim ben standart bir kullanıcı olarak wifiden ya da telefonu bilgisayara bağlayıp güncelleme yapabilecekmiyim? Yoksa geliştirici hesabı fln mı lazım?
Olduda 14 Nisanda güncelleme verdiler diyelim ben standart bir kullanıcı olarak wifiden ya da telefonu bilgisayara bağlayıp güncelleme yapabilecekmiyim? Yoksa geliştirici hesabı fln mı lazım?
Geliştirici hesabı lazım.
Püf Noktası - WP8.1 Geliştirici Ön İzleme Sürümü Özellikler ve Yükleme - MaxiCep
Ota tarihiyle ilgili bir gelişme yok tek gelişme önümüzdeki aylarda denildi o kadarNormal kullanıcılar ne zaman alırlar?
hayır alma kameradan başka farkı yok onun yerine 1520 al.
925 gayet yeterli bir cihaz,hiç gerek yok fazla para vermene.bence de alma alacaksan 1520 al.
1020 ile 925'in arasında donanım farkı yok. 925'te kasan oyun 1020'de de kasacak. tek farkları 925'te 1 GB ram 1020'de 2 GB ram var. Oyunların ram ile alakası kesinlikle yok. performansları aynı. İyice düşün "Ben 1020'yi neden alıyorum?" diye sor kendine. Fotoğrafçılık yapmak istiyorsan al. Onun dışında 500TL'ye yazık olur.

Püf Noktası - WP8.1 Geliştirici Ön İzleme Sürümü Özellikler ve Yükleme - MaxiCepOlduda 14 Nisanda güncelleme verdiler diyelim ben standart bir kullanıcı olarak wifiden ya da telefonu bilgisayara bağlayıp güncelleme yapabilecekmiyim? Yoksa geliştirici hesabı fln mı lazım?

Görmedim Ozaman Haberi Düzeltiyim Alttaki Kalsın Teşekkürler.Haber - WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu! (GÜNCELLENDİ) | Sayfa 220 - MaxiCep
Konu altında ortalama 2 saat önce Ali Kemal abi tarafından paylaşılmıştır.
@esadsamil gereksiz yere tartışmanın lüzumu yok hocam![]()