Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

alo123

Üye
Olduda 14 Nisanda güncelleme verdiler diyelim ben standart bir kullanıcı olarak wifiden ya da telefonu bilgisayara bağlayıp güncelleme yapabilecekmiyim? Yoksa geliştirici hesabı fln mı lazım?

byibo

byibo

Üye
14 nisanı iple bekliyoruz :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Olduda 14 Nisanda güncelleme verdiler diyelim ben standart bir kullanıcı olarak wifiden ya da telefonu bilgisayara bağlayıp güncelleme yapabilecekmiyim? Yoksa geliştirici hesabı fln mı lazım?

Appstudio veya developer hesabınız olması gerekiyor.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bi güzellik yapıp cortanayıda 14 nisanda tüm dünya kullanabilecek deseler ne olurdu sanki :dry:

yunusiyunus

Üye
14 nisanda nsudan yüklenebilecek mi

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Bu saatten sonra vermesinler. Böyle moral bozulmaz gerçekten. Biri oylama başlatabilir mi eleştirmek için?

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
hayır alma kameradan başka farkı yok onun yerine 1520 al.

925 gayet yeterli bir cihaz,hiç gerek yok fazla para vermene.bence de alma alacaksan 1520 al.

1020 ile 925'in arasında donanım farkı yok. 925'te kasan oyun 1020'de de kasacak. tek farkları 925'te 1 GB ram 1020'de 2 GB ram var. Oyunların ram ile alakası kesinlikle yok. performansları aynı. İyice düşün "Ben 1020'yi neden alıyorum?" diye sor kendine. Fotoğrafçılık yapmak istiyorsan al. Onun dışında 500TL'ye yazık olur.

iyi ki bu foruma üyeyim, yardımlaşma, fikir alışverişi süper maaşallah aman nazar değmesin :maxicep:

herkese teşekkürler
aslına bakılırsa ne kamerası için ne de tasarımı için 1020'yi almayı düşündüm(kaldı ki 925'in tasarımı 1020'ye göre oldukça iyi, hatta lumia serisinin en iyi tasarımına sahip telefonu) sadece RAM için 1020'ye aklım kaydı.Nedense içimden bi ses sanki 1 GB RAM'in yetmeyeceğini söylüyo. Bikaç gündür bu düşünceye kapıldım o yüzden 1020 aklıma girdi, yoksa 925'i daha yeni aldım.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Güzel haberler alırım diye düşündüm ama nerde..10 nisan şimdi de 14 nisan oldu..

Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi

respection123

Üye
Wp 8.1 Wp8.1 dediğin neki gülüm ben senin için Wp8.5 i beklemeye göz almışım..

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
dakamon

dakamon

Üye
Valla sonuçta bu tarihi veren bir editör yani resmi bir tarih mi? Hayır! Tow waren sağlam adam diye güveniyoruz. Gelmezse bi twit atar bir sorun oluştu o yüzden ertelendi der geçer :/ artık alıştık valla. @bulutsuzgece nin dediği gibi gökkuşağı gibi ona doğru gittikçe uzaklaşıyor.

csH

csH

Üye
bu adam ayın 10u dememiş miydi

TurboCall

TurboCall

Üye
Windows phone 8.1 güncellemesinin 14 nisana ertelenmesi yeni bir hata düzeltmesi çalışmasının başlamasından dolayı 14 nisana ertelendi herkes şuan şu soruyu sorucaktır mobil veri gelicekmi belki bu hata düzeltme güncellemesinde az bir ihtimal de olsa mobil veri kısayol olarak ayarlanabilir bu konuda netlik yok sistemlerde bilgi küçük bir set (hata bilgileri düzenleme) diye geçiyor.

Son düzenleme:
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
malum bir siyasinin matematiğini kullanalım 10 dedi 14 dedi koy alt alta 1 ler bir birini götürdü ne kaldı geriye 4 yani yarın :D

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Telefonu alana kadar onlar bize aldıktan sonra biz onlara mahkumuz . Ellerine düştün mü bi kere bekletirler de bekletirler. Symbian'da da az beklememiştik .

• Beğen
Tepkiler: skynet ve SamilGoktas

Üst Alt