Akhtoher
Üye
entegre facebook olacak diyorlar ama bakalım.
Tanıtımda entegre Facebook geçmedi bildiğim kadarıyla, ve cortana'ya kendi Facebook adresini sorduğunda Terry, gene elimizdeki Facebook açıldı da buldu gösterdi.
entegre facebook olacak diyorlar ama bakalım.
lanet olası bilgisayarımın gücü SDK çalıştırmaya yetmiyorWindows Phone 8.1 Final SDK isteyenler kimlerdi gelsinler hele bir,şu tarafa:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Elinde profilinde gördüğüm kadar telefonun varsa gerçekten, onlardan 3 ünü satsan, SDK çalıştırabilir bir pc toplarsın bencelanet olası bilgisayarımın gücü SDK çalıştırmaya yetmiyor![]()

Elindeki telefonların 3 ünü satsan, SDK çalıştırabilir bir pc toplarsın bence![]()

Daha ne kadar beklicez seni :/
5" ve üzeri büyüklüğe sahip ekranlı telefonlarda Extra Kolon özelliğini kapatma olmayabilir.
5" ve üzeri büyüklüğe sahip ekranlı telefonlarda Extra Kolon özelliğini kapatma olmayabilir.
Peki 5'' ve ustu modellerde kisayollarun sayisi 5 mi?

düşünüyorum, düşünüyorum. Bir PC için Lumiaları vermek gelmiyor içimdenElinde profilinde gördüğüm kadar telefonun varsa gerçekten, onlardan 3 ünü satsan, SDK çalıştırabilir bir pc toplarsın bence![]()
Bilgisayarım ile yapamadığım tek şey SDK çalıştırmak
diğer tüm işlemleri fazlası ile yapıyor
Windows phone güncellemelerindeki üzmeyen ilk ve tek kötü haber. Bunu bir yere yazayım5" ve üzeri büyüklüğe sahip ekranlı telefonlarda Extra Kolon özelliğini kapatma olmayabilir.
kötü haber sayılmaz ki 5" ve üzerinde 2 kolon hiç hoş durmaz ve kapatan olacağını hiç sanmıyorumdüşünüyorum, düşünüyorum. Bir PC için Lumiaları vermek gelmiyor içimdenBilgisayarım ile yapamadığım tek şey SDK çalıştırmak
diğer tüm işlemleri fazlası ile yapıyor
Windows phone güncellemelerindeki üzmeyen ilk ve tek kötü haber. Bunu bir yere yazayım
evet lumia 930da gördüğüm kadarıyla yoktu o ayar galiba5" ve üzeri büyüklüğe sahip ekranlı telefonlarda Extra Kolon özelliğini kapatma olmayabilir.
Lumia 1520Peki 5'' ve ustu modellerde kisayollarun sayisi 5 mi?

Lumia 930 için?Lumia 1520
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız