Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
Lumia 520 nokia lumia nın değil tüm nokiaların en çok satanı olmuş , hemde tanıtımı onunla yaptılar :ehe (h) (h)

• Beğen
Tepkiler: emz
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ucuz ürünün en çok satılan ürün olması tesadüf değil.

yada ucuz ürünün üst modelleri karşılayan özelliklere sahip olması ve o fiyat aralığında donanımı iyi olması ? 500-600 lira arasında çift çekirdekli telefon görmedim.

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve Yağız Ryan
Akhtoher

Akhtoher

Üye
yada ucuz ürünün üst modelleri karşılayan özelliklere sahip olması ve o fiyat aralığında donanımı iyi olması ? 500-600 lira arasında çift çekirdekli telefon görmedim.

oda var tabii. Ben en çok satılan modelin, en ucuz model olmasının olağanüstü bir şey olmadığını düşünüyorum.

kursat99

kursat99

Üye
Aynen. Bir de WP u ilk defa deneyeceklerin 2000₺ yerine 600₺ lük bir telle başlamasıda var tabi.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
sekajmer

sekajmer

Üye
lumia 520 ile s3 mini aynı sınıfa giriyor. 520 kasmazken s3 miniyi herkes biliyor zaten :ehe

• Beğen
Tepkiler: emz
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Aynen ya 4 yerine androidde ki gibi kaymalı olsaymış yana doğru keşke

kardeş bu WP hatırlatayım.kaydırmali falan olsaydı androidden ne farkı kalacaktı ki.senin öyle hoşuna gidiyosa git android al :)

TurboCall

TurboCall

Üye
internet Explore HTML5 test sitesinden az puan aldı gibi geldi bana. Ayrıca klavyede küçülme olacak gibi bir durum vardı oda gerçekleşmemiş

Evet klavyede herhangi bir kuculme spz konusu olmadı zaten sızıntıydı o.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Sızıntı diye fake fotoğrafları ortalığa sürenleri yakalamak lazım.

• Beğen
Tepkiler: emz, TurboCall ve ArMaGeDdOn_87

ArMaGeDdOn_87

Üye
IE yi bile geliştiremediler birde 8.1 e büyük güncelleme diyolar :)

dakamon

dakamon

Üye
Valla benim hevesim kaçtı bile şimdiden :D

Tost Makinası ile gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
Herkes Bekliyor .:D.
Önemli olan aslında güncellemenin verilmesi eksiksiz olarak gelicek densede şuan için tüm özellikler bilinmiyor yani bilinsede resmi olarak tanıtılmadığı için emin olamıyoruz kısacası en nefret edilen şeye mecburuz zaman .:D.
Gelen özellikler kısacası arkada kalmış .:D.

Gelicek olan ozellikler bunlarki ilk etapta cortana kullanılmıcak 1 yıl beklicez. Ayrıca devrem nerde anlamadım yani guzel ozellikler aslında bunlar ama yani ne biliyim uçan telefon yazılımı geliştirip telefon uçabilirdi demi ? Arkadaşlar çok şey istiyorsunuz Ben istemezmiyim daha fazla şey ozellik gelsin ama bu ozellikler daha final surumu için değil betada gelicekler guncellemenin finali belli değilki daha finaldede pek fazla şey gelmez ama beklediğiniz ozellik bildirim çubuğuydu ondada mobil veri yok diye mızmızlık etmeyin bence şuan dunyanın tam oturmuş sistemi olarak gorunen ios işlertim sistemli apple cihazlardada yokki androiddede her cihazda mobil veri yok bu kadar usengec olmayın bence :)

TurboCall

TurboCall

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emz ve Akhtoher
TurboCall

TurboCall

Üye
Bence sizin karnınız acıkmamış köfteciyi yoruyorsunuz :)

Hahahaha bu iyiydi daha oncede dediğim gibi guncellemenin betası gelsin ilk yukleyen eminim beğenmeyenler olucaktır :)

• Beğen
sekajmer

sekajmer

Üye
beğenmezsek Cortana bize küssün :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Cortana bir gelsin merhaba ben cortana desin, çıkma teklifi edecek insanlar tanıyorum :)
Cortana'dan cevap: "Ha ha, çok hızlı gitmiyor muyuz? Önce bi tanışalım, senin adın ne bakalım?" :naughty:

• Beğen
TurboCall

TurboCall

Üye
Cortana bir gelsin merhaba ben cortana desin, çıkma teklifi edecek insanlar tanıyorum :)

İngilizce Gelirse İngilizce Öğrenmeye Çalışcak İnsanları Unutmamak Lazım :)

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

• Beğen

Üst Alt