Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Dün L520yi teleservice bırakmıştım bugün aldım halletmişler sorunu baktım formda "yazılım güncellemesi yapıldı" yazıyor tabi dünde WP8.1 tanıtılınca benim kafada şimşekler bi çaktı :naughty:

Neyse o telaşla cihazı bi açtım bide ne göreyim black güncellemesi bile yapılmamış GDR3 var sadece:birak:

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve suyunsesi

TurboCall

TurboCall

Üye
Dün L520yi teleservice bırakmıştım bugün aldım halletmişler sorunu baktım formda "yazılım güncellemesi yapıldı" yazıyor tabi dünde WP8.1 tanıtılınca benim kafada şimşekler bi çaktı :naughty:

Neyse o telaşla cihazı bi açtım bide ne göreyim black güncellemesi bile yapılmamış GDR3 var sadece:birak:

1 günde ne sorunuydu bu ?

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Dev gibi bir liste var konunun en başında. O liste sadece sızıntılar, birde bilmediğimiz geliştirmeler var ve bence bu güncelleştirmeyi beğenmemek büyük haksızlık olur :D
Abi o kadar kıldan tüyden önemsiz istekler için yırtınan kendini paralayan var ki.
Örnek:
"Benim için tek önemli şey 8.1 de tema renklerine bir ton yeşil daha eklenmesiydi. Onca yapılan bir milyon geliştirme ve sızıntılar önemsiz. Yeşilin bir tonunu daha eklememişler Microsoft ve Nokia çok beceriksiz. Neden yapmadınız, şimdi benim tüm hayallerim yıkıldı. Nokia aldığım güne .... "
:kop2:

• Beğen
Tepkiler: roadrunner2635, Serhan, kursat99 ve 2 diğerleri
sekajmer

sekajmer

Üye
Dev gibi bir liste var konunun en başında. O liste sadece sızıntılar, birde bilmediğimiz geliştirmeler var ve bence bu güncelleştirmeyi beğenmemek büyük haksızlık olur :D
Abi o kadar kıldan tüyden önemsiz istekler için yırtınan kendini paralayan var ki.
Örnek:
"Benim için tek önemli şey 8.1 de tema renklerine bir ton yeşil daha eklenmesiydi. Onca yapılan bir milyon geliştirme ve sızıntılar önemsiz. Yeşilin bir tonunu daha eklememişler Microsoft ve Nokia çok beceriksiz. Neden yapmadınız, şimdi benim tüm hayallerim yıkıldı. Nokia aldığım güne .... "
:kop2:
aynen :kıskıs:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Düşünsenize adamlar onca parayı (1000 lira 1500 lira), bi de yeşilin diğer tonu olsun diye veriyorlar sanki.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows Phone 8.1 Final SDK isteyenler kimlerdi gelsinler hele bir,şu tarafa:

TurboCall

TurboCall

Üye
Windows Phone 8.1 Final SDK isteyenler kimlerdi gelsinler hele bir,şu tarafa:

windows 8 ore more.
Hadi ama artık verin şu betayı hatta finali verin :)

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
HAyırdır? @papakudioflu

TurboCall

TurboCall

Üye
  • Beğen
Tepkiler: jdmsaint

capkino06

Üye
Uygulama geliştirenler için Windows Phone 8.1 sdksı uygulamaları 8.1 özellikleriyle donatmaları için verildi. Yani 8.1 de verilen daha fazla izinle daha kullanışlı uygulamalar geliştirilebilecek bu sdk ile.

• Beğen
Tepkiler: jdmsaint
TurboCall

TurboCall

Üye
Windows phone 8.1 için yenilenmiş skype

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ON9
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
entegre facebook olacak diyorlar ama bakalım.

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Bu arada data sense ile ilgili sızıntı-açıklama var mı?

Üst Alt