Dün L520yi teleservice bırakmıştım bugün aldım halletmişler sorunu baktım formda "yazılım güncellemesi yapıldı" yazıyor tabi dünde WP8.1 tanıtılınca benim kafada şimşekler bi çaktı
Neyse o telaşla cihazı bi açtım bide ne göreyim black güncellemesi bile yapılmamış GDR3 var sadece![]()

Kilit tuşu ve kulaklık girişi bozulmuştu İzmirde verdim dün öğlen akşama kadar tamir edilmişti bile bugünde aldım hemen.1 günde ne sorunuydu bu ?
Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.
aynenDev gibi bir liste var konunun en başında. O liste sadece sızıntılar, birde bilmediğimiz geliştirmeler var ve bence bu güncelleştirmeyi beğenmemek büyük haksızlık olur
Abi o kadar kıldan tüyden önemsiz istekler için yırtınan kendini paralayan var ki.
Örnek:
"Benim için tek önemli şey 8.1 de tema renklerine bir ton yeşil daha eklenmesiydi. Onca yapılan bir milyon geliştirme ve sızıntılar önemsiz. Yeşilin bir tonunu daha eklememişler Microsoft ve Nokia çok beceriksiz. Neden yapmadınız, şimdi benim tüm hayallerim yıkıldı. Nokia aldığım güne .... "
![]()

Windows Phone 8.1 Final SDK isteyenler kimlerdi gelsinler hele bir,şu tarafa:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

rom mu bu ?
ha bu nedir![]()
HAyırdır? @papakudioflu
WP8.1 geliştici kiti finalinden bahsediyor yazılım ile ilgilenenler için.rom mu bu ?
Uygulama geliştirenler için Windows Phone 8.1 sdksı uygulamaları 8.1 özellikleriyle donatmaları için verildi. Yani 8.1 de verilen daha fazla izinle daha kullanışlı uygulamalar geliştirilebilecek bu sdk ile.rom mu bu ?
Windows phone 8.1 için yenilenmiş skype

Başarılı olmuş. Benim aklım hala Facebook da kaldı bu elimizdeki uygulama ile olmayacak![]()
arkadaş eklenmiyor daha sürekli hata alıyorum yok böyle birşey..