Facebook ne olacak şimdi kişiler kısmına entegre göremeyecek miyiz
Kişiler kısmında benim bildiğimde sadece 1 uygulamaya izin veriyor sistem 2 tane olması kesinlikle saçmalık olur microsoft kendi facebook uygulamasını beğeniyor ayrıca yeni uygulama olarak değilde facebook uygulamasının güncellenmesi ile gelebilir çünkü marketteki facebook uygulaması hem microsoft hem facebook.inc tarafından yapılmış bir uygulama diye biliyorum.Evet hiç bir yerde göremedim bende tam olarak ne olacağı ile ilgili, sisteme entegre olarak gelecek diyor sadece, ee kişiler listesiyle eskisi gibi senkronize olacak mı vs bilgisini merak ediyorum. Kişiler kısmında entegre olması çok pratik geliyor bana
Muhtemelen Edicektir Bu Konu Hakkında Gelmeden Kimse Bilemez Ama Tanıtılmadı Belki Cortana İle Uyumlu Çalışamadı Ondan İptal Ettiler Yada Finalinde Çıkar Yada Dediğim Gibi Facebook Uygulamasını Güncelleyebilirler.Mesela rehberde seni tıkladığımda istersem twitter istersem,Facebook hareketlerini görebiliyorum ya, bu olay olmaya devam edecek mi acaba diye dostum
Herkes Bekliyor .Valla merakla bekliyorum önümüzdeki günlerdeki şu betayı![]()
.
.
Windows Phone 8.1 SWYPE KLAVYESİ!
İşte Buda Videosu.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gelen özellikler kısacası arkada kalmış .Detaylı Olarak Buildde Gözükenleri Paylaşıyorum.
.Ek Olarak Nokianın Güncellemesinden Hiç Bahsetmedim Buda Power Userin Mart 28 De Paylaştığı Görüntü Güncellemenin Bugün Gelmesini Umarak YATIYORUM HADİ İYİ GECELER.Herkes Bekliyor ..
Önemli olan aslında güncellemenin verilmesi eksiksiz olarak gelicek densede şuan için tüm özellikler bilinmiyor yani bilinsede resmi olarak tanıtılmadığı için emin olamıyoruz kısacası en nefret edilen şeye mecburuz zaman ..
Gelen özellikler kısacası arkada kalmış ..
mobil veriden kasıt hızlı ayarlardan tek tuşla açıp kapatmak ise Samsung'larda var. Şayet başka bir anlamı varsa bilemem.Saçma Birşey Olmuş Ama Android İşletim Sistemindede Mobil Veri Yok Yani Windows Phone 8.1 Finalinde Veyatta 8.5 Veyatta 8.9 Da Olacağını Sanmıyorum.
Durum Paylaşımı için bile nadiren giriyorum uygulamayaEvet hiç bir yerde göremedim bende tam olarak ne olacağı ile ilgili, sisteme entegre olarak gelecek diyor sadece, ee kişiler listesiyle eskisi gibi senkronize olacak mı vs bilgisini merak ediyorum. Kişiler kısmında entegre olması çok pratik geliyor bana
herişimi rehberden hallediyorum neredeyse
Farkedenler hEYRAN Hayran bakakalıyorlar. 
Yeni Arayüzüyle Microsoft Camera Bizlere Göz Kırpıyor!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yenilenen Ses Kontrolleri Forum Sistemi VK Player Desteklemediği İçin Link Olarak Paylaşıyorum.
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.