ArMaGeDdOn_87
Üye
8.1 bumuydu yani2 yeni kilit ekranı var
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
bunlar milletle dalga geçiyolar resmen,güncelleme çıkış tarihi de belli değil böyle saçma sapan iş mi olur8.1 bumuydu yani2 yeni kilit ekranı var
bunlar milletle dalga geçiyolar resmen,güncelleme çıkış tarihi de belli değil böyle saçma sapan iş mi olurBelkide bu güncelleştirmeye en çok ilgiyi veren şeyde cortana'ydı şahsenBugün gerçekleştirilen etkinlikte ki en dikkat çekici nokta kuşkusuz Cortana tanıtım filmi idi![]()

JavaScript'ten kasıt alt sekmesi olan butonları aktif edebilmek midir? Yani sekmeye dokunmak alt seçenekleri mi kullanılabilir hale getirecek?JavaScript'ten kasıt alt sekmesi olan butonları aktif edebilmek midir? Yani sekmeye dokunmak alt seçenekleri mi kullanılabilir hale getirecek?
)))Ali abi bu facebook blue nerde? Yalan mı oldu acaba? Hiç duymadık bir yerde. @papakudioflu

Daha önce Ali abi şöyle bir şey söylemişti yada diğer adminlerden biri. MS facebook un facebook uygulaması yapmasını istemiyormuş ben yaparım diyormuş sanırımUygulama Belki Facebook Tarafından Yapım Aşamasındaysa Ki Öyle Ondan Tanıtılmamış Olabilir Ki Çoğu Gelicek Özellik Tanıtılmadıki Bari Verinde Kullanalım Ayın 7 Sine Kadar Wakitleri Var

Daha önce Ali abi şöyle bir şey söylemişti yada diğer adminlerden biri. MS facebook un facebook uygulaması yapmasını istemiyormuş ben yaparım diyormuş sanırım![]()
Yok amaç şu MS ben daha iyisini yaparım dediği için yaptırmıyorYaparmı yapar zaten hep bu inatları yüzünden uygulamalar oyunlar geç geliyor @@

Bence daha iyisinide yapar çünkü sistem onun sistemi ve facebook çalışanlarından daha iyi biliyorYok amaç şu MS ben daha iyisini yaparım dediği için yaptırmıyor![]()

Bide facebook messenger ile facebook uygulaması tam entegre çalışsa güzel olur. Mesela messenger dan bir kişinin zaman tüneline gitmek istediğinizde tarayıcıdan açıyor. Bunu uygulamadan açsa daha iyi olur
Bide facebook messenger ile facebook uygulaması tam entegre çalışsa güzel olur. Mesela messenger dan bir kişinin zaman tüneline gitmek istediğinizde tarayıcıdan açıyor. Bunu uygulamadan açsa daha iyi olur
İnternet Explorer 11 İncelemesi.
.
Windows Phone 8.1 Tamamlandı Bir Eksiklik Veyatta Artı Olarak Birşey Olmuyacak Tabi Hepsi Tanıtılmadığı İçin Final Sürümünde Ek 4 Tane Falan Özellik Gelebilir Finalinin AĞUSTOSTA Gelebilme İhtimalide Vardı Ama .Zaten OTA ya gelene kadar sürüm numarası değişmesi muhtemel. Bence OTA ya gelene kadar ekleyebilirler mobil veri hızlı ayarınıŞimdilik belki Builde yetiştirmek için bazı eksiklikler vardır sistemde ama OTA ya verilene kadar yeni güncellemeler yapabilirler @papakudioflu
.