Hadi canım.Bugün bir nisanNokia'nın resmi sayfalarında paylaştığı bir resim . Şaka yani
![]()
Niye böyle yapıyorlar ya, niye duygularımızla oynuyorlar! Nasılda inanmıştım.
gerçekten miHadi canım.Niye böyle yapıyorlar ya, niye duygularımızla oynuyorlar! Nasılda inanmıştım.
![]()

Neyse şakayı zirve de bırakmak iyidir her zaman.gerçekten mi![]()
![]()

Neyse şakayı zirve de bırakmak iyidir her zaman.Şakaydı.
![]()

Az para koy 925 al. 512 mb cihaz alma tavsiyemdir.arkadaşlar lumia 720 media markt de internet fiyatı 669 tl. sizce buradan mı almalıyım yoksa telefonculardan mı? telefonculardan 700 diyende var 750 diyende. fikrinizi alabilir miyim?
media markt mağazada 850 tl civarında ama internetten bu fiyata. arada ki 180 tl lik fark düşündürüyor. bir sorun mu var acaba?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
920-925-1320 bunlardan hangisini seçmek gerek,Az para koy 925 al. 512 mb cihaz alma tavsiyemdir.
925920-925-1320 bunlardan hangisini seçmek gerek,

Varmı özel bir sebebi 925 seçmenin?. Aydınlatırsanız sevinirim
Tasarım ve donanım bakımından iyiVarmı özel bir sebebi 925 seçmenin?. Aydınlatırsanız sevinirim

bütçe 720 ye yetiyor. hem batarya performansı 720 kadar değilAz para koy 925 al. 512 mb cihaz alma tavsiyemdir.
Ekran kalitesi ve işlevselliği 925 kadar iyi olmadıgı zaman bataryanın pekde önemi kalmıyor yinede 720 , kendi ailesi içinde en iyisidirbütçe 720 ye yetiyor. hem batarya performansı 720 kadar değil

media markt ürünü için ne diyeceksiniz?Ekran kalitesi ve işlevselliği 925 kadar iyi olmadıgı zaman bataryanın pekde önemi kalmıyor yinede 720 , kendi ailesi içinde en iyisidir![]()
bütçe 720 ye yetiyor. hem batarya performansı 720 kadar değil

raf fiyatı ile internet fiyatı farklı olunca düşündürüyor. bir forumda internetten yapılan piyasa altındaki fiyatlarda iade edilen ürünlerin tekrar satıldığı yazmıştı. bundan dolayı kararsızım.ara sıra böyle indirimler oluyor ben hepsiburadadan aldım aldıktan 3 ay sonra orası da indirime gidip 700₺
yapmış arkadaşa da aldık![]()
raf fiyatı ile internet fiyatı farklı olunca düşündürüyor. bir forumda internetten yapılan piyasa altındaki fiyatlarda iade edilen ürünlerin tekrar satıldığı yazmıştı. bundan dolayı kararsızım.
hepsi buradanın iade ürün gönderdiği yazılmışefendim Media markt tan hiç alış veriş yapmadım ama hepsiburada teknosa ve kliksanın indirimli indirimsiz ürünleri sorunsuz çalışıyor.