İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
Bugün bir nisan ;) Nokia'nın resmi sayfalarında paylaştığı bir resim . Şaka yani :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood, beats, narnia16 ve 2 diğerleri
cemil baba

cemil baba

Üye
arkadaşlar lumia 720 media markt de internet fiyatı 669 tl. sizce buradan mı almalıyım yoksa telefonculardan mı? telefonculardan 700 diyende var 750 diyende. fikrinizi alabilir miyim?

media markt mağazada 850 tl civarında ama internetten bu fiyata. arada ki 180 tl lik fark düşündürüyor. bir sorun mu var acaba?

respection123

Üye
arkadaşlar lumia 720 media markt de internet fiyatı 669 tl. sizce buradan mı almalıyım yoksa telefonculardan mı? telefonculardan 700 diyende var 750 diyende. fikrinizi alabilir miyim?

media markt mağazada 850 tl civarında ama internetten bu fiyata. arada ki 180 tl lik fark düşündürüyor. bir sorun mu var acaba?

Az para koy 925 al. 512 mb cihaz alma tavsiyemdir.

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
920 nin kamerası beni pek tatmin etmedi, özellikle gece çekimleri, htc one ve s4 un gerisinde bir performans vardı

respection123

Üye
bütçe 720 ye yetiyor. hem batarya performansı 720 kadar değil
Ekran kalitesi ve işlevselliği 925 kadar iyi olmadıgı zaman bataryanın pekde önemi kalmıyor yinede 720 , kendi ailesi içinde en iyisidir :oke:

cemil baba

cemil baba

Üye
Ekran kalitesi ve işlevselliği 925 kadar iyi olmadıgı zaman bataryanın pekde önemi kalmıyor yinede 720 , kendi ailesi içinde en iyisidir :oke:
media markt ürünü için ne diyeceksiniz?

hookword

hookword

Üye
bütçe 720 ye yetiyor. hem batarya performansı 720 kadar değil

ara sıra böyle indirimler oluyor ben hepsiburadadan aldım aldıktan 3 ay sonra orası da indirime gidip 700₺

yapmış arkadaşa da aldık :D

cemil baba

cemil baba

Üye
ara sıra böyle indirimler oluyor ben hepsiburadadan aldım aldıktan 3 ay sonra orası da indirime gidip 700₺

yapmış arkadaşa da aldık :D
raf fiyatı ile internet fiyatı farklı olunca düşündürüyor. bir forumda internetten yapılan piyasa altındaki fiyatlarda iade edilen ürünlerin tekrar satıldığı yazmıştı. bundan dolayı kararsızım.

hookword

hookword

Üye
raf fiyatı ile internet fiyatı farklı olunca düşündürüyor. bir forumda internetten yapılan piyasa altındaki fiyatlarda iade edilen ürünlerin tekrar satıldığı yazmıştı. bundan dolayı kararsızım.

efendim Media markt tan hiç alış veriş yapmadım ama hepsiburada teknosa ve kliksanın indirimli indirimsiz ürünleri sorunsuz çalışıyor.

cemil baba

cemil baba

Üye
efendim Media markt tan hiç alış veriş yapmadım ama hepsiburada teknosa ve kliksanın indirimli indirimsiz ürünleri sorunsuz çalışıyor.
hepsi buradanın iade ürün gönderdiği yazılmış :bilmm

beats

beats

Üye
Gif güzelmiş kullanılabilir. :naughty:

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt