İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

hookword

hookword

Üye
Telefonumu şarj ederken şarj %100 olduktan sonra biraz daha şarjda bırakıyorum batarya süresinde uzama oluyor ancak bu yaptığım doğru mu, bataryaya uzun vadede zarar verir mi?

luckysleven

luckysleven

Üye
Telefonumu şarj ederken şarj %100 olduktan sonra biraz daha şarjda bırakıyorum batarya süresinde uzama oluyor ancak bu yaptığım doğru mu, bataryaya uzun vadede zarar verir mi?

istersen 2 gün şarjda bırak işe yaramaz çünkü %100 olduktan sonra güvenlik amaçlı telefon akımı keser doğal olarak zararı da olmaz

dımdımıyar

dımdımıyar

Üye
teşekkür ederim hepinize. Gerçekten çok güzel bir telefon hayran kaldım. Bataryası da kısa süreli ıphone 5 maceramdan sonra ilaç gibi geldi hiç ekranı dahi kitlemeden 10-12 saate kadar kullanabiliyorum :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

PureFood

PureFood

Üye
teşekkür ederim hepinize. Gerçekten çok güzel bir telefon hayran kaldım. Bataryası da kısa süreli ıphone 5 maceramdan sonra ilaç gibi geldi hiç ekranı dahi kitlemeden 10-12 saate kadar kullanabiliyorum :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Hocam cihazın bataryası üç tane iphone 5'in bataryasına bedel zaten :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
peki benim merak ettiğim bir şey var lumia 920 nin bataryası değişitirilebiliyormu acaba bu konuda bilgisi olan varmı acaba ????

luckysleven

luckysleven

Üye
kolaymı arka kapağı sökme bari :D

dışarıdan baktığın zaman 1 tornavidalık iş 2 vida söküyorsun sadece ama kapağı çıkarırken sanırım 1-2 tane bağlantı var onları dikkatli söküp takmak lazım elin yatkınsa çok basit iş yani : )

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
luckysleven

luckysleven

Üye

7.sayfa :naughty:

aynen dediğim bağlantı bu işte usb zımbırtısıymış : ) ama sadece batarya değişimi olacaksa onu sökmeden değiştirilebilir sanırım tabi yinede dikkatli olmak lazım koparsa şarjda olmaz telefon

Murat Alper

Murat Alper

Üye
bataryayı değiştirecem ondan sora basacam 3400mah lik bataryayı vuracam kapağa kullanacam :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bataryayı değiştirecem ondan sora basacam 3400mah lik bataryayı vuracam kapağa kullanacam :ehe

Vallahi bana öyle kendi başına yapabileceğin bir şeymiş gibi gelmiyor ama yine de sen bilirsin kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: İhtiyar007
luckysleven

luckysleven

Üye

2000 den 3400 e çıkaracaksın yani iyi diyorsun da patlamasın sonra kulağının dibinde valla kulak memenden eser kalmaz : )

Murat Alper

Murat Alper

Üye
2000 den 3400 e çıkaracaksın yani iyi diyorsun da patlamasın sonra kulağının dibinde valla kulak memenden eser kalmaz : )
yav telefonu aldığımdan beri telefonun şarjı normal değil 1 günü zor ediyor

luckysleven

luckysleven

Üye
yav telefonu aldığımdan beri telefonun şarjı normal değil 1 günü zor ediyor

Ama çoğumuzun öyle bak ben sabah sarjdan aldım 8 gibi şuanda %63 ki bu gün az görüşme yaptım telefonda ve neredeyse whatsapp ve 3-5 mail dışında interneti kullanmadım : )

Murat Alper

Murat Alper

Üye
he tamam

Üst Alt