Telefonumu şarj ederken şarj %100 olduktan sonra biraz daha şarjda bırakıyorum batarya süresinde uzama oluyor ancak bu yaptığım doğru mu, bataryaya uzun vadede zarar verir mi?
gelir gelirGelen güncelleme yok yanlış bilgi.
istersen 2 gün şarjda bırak işe yaramaz çünkü %100 olduktan sonra güvenlik amaçlı telefon akımı keser doğal olarak zararı da olmaz
Hocam cihazın bataryası üç tane iphone 5'in bataryasına bedel zatenteşekkür ederim hepinize. Gerçekten çok güzel bir telefon hayran kaldım. Bataryası da kısa süreli ıphone 5 maceramdan sonra ilaç gibi geldi hiç ekranı dahi kitlemeden 10-12 saate kadar kullanabiliyorum
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

peki benim merak ettiğim bir şey var lumia 920 nin bataryası değişitirilebiliyormu acaba bu konuda bilgisi olan varmı acaba ????
kolaymı arka kapağı sökme bariarka kapağı söktükten sonra değiştirirsin : )

kolaymı arka kapağı sökme bari![]()
kolaymı arka kapağı sökme bari![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
7.sayfa![]()
bataryayı değiştirecem ondan sora basacam 3400mah lik bataryayı vuracam kapağa kullanacam![]()
Servislik etmebataryayı değiştirecem ondan sora basacam 3400mah lik bataryayı vuracam kapağa kullanacam![]()

yok abi servise götürüp öle yaptıracam yoksa bende ne gezer o kabiliyet
Vallahi bana öyle kendi başına yapabileceğin bir şeymiş gibi gelmiyor ama yine de sen bilirsin kardeşim.

bataryayı değiştirecem ondan sora basacam 3400mah lik bataryayı vuracam kapağa kullanacam![]()
yav telefonu aldığımdan beri telefonun şarjı normal değil 1 günü zor ediyor2000 den 3400 e çıkaracaksın yani iyi diyorsun da patlamasın sonra kulağının dibinde valla kulak memenden eser kalmaz : )
yav telefonu aldığımdan beri telefonun şarjı normal değil 1 günü zor ediyor